109

Ивайло

преди 1 месец

Шехерезада, ти приключи като политик.оттук насетне можеш да седиш в скута на Пеевски и да правиш фелацио на Борисов колкото душа ти иска

108

Самовзривихте се

преди 1 месец

вие, които по нареждане от едно посолство легнахте на калъп с вкоренената навсякъде мафия. Простичка схема - компрометирате се напълно пред избирателите си и на отдавна предизвестените предсрочни избори мафията ви измита с твърдия си електорат от корупционери и техни роднини. Те трябва да останат, защото са най-удобните послушковци на глобалните кукловоди. А всички потърпевши от населението продължаваме да пием студената вода, ама и нейната цена все се вдига.

107

Анонимен

преди 1 месец

Дебелокожо, безкрайно нагло същество! Сега даже герб ще си организират избори...няма такъв продажен предател.

106

Анонимен

преди 1 месец

Има един клип в тубата, някъде от преди 10 години Снежанка от 8-те джуджета протестира за съдебната реформа на Христо Иванов. Та ето той почти успя да овладее прокуратурата а реформата, за вас това се нарича реформа както се случва и със службите, регулаторите и държавата като цяло!

105

Анонимен

преди 1 месец

Чакам РЕФОРМИТЕ ,които Иванов декларираше и парадираше още преди 8-9 г. ,когато БЕШЕ правосъден министър при Борисов! Тази мантра ,за която Носа е абониран ,но никога не започна и няма да реализира!

104

анонимен келеш

преди 1 месец

Иначе ДА!Парапетите може и нищо друго полезно за България да не направиха,обаче свършиха и една хубава работа:):):)Разчлениха съветския паметник с флекс и изчистиха София от тази нечистоплътност,а и да не забравяме,че орязаха пълномощията на Чорапа по конституцията:):):):)Сега Бойко пак ги лъзна по парапета надолу с 200:):):)

103

Анонимен

преди 1 месец

До 100, чувства се отлично, като човек който си е заработил кървавите пари. Щом е ходил при Пеевски да му помага да пише конституция, дали има проблем със съвестта или обслужва директно господарите си - Тиквон и Кой? Това е толкова близо до акъла с оглед последните факти, мислете малко.

102

Гол

преди 1 месец

Нормално е автора на промените в конституцията да си ги защитава...

101

Анонимен

преди 1 месец

Нито глас за пеевски и бойко...почвай пак да нареждаш шаббекк

100

ЗАЩО

преди 1 месец

Изборите струват Пари , плаща се на Народа да ги Организира .100 милиона са по 15 лева на човек . Трябва да ги платим за да вкараме в Затвора тези Калъфи . Трябва да има Отделни Избори за Парламент и Евродепутати (евродепутат е като митничар на Солунската Митница) .

99

Анонимен

преди 1 месец

Според мен ,избирателите на това мекотело трябва да ходят на избори на всеки 6 месеца ! За да помнят докато са живи какви бал.ъци са били ,когато са повярвали в него!

98

Анонимен

преди 1 месец

Путин е обречен на провал в Украйна!

97

Анонимен

преди 1 месец

Как върви борбата с мафията, бoрсук?

96

Анонимен

преди 1 месец

Правилно ли чух? Възраждане, ако получат мандат, ще ли да предложат кабинет и да гласуват против, за да има избори?

95

Барни Ръбъл

преди 1 месец

Лодка, лодка ще трябва....

94

Тенгри кан

преди 1 месец

Въвеждането на президентската республика ще изчисти настоящият политически елит, който векува и се мултиплицира от избори на избори и в крайна сметка, нищо не се променя, освен да се увеличават капиталите на олигарси като Прокопиев и Пеевски и на тези, дет стоят зад тях. Такива отвратителни хора като Христо Иванов, повече нема да видим. Разбира се, тук трябва да се внимава, когато ще се избира президент, той не трябва да представлява олигархичен кръг както Радев, сега.

93

Анонимен

преди 1 месец

Ицак как се чустваш като отиваш на избори, организирани от служебен кабинет на ГЕРБ? Ти лично им предостави тази уникална възможност..

92

ОЩЕ ЕДИН -АНГАЛ

преди 1 месец

НА ФОТОТУ

91

Анонимен

преди 1 месец

ДБ и ПП приложиха типичната милиционерска тактика наричана комсомолщина: много надговаряне, на висок тон с обиди, постоянно отхвърляне на доводи с цел психологически натиск и овладяване над опонента с цел постигане на тотално превъзходство и така израстване пред електоралната маса като " наш'те 'ора". Но тези времена и сценарии на "пост-митинговата демокрация" са останали назад във времето преди Костов даже. Прашлясали и мухлясали шаблони.

90

Анонимен

преди 1 месец

Хайде Киро като е такъв Ербап да арестува Бойко и ПееФски не може , кои хора стояха зад нотариуса където се перяха милиони нали той е радетел на съдебната реформа, да няма повече клубове като на джуЖетата и сс випа.