130

тя

преди 1 месец

Не ,мирясаха тия укри , искат СВ ! Ще ни докарат само нещастие !

129

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Украйна губи на фронта а трябва да показва някакви резултати. Засега с дронове могат да запалят нещо. Не че е голям успех, но за медиите е новина.

128

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Според руската пропаганда, Украйна е еврейско-нацистка държава, управлявана от евреи-нацисти, която освен това е и клон на ИДИЛ и се прекланя на ислямските ценности. А и на всичкото отгоре даже не съществувала.

127

Фермер

преди 1 месец

Крайно време е Китай да завладее земите с нефтените находища на руснаците и да залее света с евтино гориво! Нека мислим за нашите интереси, не за руските! Видно е, че не могат да се справят с толкова голяма територия и заради тях страдат невинни българи!

126

НЕЙСЕ ЗАПУШИ Я

преди 1 месец

ОПИТЪТ ЗА "АНАЛИЗ" ВИ Е ЗАКЪСНЯЛ. ТЕНДЕНЦИЯТА СЕ ОТКРОИ МНОГО ПО-РАНО... НЕДОСТАТЪКЪТ Е ОТБЕЛЯЗАН В КРАЯ НА СТАТИЯТА ВИ.81344

125

СМЕХ....

преди 1 месец

...ОТИДЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА....ХАХА

124

Анонимен

преди 1 месец

До ФермерТаратанци. Живели сме и бензин, ако трябва пак ще живеем.

123

Фермер

преди 1 месец

Значи бензина ще ни стане златен. Нека мислим за нашите интереси, не за руски и украински. Колкото по бързо украинците станат руснаци, каквито реално са, толкова по добре за нас. Иначе Европа ще стане джунгла с маймуни. Оставете тия приказки за свободен пазар и как Украйна щяла да ни храни....

122

Чери00

преди 1 месец

Що четете барабар с мен тези глупости? Те руснаците всеки ден напредват на фронта, а те седнали да броят колко нефт за гръмнали! Ам докога бе, докога? Или дорде цяйа Украйна почервенее!Да видим дали няма нашите страхливци няма да ме изтрият!

121

Анонимен

преди 1 месец

До Кратко точно ясно "Ще бъде използвано." Не няма. Кратко, точно и ясно.

120

Анонимен

преди 1 месец

ИДИЛ са като розови пеленачета в сравнение с украинските терористи. Новият ИДИЛ е украйна. Когато опонентът ти е разпознаваем на фронта, можеш да говориш за някаква чест, но когато атакуваш цивилни, е страшно и непредвидимо. Наглосаксите ги създадоха и тези терористи, но тези неща се обръщат срещу създателите си рано или късно. А по света щъкат милиони укри, които в един момент ще кажат-вие не ни помагате достатъчно и и тия ще пострадат, ако не и повече.

119

Хари Труман

преди 1 месец

Вовата не му пука, и на мен не ми пукаше! Човешкият живот не означава нищо, още повече когато загиват НЕамериканци.

118

Военна информация

преди 1 месец

Дроновете са английски, потвърждаваме!

117

Кратко точно ясно

преди 1 месец

Много си далеч от истината, мечтателю! Ще бъде използвано. Тактически ядрен удар ще бъде нанесен, въпросът е къде, и дали директно няма да смажат онези, които произвеждат и доставят въпросните дронове, фабриките им са някъде около Блекпул, щом аз знам къде ги правят, дали тази информация не е стигнала до който трябва. Имаше и един многознайко, който най-вероятно няма един служба и елементарни познания по физика, за да знае и проумее, че класическото руско ПВО е безсилно срещу нисколетящи дронове

116

Анонимен

преди 1 месец

чудя се, това позор за Русия ли е-да не може да прихвате дроновете, които летят по 1000 км до целта в руска територия, или нарочно се оставя да бъдат поразени тези цели

115

Анонимен

преди 1 месец

До кратко точно ясно Ядрено оръжие няма да бъде използвано при никакви обстоятелства. Кратко, точно и ясно.

114

кратко точно ясно

преди 1 месец

Като ви излупат някоя неутронка у Киев града, и ще приключите с цирка за няколко секунди, драги славоукраинци! После наред са Варшава, Букурещ, София, че може чак до Париж и Лондон да хвръкне по някоя, водородка обаче за тях ще има, да видят кон боб яде ли, и магарето стока ли е? Тогава всички мръсни ингилизи ще разберат къдесерат гладните и къдепикат жадните

113

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 118 Ми, идеално, значи русанците трябва да благодарят на Зеленски и да му помагат с набелязването и разузнаването на следващите рафинерии подходящи за атакуване. Така руснаците ще изкарат най-много пари от продажбата на петрол, нали така?

112

АнонимеН

преди 1 месец

СВЕТА НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ РУСКИЯ НЕКАЧЕСТВЕН ПЕТРОЛ!!! ОТКАКТО СПРЯХА ДА ДОСТАВЯТ ПЕТРОЛ ТОЙ НЕ Е МРЪДНАЛ КАТО ЦЕНА. САМО САУДИТСКА АРАБИЯ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА КАТО ЗА 2023-ТА 2 ПЪТИ НАМАЛИ ДОБИВА СИ САМО И САМО ДА СЕ ДЪРЖАТ ЦЕНИТЕ ВИСОКИ КАКВИТО СА В МОМЕНТА. ИЗВОДА Е, ЧЕ НЕ СЕ ВЗРИВЯВАТ ДОСТАТЪЧНО РАФИНЕРИИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЕРОРИСТ И ОКУПАТОР!

111

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 1 месец

До ДЖО БАЙДЪН/ ТИ ЛИ СИ ПО ЧИТАВ БЕ СКЛЕРОЗИРАЛ СТАРЕЦ. ТИ ПРЕДЛАГАШ ВОЙНА ОЩЕ 2 ГОДИНИ! А АЗ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ЩЕ ПОСТАВЯ УКРАЙНА НА КОЛЕНЕ ДА ПОДПИШЕ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ КАТО И СПРА ВСЯКАКВИ ПОМОЩИ И ЗАПЛАЩА ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО КОЕТО Е САМОТО ЕС , ЧЕ АКО ПОМАГАТ НА УКРАЙНА ЩЕ СИ ОСТАНАТ Н В НАТО НО БЕЗ ФАЩ!