22

Ясно !!!

преди 2 месеца

Щом укропитеците казват че ситуацията е сложна, занчи са се приготвили или да се предават или да бягат. Ситуацията беше сложна и в Бахмут, и в Авдеевка и всички видяха какво стана. Между другото бившия СССР офицер и сега главно-командващ украинските воиски Сирски , не се чува нещо. Май са му светили маслото !

21

Кило до Христо

преди 2 месеца

Не го казвам за хора като теб , знам че са останали още много мислещи същества , имах предвид маймуните , които вдигат шум до небето и развяват шарени знамена

20

Христо Христов

преди 2 месеца

До 14 "Не знам колко трябва да си заблуден човек за да вярваш в ЕС и Нато като виждаш ситуацията в украйна. " - защо трябва да гледам Украйна, а не да следя евроатлантическите медии от 2008 до 2021 година, за да стане ясно, че ЕС са некадърници и крадци, а НАТО - нагли лицемери?!

19

Той

преди 2 месеца

Ако можеха да ме прочетат ще им кажа-предавайтв се, запазете си животите, живота е един и не струва да го пропиляват за една кална земя.

18

Избирател герб

преди 2 месеца

Явно контра настапльнето вьрви по план - стигнаха ли до москва вече

17

Azz

преди 2 месеца

Сложна е атомната физика...това са просто контра отстъпващи укри....

16

Христо Христов

преди 2 месеца

Часов Яр е добре укрепен и на височина. Дано руснаците ликвидират много проатлантически урки и го вземат с малко жертви.

15

Степени на приемане

преди 2 месеца

На реалността в Украйна:1) Ситуацията е сложна 2) врага търпи огромни загуби 2) планирана евакуация 3) Часов Яр ще остане завинаги в сърцата ни 4) повтаряй със следващия град!

14

Кауня от Аскию

преди 2 месеца

Няма страшно! БТРите на ПП-ДБ вече са в Украйна. Вярно че не са палени от миналия век но ще им впрегнат по чифт американски бизони и с боен вик ура ще превземем и Донецк и Крим.

13

Кило

преди 2 месеца

Не знам колко трябва да си заблуден човек за да вярваш в ЕС и Нато като виждаш ситуацията в украйна. Целия цивилизован свят не може да смогна на руснаците , които ползват чипове от перални , както се изцепи гинеколожката урсула ! Киев за три дни , да за три дни беше , сега украинците ги помпят за да могат да агонизират по-дълго , това е истината. Тази грозна картинка можеше да се спре още в началото без жертви , Домбас придобиваше някаква форма на независимост и украйна ставаше неутрална

12

Калашников

преди 2 месеца

Уркопитшката контраофанзива е в разгара си !!!

11

Банкеръ

преди 2 месеца

Наистина е сложен избора.Отзад са Европейските ценности отпред са настъпващите активни хомосексуалисти от Вагнер.След тях идват козеебците на Кадиров.Вова им прави пълна програма на нацистите.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Контраотстъплението през Часов Яр към Киев върви по план )))

9

Анонимен

преди 2 месеца

Блага весть! Още едно корабче!

8

Гонзо

преди 2 месеца

Бий Бий Бий украинската чорба по главата, чичо Вова! Бий бий бий...

7

Анонимен

преди 2 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ!

6

някой да е очаквал

преди 2 месеца

нещо друго, само заблудени евроатлантически при,мати си мислят, че запада ще победи в Украйна и ще подчинят славянските братя руси, и ще им прилапат богатствата, това е западната мечта от векове, и ще си остане такава.

5

Василев

преди 2 месеца

Повече от половината изпратена досега помощ е влезнала в нечии джобове. На всички е ясно,че с помощ и без помощ нещата са ясни.Въпросът е да се открадне повече и повече.А за войната ......избиват се славяни,под давлението на евреите и англоговорящите.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Чуеш ли "ситуацията е сложна", значи скоро ще отстъпят.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигайте си чукалата от Бабин Яр - и беж към Киев да арестувате Зеления еврей като Чаушеску :)))