62

Анонимен

преди 1 месец

Скоро не само в Часов Яр ами в цяла Украйна ситуацията ще бъде сложна. Русия създава две нови армия с численост до 600К и до края на годината ще има още две направления предполагам на Харков и Одеса. Адът за Укрофашисткия режим тепърва предстои. Всички видяхме, че НАТО и колективния Запад не са в състояние да се противопоставят на Русия. Всички видяхме, че Натовските оръжия се оказаха безполезни пред Руското. Скоро ще има срив в отбраната на Укрозомбитата.

61

Юлиян

преди 1 месец

Сложна е "меко" казано.Хайде поне да кажем изключително или поне много сложна.Разбирайте направо:от отчайваща, до очертаваща се като безнадеждна.

60

Анонимен

преди 1 месец

Христо Христов /51/, от изброените особено ме впечатли Дания. Същата Дания, която през ВСВ капитулира пред нацистите за един час. Тогава датския крал се обърна към датската армия: "Заповядвам на смелите синове на народа ни да защитят Отечеството и доблестно да се предадат на немския завоевател".

59

Анонимен

преди 1 месец

Долното ти за гражданче ли се имаш. Безмозъчно си .

58

Анонимен

преди 1 месец

Много са кефя! Самичък русофоб paзкaтax мaмичкaтa на цялата c6иpщинa русофили!

57

Майор от запаса

преди 1 месец

Фашистите свършиха хората, а не оръжията. Няма повече желаещи да умират за печалбите на киевския наркоман. Каквото и да правят наркоманите, до края на това лято братушките ще очистят Украйна от фашисти и наркомани.

56

Олимпий Панов

преди 1 месец

От Часив Яр до няколко дни Часов Яр!

55

Анонимен

преди 1 месец

Според резултатите руснетата оправдават спонсорството на Велика Корея!

54

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски може да върне Крим в Украйна! Само трябва да набара "G" точката на Путин! Едно време Америка взе Аляска срещу бъчва уиски и няколко бизонски бyта!

53

До абе

преди 1 месец

Наще БТР-и ги гръмнаха вече ощепреди да влязат в употреба, има снимки в телеграма :)

52

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са давали по 14 хиляди тpyпа кажды день, по време на "ВЕЛИКАТА" ОТЕЧЕСТВЕНА! Още един техен Гинес!

51

Христо Христов

преди 1 месец

До 41 "Кой е този съюз в който членува И Украйна и западните страни,че не се сещам" - двустранни договори с германия, франция, холандия и мисля Дания - поне 6 държави в ЕС.

50

Чудя се

преди 1 месец

Аз пьк се чудя защо не са се предали вече укрите Пръв зеленко ще духне при капитулация и ще ги зареже да мрът за тоя що духа

49

Военен кореспондент

преди 1 месец

До Часиив Яр има два основни пътя за доставка на провизии и боеприпаси за украинците: Високоскоростен път H-32 от юг и от индустриалната железопътна линия, която принципно обслужва рудника от север. Руснаците в момента се борят да пресекат H-32. Прогнозирам, че ще се случи до края на първата седмица на другия месец. Оттам е въпрос на време Часиив Яр да падне. Което е последната стратегическа зона преди финалната офанзива над последните крепости в донецкия регион - Крематорск и Славянск.

48

Анонимен

преди 1 месец

Генерала хърбав наш Деникин,пардон Денков да сформира с другият генерал Колчак,пардон простичкото Кире една чета доброволци в помощ на наркоманчето.

47

абе

преди 1 месец

нали им изпращаме 100 бтр, в тия консервени кутии колко укри ще съберат да бягат обратно към киев да се крият в землянките!

46

Анонимен

преди 1 месец

Той праха му за пране как пере остави се , затова никоя верига не го предлага

45

Анонимен

преди 1 месец

Направил прах за пране баси академиците.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ако русия губи на ден 1000 ceлeнчeтa, колко ceлeнчeтa годни за работа на къpa ша изгуби за 10 години?

43

Анонимен

преди 1 месец

Морееее,те да пристигнат ония ти ми страшилища,родните ни трошки(БТР)на мига ситуацията ще се подобри!