50

Неграмотен

преди 2 месеца

Няма успешна и просъществувала диктатура!Неговите ще го свалят и разкъсат!Репресии и заплахи са до време,идва поколение което няма да се впечатлява от лозунги,водка и евтино порно!И арабелите са бензиностанция с ракети ама построиха и оазиси в пустинята!Бункерния плъх възобнови китайската версия на Москвич!Възход и падение!

49

Анонимен

преди 2 месеца

До Малкият Серач - Това е най-жалкото, не знам колко хора го осъзнават, но тия, дето гледат на бойните действия като на футболен мач също не са малко. И викат ли викат, ту за едните, ту за другите. Накрая ще се окажат сами на стадиона, осеян с люспи от семки и ***. Толкова пък да не могат да преценят хората кое е добро за тях и кое не!

48

82-ОМБР

преди 2 месеца

До 44 За Украйна тези ракети не струват и 1 копейка даже,а за Великобритания...имат си парички угаждат си;)))))

47

Не е баш тъй

преди 2 месеца

До Анонимен 42: Западът дава всичко, но само на приказки. Целят ЕС за една година не можа да произведе един милион снаряди, а Русия е произвела 3.5 милиона. Само приказките им са големи на западняците.

46

Малкият Серач

преди 2 месеца

Бавно и методично едни руснаци унищожаваъ други руснаци а две потенциално силни държави сриват икономиката си и се превръщат в донори на природни ресурси и евтина работна ръка. Плановете на запада се изпълняват стриктно точка по точка не без помощта на послушни зомбита като Зеленски.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До 82-ОМБР - В туЙтър ясно, а в онуйтър какво пише? И какво очакваш точно Шапс да напише?

44

Анонимен

преди 2 месеца

Най-много да принудят руснаците да сринат киеф до основи,укрофашистите са терористи от най долен тип

43

Нищо ново

преди 2 месеца

До 82-ОМБР: От коментари ли са пострадали корабите. Дали ремонтът им е по-скъп от цената на 10-те свалени ракето Сторм Шедоу?

42

82-ОМБР

преди 2 месеца

Снощи го отнесоха 2 десантни кораба закотвени в Севастопол. Коментара за това на англиския министър на одбраната Шапс в туйтър е унищожителен.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че е запада да пази колхозниците и не дава на урките да ги нагънат на тяхна територия заради цената на пертола.

40

Стига глупости

преди 2 месеца

До Анонимен 31: Откъде у тебе тази идея че Русия не произвежда дронове. И не само това. Русия има хиперзвукови ракети, които дори САЩ все още няма.

39

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До Мдааа: Да, в Севастопол един човек е загинал. Разрушени две сгради. Голям успех наистина.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Разпадът на изкуствената държава Украйна е неизбежен.

37

Анонимен

преди 2 месеца

34 До година в България няма да има нито един русофил, путинофил или руски гражданин. Просто всички ще сте осъдени за шипонаж в полза на русия, а някои- и за измяна и предателство на Р.България...

36

Мдааа

преди 2 месеца

До Свалят ги Руската ПВО миналата нощ явно са ходили за гъби, щото квото имаше в Севастопол и пристанището украинците го направиха на създърма.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До До 29 Оти се абиш с празни моабети?

34

Свалят ги

преди 2 месеца

Руската ПВО сваля украинските дронове и ще ги сваля и в бъдеще все повече. Така че и от тоя храст няма да излезе успехът на украинската армия.

33

До 29

преди 2 месеца

До година по това време в България я останал един евроатлантик русофоб я не

32

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с пералните? Руснаците намериха ли перални за чипове?

31

Анонимен

преди 2 месеца

Свърши вече това не е пияндурника Елцин да раздробява Русия, дори да не е Путин друг ще е и Русия ще, става, все по силна а САЩ все по слаба