89

Анонимен

преди 1 месец

Ех,Пинокио! Накрая все пак гризна дръвцето ,колкото и сладкодумно да го въртиш! Мамини хитреци, откога ви чакаме да се провалите! Само не се разбра ,твоя адютант Иво Мирчев ли излезе по-умен или ти по-глупав? Никъде не го видяхме да парадира с оставка като теб?

88

ВЪПРОС

преди 1 месец

Не трябва да има Избори 2 в 1 . Трябва Партийците да си сърбат Попарата .Промениха КОНСТИТУЦИЯТА приета от ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ след СОЦА .Сега може Президента на Българския Футболен Съюз или Президентката на Федерация по Художествена Гимнастика , да станат Премиери .

87

анонимен келеш

преди 1 месец

Бойко много лошо ги употреби парапетите:):):)За пред хората уж щяха да го изчегъртват,уж щяха да го вкарват в затвора,обаче видяха малко власт и Бойко ги вкара в НЕкоалиция тези шарани:):):)Са им го наби с 200,ше ги разцепи със сигурност и на следващите избори с машинки,без машинки ше ги докара до на Кака Корни Бекапето и на Коци Възраждането някъде към 10%:):):)

86

Меди Доганов

преди 1 месец

Христо, то и седалището ти сигурно не е много тясно, предвид, че си стоял в Делян *** Пеевски!

85

Анонимен

преди 1 месец

До Обективен, напротив, не е акостирал да гони доган, а да спасява тиквата. Ако си спомняш точно тогава бяха излезли скандалите със записите и снимките на кюлчетата, тиквон не можеше да си излезе от къщата без протест. Та тиквата прати Христо, да се опита да отклони вниманието от себе си към Доган и успя. До колкото си спомням пред камерите Христо обясняваше разпалено за плажа, докато не му звънна телефона и той притихна с думите - момент, премиера(Боко). Та и в Росенец беше фалшиво.

84

Тенгри кан

преди 1 месец

Както се вижда зора на Сглобката ГЕРБ-ППДБ и ДПС с промените в Конституцията е да спре създаването на президентска республика, която е всъщност стъпало към монархическото управление на страната, което се реализираше на практика от Борисов като министър-председател. Сега, избирателят знае, че изборите не са Решението, а иницииране на референдум за смяна на формата на управление от парламентарна республика към президентска и оттам към парламентарна монархия. Тази форма ще изключи този пол. елит;)

83

Джани

преди 1 месец

Лодката и на Росенец,бягай бързо!

82

Анонимен

преди 1 месец

"Разбирам дискомфорта на екипа на президента да прилага нова материя без парламентът да е приел съответното законодателство"..... Демек Мравояда вика да се действа без да има закон... Това не се ли нарича беззаконие? Тоест това което сътвориха от сглобката е едно беззаконие по което да се случват нещата в държавата.

81

северозапад

преди 1 месец

Ицко ,а спри да лъжеш и мажеш ,защото носът ти ще стане като ралник .За нищо не ставате освен за резил и посмешище .

80

Анонимен

преди 1 месец

Ще трябва и служебен президен.

79

Анонимен

преди 1 месец

Шах с пешката за човекът с нито един работен ден.

78

Анонимен

преди 1 месец

Ице, другия парламент ще го гледаш с нас пред телевизора.

77

Анонимен

преди 1 месец

От колегите ви Борисов и Пеевски не може да се очаква съдебна реформа!! Това беше ясно от самото начало!! Три кабинета погуби кучеподарковеца, все заради съдебната реформа! Той си държи службите за да "печели" избори!! Иначе ще има 6%.

76

Анонимен

преди 1 месец

Голям некадърник, от 10г лъже избирателите си, че трябват промени в конституцията и вместо за 10г да знае всяка дума коя трябва се промени, да е консултирал с всички професори в страната, оно ходи при Пеевски да му помага.. Явно 10г само е лъгал атлантическите си избиратели, че иска да променя нещо и знае как.

75

Анонимен

преди 1 месец

Пълна идиотия е това Ристьо конфликти на интереси ли не щеш , нарушена независимост на интситуции ли не щеш , от където и да го погледнеш си е продукт на болни мозъци .

74

Обективен

преди 1 месец

Христо Гребчията ....акостира в Росенец да гони Доган , а след "мазното кафе" в скута на Шиши влезе в групата,която узакони пристанището на Доган в Росенец.

73

Анонимен

преди 1 месец

Чао, Ицо, Чао

72

Пинокио

преди 1 месец

Утре покажете носа на Христо с колко сантиметра е пораснал. То бяха лъжи, след лъжи при Цветанка. Той изкара себе си, Киро, Асен, Атанасов и Денков чистички като вода ненапита. Забравяте,че действията ви се гледаха и слушаха от цял народ.

71

;;

преди 1 месец

Айде на лодката .Грозен хамстер.Повече няма копан за глозгане.

70

Анонимен

преди 1 месец

Този неудачник само за власт ламти.