29

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

какаъвто народа такива му и управниците - ДЕМЕК НИКАКВИ !

28

баба мара

преди 1 месец

изобщо пак няма да гласуваме ако същите му-цу-ни са пак в листите видяхмекакво сътвориха с промените в конституцията такова невежество не съм очаквала

27

до ъчко

преди 1 месец

и как няма да изнесе като "народа" не става за нищо на 80 % по един професор !

26

Ъчко

преди 1 месец

Мътириал нямо моме,мътириал,всичко читаво отдавна се изнесе от България! Тук останаха само луди,пияни и крадливите ни политици!

25

ааааааа

преди 1 месец

КАК не се сетих че комунстите са виновни за всичко !

24

Shark

преди 1 месец

До 19. Напротив, БКП я има, само дето не се нарича така. Нарича се БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС, ДБ. Ето това е бившата БКП, затова няма да отлепим скоро дъното, затова в България има олигарси, корупция и кражби. Комунистите се пребоядисаха на демократи и заграбиха властта през 89та, съсипаха всичко и обучиха ново поколение комунисти, които сега се имат за най-големите демократи. Такива демократи, които врякат истерично срещу всеки с различно мнение,но не отказват топли партийни местенца и тлъсти заплати

23

Анонимен

преди 1 месец

То няма за 1 в 1 кой да гласува а те искат 2 в 1 или 2 в 2 . Никой няма да иде.

22

анонимен

преди 1 месец

Много здраве ще имаш,ще гласуват тези на който им дадът ПАРИ,за това,идеалистите отдавна свършиха

21

бг смешки 2

преди 1 месец

мн про2ст народец има у БГ-то ! АМА МНОГО !

20

Христо Христов

преди 1 месец

До 8 "5 пъти им гладувах миналата година и кво? Още по-зле става" - че той Тиквата ВИ каза на европеидните про'с'таци, че само за мачкане ставате, нали?

19

до 17

преди 1 месец

БКП отдавна я няма ! приятел ...живееш в миналото

18

Анонимен

преди 1 месец

Така стигаме за трети път до прoцепа. Всичко се крие в прoцепа, там е и Тайната на Сътворението. Тоя свят е еди прoцеп, пълен с мaкаци, черни yтки и една тайна. Тайната, караща мaкаците да искат, но да не могат да се върнат читави от yтките, след като са били в тях!

17

Като е важно

преди 1 месец

Накарайте ме да гласувам! За 34 години преход за когото и да гласувам получавах БКП. БСП и нейните олигарси и техните интереси! Забранете рекламите в електронните медии на хазарта и хранителните добавки наречени лекарства. Увеличете лихвите по ипотечните кредити и депозитите. Минимален облагаем доход, прогресивно данъчно и т.н. Стиска ли ви? Не! Е не очаквайте промени! Зависими сте! На вас не може да се разчита! За това и избирателната активности в полза на твърдите ядра!

16

Анонимен

преди 1 месец

Тук обаче има едно противоречие - как да разкажеш за нещо на макаци със сбръчкани суpати и без кoсмърлаци по глaвите и епилирани *** на yтка, след като не са припарвали в черна дyпка. На останалите хич не е възможно - те просто не знаят кво е това, дет се всмуква, за да те изплюе.

15

Избирател

преди 1 месец

Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да са забранени.

14

Анонимен

преди 1 месец

Има и други късметлии, в буквалния смисъл на понятието. Те са пипали винаги с пръсти, преди да бръкнат, или, ако е било необходимо, за да се изстрелят в избраната от тях придирчиво черна дупка. Те са оцелели и само те знаят, и са в състояние да разкажат на света за своя произход.

13

ааааааа

преди 1 месец

те държавата вече я разсипаха ! така че сте закъснели яко ...

12

Анонимен

преди 1 месец

За който и да глсуваш, накрая плучаваш Бойко и Пеевски които управляват държавата. В това се убедих и затова повече няма да гласувам.

11

бг смешки 2

преди 1 месец

за КОЙ ще гласуваш като българските политици не стават за нищо ! само балъците гласуват не го ли разбрахте вече ...

10

Анонимен

преди 1 месец

Чудните форми и геометрични цветови конфигурации се намират в сeмето. То, по произход, е бял прашец и се среша в мaка. А той пък от своя страна е червен, по подобие на гъъъъза на мaкака. Неслучайно в етера гъмжи от негови почитатаели.