290

Shark

преди 2 месеца

Тези доказаха на целия народ, че не стават за политици. Такова поведение, изпускане на нервите, ръсене на обиди не е подходящо за политици. И Киро и Кокорчо се оказаха едни шизофреници, които не могат да се владеят, когато изпускат власт и постове. В крайна сметка, и на мен не ми харесва, но ГЕРБ беше първа пол. сила на изборите и като такава е нормално да се допусне разни случайници да извиват ръце. ПП-ДБ вероятно няма да влезнат в парламента при следващи избори. Затова е тази истерия!

289

Герб+ДПС

преди 2 месеца

"Те не са лоши хора", но много крадят и лъжат!! Просо мафия!! А Хабриел стана тяхното "най-красиво лице!" със без извинение. Тя обслужи Бокомян!

288

Доктор Скорчев

преди 2 месеца

Изглежда Про100 Киро пак е паднал от парапета.

287

Наглост 2

преди 2 месеца

Искам да уточня , че изсъхналия пръст от шимпанзе е среден пръст , който Про100 Киро си е заврял в г.за .

286

Наглост !

преди 2 месеца

Този гелосан клоун , Про100 Киро седнала да дава оценка на Боко как бил " средна ръка човек" !!! Ако Боко е средна ръка , то Про100 Киро е изсъхнал пръст от ръка на шимпанзе !

285

Опааааа

преди 2 месеца

Вижте какво остана от юмрука на Радеф !

284

Анонимен

преди 2 месеца

кире, не ставаш! Боци ви направи на маймуни. Слабички сте. Върви при лена мустаканката и се хвани за парапета. Остави я ти политиката, не е за тебе!

283

Крив хуй

преди 2 месеца

Козината му пречи. Щяхте да ги чегъртате, сега им се молите

282

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас. какво крещене и поведение? сякаш не кокала а кокала заедно с 1енетата му някой е извадил и сега устата му прилича на аналенизходТиреЗадник. Този факт безупречно доказва че всеки двуличник има двазадника, и проблемита започват. кваДвухуестманаф ли ще му дирят или кво?

281

Стоедин

преди 2 месеца

За Борисов няма какво да коментираме. Лошото е, че Кирил Петков, Денков и компания се оказаха слаби политици. Не може, аи не трябва да вземат цялата власт ей-така, наведнъж. Не е полезно за демокрацията, за тях самите. Полека бе хора, ще дойде подходящия момент. А сега - просто се оляхте, сгафихте. Имайте предвид, че партньорство означава да зачиташ и да се съобразяваш с интересите на другия. И още един важен факт - всъщност ГЕРБ е победител от последните избори, и изглежда не губи сега. А ППДБ?

280

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тоя па са го пуснали от лудницата

279

Анонимен

преди 2 месеца

У люлин не са шопи а от монтанско и врача и наоколо :))

278

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, Кире?!!! Мутрите Буци и Гуци не били лоши хора?!!! Кире, аджамия си, ама главата ти е вятърничева! Гледай си бизнеса, за политик не ставаш, иначе не си лош човек. Най-малкото защото направи Линда българка и имаш три хубави деца!

277

Антрополог

преди 2 месеца

Тежък е живота в България , Киро от младеж стана чичко , даже вече гледа и той лошо като люлински шоп.

276

Анонимен

преди 2 месеца

Уж Джонтра Волтов, а то веке и един милиампер в едноволтовата батерийка не му е останал. Тотално разредени празномощни светкавици като от обезпропанбутанен селски дворенКлозет в който са нахлули светулки

275

ФалшиваЕнергоФаза

преди 2 месеца

Така ли е крещял на професорите си по риторика, жистикулации и логопедика

274

Болканс

преди 2 месеца

Киро от усмихнат алтурист за неколко години си стана начумерена батка.

273

Крас

преди 2 месеца

Време е Кирил Петков всеки ден да показва медицински изледвания. Не е добре този човек.

272

Неподкрепящ лъжата

преди 2 месеца

До 277, всъщност да, направиха доста греши от липса на политически опит, но може ли да отговорите с аргументи, като морален и честен човек, как мислите, ако работите в сглобка както ПП с Герб и гласа на Герб е подкрепящ във всички реформи и гласувания, защото без тях нама да има кворум, и след като ГЕРБ са най-силната и опитна пол. сила, постоянно наблягайки, че са професионалисти, моралисти, интелектуалци и пр. ще оставите ли партньора си да греши и то нарочно, гласувайки за грешките, кой и по?

271

Анонимен

преди 2 месеца

Кире Лъжеца пак излъга, че ще предлага правителство. Онези 11 дисидента от мандата пак да поискат да стават министри.