129

анонимен келеш

преди 1 месец

Как беше лафа?"Христо приятелю":):):)Аре са с 200 и после с 500 на сухо и пак на задната седалка на Бобока:):):)

128

Анонимен

преди 1 месец

Какво всъжност ви казва Х.И. /хи-хи/. Ако беше сформирано правителство с М.Габриел /мандат на ГЕРБ/ и ... предложението на ДБ беше гласувано, прието, ... ТО щяхме един ден да имаме правителство на "големият" им враг - ГЕРБ, вече като служебно, което ще потготви и проведе следващите "честни и независими" избори в България. А познайте какви панаири ще се вихрят, че не стига и това, не могат да обвинят президента. Ти да видиш какъв проблем!

127

Анонимен

преди 1 месец

България е руско - турска губерния. И който не е сварзан с Русия или Турция няма шанс да я управлява. Може няколко месеца и веднага го свалят.

126

Извода

преди 1 месец

Аз искам културиста за служебен премиер. По прашки

125

Слабо

преди 1 месец

Мъчи се да маже и да лъже като про100киро, ама оня е специалист- шарлатанин

124

Избори

преди 1 месец

До Анонимен 108: Не само в България, в Германия преди 2 месеца се регистрира турска партия - DAVA и ще участва на предстоящите евроизбори. Ердоган ги подкрепи в Германия!Интересно е в този случай за кого ще гласуват българските турци там- за DAVA или за нашето ДПС ? Но там пък партия DAVA е консервативна,а не либерална!

123

Гошо

преди 1 месец

Христо, ти си уникум и за това си най подходящ за служебен премиер. Само ти ще се противопоставиш на шишо и Доган. Лодката пазиш ли я или я спука? Давай.

122

Анонимен

преди 1 месец

Тия такива промени направиха, че сега джамбурето ще пълно, но това е достатъчно да видим, че никой от тях не става. Всички гонят само лични облаги и не се вълнуват за страната и хората. Не случайно тези които са с квадратчето не гласувам за никого стават все повече. Може би само по този начин можем да им покажем, че сме отговорни и гласуваме, но няма за кого.

121

Анонимен

преди 1 месец

Наслушахме се на лзжите ви.То не бе изчегъртване,не бе съдебна реформа , не бе никога управление с Борисов, не бе изолиране на Пеевски и ДПС от държавното управление... И накрая всичко наобратно. Борисов и Пеевски изпрани , сглобка с ГЕРБ, имитация на съдебна реформа, ДПС чрез Пеевски определя дневния ред на държавата и куца реформа на Конституцията . Както и пулен слугинаж на ПОСОЛСТВОТО!

120

Анонимен

преди 1 месец

Мазен ,гладен чакал...отвратителен политик

119

Посолството

преди 1 месец

ви отсвири ристе. не ставате. Боко лиже по добре от вас.

118

Сандо

преди 1 месец

Ицето дебаркира в тоалетната на историята

117

Ристю Фашиста

преди 1 месец

На снимката съм аз...

116

Доган

преди 1 месец

Христо,добре си ми дошъл в Росенец!Не е за плаж,но в петък имам рожден ден и те каня да пийнем по едно мазно кафе! Свиквай....

115

Тенгри кан

преди 1 месец

До АнонименТака е. Парламентарната криза е дар от Съдбата, но българите са толкова слепи, че дори този явен знак не разбраха! Трагичен народ са днешните българи! Трагичен, та чак, комичен! Парламентарната криза извади на повърхността президентското управление. Това е факт, но много интересен факт. По един естествен начин бе показано на българите, бъдещето на държавата им в каква посока да се търси. И българите, пак не разбраха!Или не им отърваше, но България винаги е била Царство!;)))

114

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е интересно, как редовен кабинет подал оставка, или му е гласуван вот на недоверие, ще продължи да работи, па маркар и с "ограничени правомощия"? Кога редовен кабинет подава оставка? Когато не желае да работи повече, или не желае да работи повече с вас - депутатите в парламента. ДБ имали идея да правят правителството в оставка в "служебно". А пък на президентска република заприличахме, защото по 2-3 месеца не можете да се наговорите кой от кой край на държавата да ръфа.

113

Маг Минчо

преди 1 месец

Обичам да виждам точно този печален събирателен образ на обреченост и тиха мъка,който само Хр.Иванов може да демонстрира! И усещането ,че му е за последен път..

112

анонимен келеш

преди 1 месец

Бойко и Делян как точно на тези парапети с жълто около устите ше им дадат прокуратурата и службите бе?:):):):)Ген Атанас примерно министър на Вътрешните работи?:):):)Кукукуку:):):)

111

вгз

преди 1 месец

Христо Иванов казал нещо. А после пръднал. И едното, и другото имали една и съща стойност...

110

Анонимен

преди 1 месец

А Навални просто си мечтаеше за едно прекрасно по-добро бъдеще, ама Путин го утепа! Русия е страна която убива хората които мечтаят за прекрасно по-добро бъдеще.