89

Анонимен

преди 1 месец

До А ти имаш ли?, едно от най-тежките вярвания в България е: палачинката се обръща много бързо. Това определя поколения неудачници в тази страна! За съжаление все още има много от тях! Добрата новина е, че намаляват по естествен път!

88

До 3 с теслата

преди 1 месец

Абе *** къде се бил подигравал на сфетофарите с най-висок клас спортни автомобили? Ако до теб на светофара е заставала домакиня с включен режим EcoPro тогава ще си бил царя на светофара. С нормален шофьор ще гледаш задния регистрационен номер на най-високия клас спортен автомобил и ще се плюмчиш по стъклото на теслъта, че са те взели за мезе.

87

До 87

преди 1 месец

Един комплексар... пълно с такива

86

Анонимен

преди 1 месец

Аз също купих, просто започнаха отстъпките както трябва да е - нова кола без минимум 15-20% отстъпка не е сделка. Освен това новите фейслифтове които идват са на космически цени, за справка Шкода Кодиак 78к беше с 20% отстъпката, новият фейслифт е 70к ама ойро, успех!

85

Анонимен

преди 1 месец

До XY И здрав и богат пак ставаш накрая на болен и беден на 2 метра в Орландоци.

84

Анонимен

преди 1 месец

До 76, никой не се мисли за голямата работа. Просто една част от пишещите тук ви личи от далече, че сте бедни. Езикът ви, изказът ви, правописа ви... всичко говори, че сте без образование и ниско платени!

83

Анонимен

преди 1 месец

Какво точно правят с тая кола. Нито може да идеш на екскурзия в Африка нито може да правиш някакъв бизнес и не правиш пари. В Европа е много по-бързо със самолет, има и влак. Пари на вятъра са.

82

Анонимен

преди 1 месец

До А ти имаш ли?, имам. Сами си ги изкарвам с труд и много усиля. И си ги декларирам, и си плащам данъците :) Да, има и такива! И не сме малко! Наистина живеем във време, в което знаешите, можещите и образованите получават заслужени високи доходи. Не вярвам на клишета от сорта "днес имаш, утре нямаш". Вярвам в труд, развитие и мотивация! За сега 44 години поред дава добри плодове. Дерзайте!

81

Аз

преди 1 месец

Това са дневните продажби в Берлин! Празнувайте!

80

Анонимен

преди 1 месец

Мда, миналия февруари сме имали 2 регистрирани нови коли, тази година 3, това е 50% увеличение. А че имаме ужасно остарял автопарк, най-лошия в ЕС е факт.

79

А ти имаш ли?

преди 1 месец

До Анонимен 54....И ако е да, с какво си по-различен от този дето няма? Сам ли си ги изкарал, или си се родил със златна лъжичка? Крадени ли са, или не? И така нататък и т/н. Въпроси безкрай.Основното е, че по едно стечение на обстоятелствата ДНЕС може и да имаш пари за чисто нов автомобил, а пък утре да ревеш и за 20 годишен Мерцедес с превъртян километраж и газова уредба!Всеки скача според боя си Братчед и палачинката в този живот много бързо се обръща, много бързо

78

Алоууу,

преди 1 месец

редакцията, оправете си заглавието, че смях пада!!! Ръст и брой са различни работи бре!

77

Анонимен

преди 1 месец

Едно време Исус Христос е носил Дървен Кръст.... сега всички Комунисти и Попове носят Златни Кръстове!

76

Казано е

преди 1 месец

Едно време къщите бяха от кал а душите на хората от злато. А сега къщите им са от злато а душите от кал.

75

Кас

преди 1 месец

А какъв е процентът на българските граждани, които купуват паркомясто за автомобила си?

74

Анонимен

преди 1 месец

До 69 отговор на въпроса - "Това сега какво е?" Ами от комунист, капиталист не се става! Капиталиста, това е интелигенция, иновация - създатели, творци! Комунистите какво са създали - Червени знаменца за площада, произведени в Китай, така както, българските комунисти станали капиталисти дадоха Българските 'Мартенички" - да се произвеждат в Китай и да ги внасят от там!

73

XY

преди 1 месец

До До 56. По-добре здрав и богат околкото.................

72

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието е НЕКОРЕКТНО което го прави автоматично НЕВЯРНО,България е с най голям ръст регистрации на година база а не както сте го изтипосали"БЪЛГАРИЯ С НАЙ МНОГО НОВИ РЕГИСТРИРАНИ АВТОМОБИЛИ В ЕС"

71

До 71

преди 1 месец

В кое са се развили бе? Да печелят пари, да ходят са навирени носове и да се правят че не се познаваме?? Това ли е новата дефиниция на развитието? Абсолютни мухльовци са станали. Тия пари къде ще ги носят?

70

Анонимен

преди 1 месец

До 69 : естествено че нямат нищо общо с това което са били. Развивали са се, докато ти не си мръднал на милиметър.