330

Далай Лама

преди 1 месец

Тези "променливи" циркаджии от "Продължава Простотията" така и не разбраха, че нямат дипломи за българи - оказаха се прости наглеци, продажници и национални предатели ! За такива дори затвора е луксозно място ! Трябва в Сибир да трамбоват тамошния сняг и да секат дърва за огрев на руснаците!

329

morgan

преди 1 месец

някакви случаини миновачи от Канада минаха през България и откраднаха милярди сега кои ще им търси отговорност незнам

328

Кики

преди 1 месец

Абе до колкото помня първо ИТН бяха лошите, корумпираните, от позиция на силата, сега са ГРОБ. Кики до колкото разбирам вие сте най-хубавите, най-умните и най-честните!Ам чииии добреееееее вееееееее!

327

Анонимен

преди 1 месец

Най ме кефи Денков:"че оттук нататък отново, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, българските граждани ще трябва да решават накъде ще продължим". Край на цитата. Изби рибата.

326

Лош

преди 1 месец

Ама Борисов наистина не разбира, че втората по изборни резултати партия трябва да е първа и да направи правителство от само техни хора. Така е по цял свят. Затова му звънят важни другари от братски държави да му обяснят- след всичи избори, втората партия а не първата партия взима властта. В името на народа разбира се, че как иначе.2

325

Анонимен

преди 1 месец

Какво пак реве!? Нали си направиха закони да управляват вечно, докато няма правителство. Сега ще се скъсат да крадат, както с 9-те милиарда, които бат Асен задигна за няколко месеца когато дойдоха. Големи борби за няколко милиона откъде да вземат да изпишат, но милиарди ей така ги "оправят" за норматив.

324

Българин

преди 1 месец

Леле след историческата победа на Гришо това е най-добрата новина - края на порочната сглобка-да го обявят Национален празник ли кво?!? Ако сега обявят, че метеорит паднал и утрепал байдън направо Международен ден на Доброто трябва да го обявят !!!

323

Анонимен

преди 1 месец

Добре огледайте те това нещо от снимката- ето това остана от ЮМРУКА на Радев- аз се срамувам, а вие?!

322

Анонимен

преди 1 месец

Пр***дажник бегай да бориш Руснаците от Канада, близо си, Байдън ше пусне пак суПсидиЯ ако го иСПеРат.

321

Даааа!

преди 1 месец

Гелосаният пуяк, Про100 Харакиро остава без работа след новите парламентарни избори. Щял да да става ваксаджийче - ще лъска обувките на Борисов и от време на време ще облизва и с език. Такъв лъжлив шарлатанин сигурно има дълъг език.

320

Щирлиц

преди 1 месец

Тоя и Зеленелски са на един прашец.

319

Анонимен

преди 1 месец

А Кирчо като няма сила използва езика на парапета.

318

Анонимен

преди 1 месец

Батальона се строява за последен път, старото се уволнява, Кирчовците реват. А кога ли ще дойде денят да си заминавате на острова? Няма вече ПеПето вечно да крещи, Кирчо равнис, Кокорчо мирно, Тагаренко остави! И ето идва шифрограмата и аз падам на колене, и се моля на всички богове - бегайте си по островите бре!

317

Анонимен

преди 1 месец

Една моя позната направо стана друг човек откакто комуникира с този мъж. Баща й е построил болница за инвитро в София и й беше осигурил прекрасно бъдеще, тя обаче се подведе по наркотиците и манията за величие на г-н Петков. Сега разследват болницата на баща й заради конфликти на интереси с разни контролни органи в здравеопазването, типично за манията за величие на харвардци, ще взема на работа някой, който съпруг в контролните органи. Само че МИ не спи, а разследва даже началника си

316

69

преди 1 месец

Не разбрах на Тоя къде му е причинат, във вълната или в космоса?

315

Тони

преди 1 месец

Съсипахте държавата за 2-3 г., от както се появихте. Тръгнете по-малките населени места и вижте какви хора има по-улиците - бедни, болни, недодялани, с психични отклонения. Хората изнемогват - пари няма, здравеопазване няма, образование изобщо, за сметка на това инфлация в изобилие, пълна трагедия. Те тръгнали оная работа да си мерят. Да не говорим с парите за избори колко болни дечица щяха да излекуват. Плюя на вас. Господ гледа.

314

Анонимен

преди 1 месец

Празна папка празни обещания празни глави това дадохте на хората за тия 2-3 г . Само банковите сметки си напълнихте .

313

Про100харакирчо

преди 1 месец

Бойко е голям престъпник,негодник и т.н......но много искам да се омъжа за него.

312

Мнение

преди 1 месец

Пепетата ще унищожат Борисов и Пеевски за нула време преди изборите. Те Божков и Алексей унищожиха, такива страхливци като Борисов и Пеевски ще самоубият сами

311

Анонимен

преди 1 месец

"Езика на силата" = мутренски език! Това има предвид Кирил Петков. Независимо физически или политически ( Кощунство е Борисов да бъде наречен политик!), това е метод на целенасочено упражняване на сила, психологическо притискане, принуда, рекет, изнудване над някой, с цел налагане на собствените цели. К. Петков е безкрайно наивен да мисли, че Герб са добри хора!