69

Анонимен

преди 1 месец

Аз пуша само цигари направени от мен с чист тютюн! Правя ги по следния начин: Еземам един лев, слагам в него тютюн, завъртвам го до половината и с другата половина от лева си правя втора цигара. Като отида в чужбила си правя същото с всяка чужда валута и да ви кажа направо пуша всякакъв вид валутови цигари!

68

До 67

преди 1 месец

Тия хора за които говоря аз нямат нищо общо с това което бяха навремето! Навремето когато всички бяха бедни сядахме на една маса и се веселяхме. Лошо от тях не съм видял. Но след години напълно се промениха след като се сдобиха с много пари бизнеси. Почнаха да гледат на по бедните като някаква втора категория хора. Едва ли не те са баровците, те новите боляри а ние крепостните селяни. Това сега какво е?

67

Анонимен

преди 1 месец

До 64 по-добре богат и развален, отколкото беден и озлобен. Приятелите ти затова са те отсвирили : не си им на нивото.

66

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До 64, усилват! Дори това не разбра! Лошите хора стават по-лоши. Добрите хора стават по-добри! Мислене, мислене, и мислене. Оптиай другият път пак преди да пишеш :)

65

Доо 62

преди 1 месец

И аз съм съгласен с теб реалната сметка нещо неизлиза , проста математика .. Явно журналистите са далече от математиката .......

64

Анонимен

преди 1 месец

До 62, парите купуват щастие. Просто ти не знаеш как :) Противният тук си ти! Нямаш доводи и започваш да обиждаш :) Нацелих слабо място, нали? Нека ти разясня как разбрах, че си бедняк: човек, който използва клишета е с лошо, почти никакво образование. В днешно време хора с лошо или почти никакво образование са най-ниско платените. Може да бягаш, но не можеш да се скриеш от същността си :)

63

До 56

преди 1 месец

Нищо не усилват парите. Лично съм свидетел как парите развалят човека. Не само го развалят ами направо го убиват и постепенно го превръщат в безмозъчно добиче което почва да мисли само и единствено за пари и статус. Парите са наркотик! Хора с които съм израснал и сме били приятели много години в последствие тези които забогатяха повече от мен по един или друг начин почнаха да се правят на велики. Някой стигнаха до там че дори на улицата като се срещнем и се правят че не ме познават.

62

Анонимен

преди 1 месец

62 : тоест нямаш пари, и ти е обидно да ти напомнят защо, правилно ли разбрах?

61

До 00000

преди 1 месец

Парите не купуват нито щастие нито здраве... защо трябва да се обиждаме ве противняк

60

Анонимен

преди 1 месец

Според статистиката България със своите 6768405 жители представлява около 1.5 % от населението на ЕС което е около 450 милиона,което ще рече,че на база 883608 продадени нови автомобила в Европа във България те трябва да са 13254 броя което съответства на 1.5% от населението на ЕС,да ама те са едва 0.41% от всички нови коли!

59

Анонимен

преди 1 месец

59 : разполагаш с десетки левове викаш?

58

Анонимен

преди 1 месец

Имам много пари! Ако има пътища... мога да си купя кола, но колата да е така направена от конопена пластмаса и да кара на конопено гориво, както преди 1941г. примерно напишете в ютюбе - Ford Hemp 1941, преди да се появят нафтовите коли! Сега в момента се завръща тази технология! Има вече леки коли каращи на конопени нано частици акомулатори с висока капациливност, които са екологични и с едно зареждане 1500км преход! А има и Еко коли на водно гориво - Браунов Гас!... но парата не позволява това!

57

Анонимен

преди 1 месец

До Я стига, това си е в твоя гьол, недей си позволява да го преписваш на останалите. Богатството е разпределено правилно.

56

Ем така е

преди 1 месец

Като си отидат бабата и дядодото, апартамента се продава и и какво се купува, колааааа... Е тава е положение..

55

оооооо

преди 1 месец

До Sss, още един с клишета! Т.е. твърдиш,, че човек задължително един ден ще стане беден заради някакво имагинерно колело? Т.е. хората трябва да седят и чакат този катастрофален момент и да не правят нищо за да подобряват състоянието си? Това само вмирисан гань0вски мозък може да го измисли! И завистта ви е в повече, и некадърността! Парите купуват щастие :) Сами по себе си парите не са лоши. Но бедняците това не го проумяват. Парите просто усилват качествата на даден човек. Нищо повече!

54

Кфкф

преди 1 месец

Не мога да пресека една улица в града... всеки се качилмв една кола и не мърда... не е за търпене вече помголемите градове

53

Анонимен

преди 1 месец

До 52 това може да го каже само някой, който няма пари. Нямаш нали? Нищо, не е срамно да си беден. Срамно е да караш 20 годишен Мерцедес, с превъртян километраж и газова уредба.

52

Я стига

преди 1 месец

С тези порочни внушения! Купил си веднъж на 10 години *** нови обувки да смени за празник цървулите и айде вой до небесата, едва ли не сме най-най от по-по най! Не, не сме.Ние сме бедна страна с бедно и застаряващо население, с ниска покупателна способност и никакви екзалтирани писачи няма да променят този факт! Работа е нужна ,много работа, привличане на инвестиции и образование на младите!

51

Sss

преди 1 месец

Пак някакво огромно разделение между успели и неуспели... колелото се върти не се притеснявайте ... а и парите не правят човек щастлив... просто за удобство

50

Анонимен

преди 1 месец

До знаещите, ахааа... еми дръжте си ги при вас щом ви харесват :) Все пак вие сте провинцията :) Нали се сещаш за морето....