13

Hm

преди 2 месеца

Май само баба ми още не е разбрала, че Европа е във война с Русия. Ама единия обяснява за специална военна операция а другите обясняват как не искат да ескалират напрежението.

12

???

преди 2 месеца

Слугите на САЩ Европа и по точно БЪлгария забравят за собствения си народ в интерес на американския.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Българските заводи осигуряват 40% от мунициите, които ВСУ изсипва по чутурите на рашистите вече две години. 40% от убитите рашки на ден са с нещо произведено у нас.

10

СССР

преди 2 месеца

Всичко си е същото. Руски МиГове сваляха американски самолети и унищожаваха американски цели, руски ПВО сваляха американски цели. СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, беше абсолютно същото както сега САЩ и ЕС в Украйна. И Виетнам победи САЩ, САЩ ядоха бой, бяха унизени и се изнесоха позорно. А какво става сега с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

9

А нещо за нас

преди 2 месеца

Или избиването на украинците е по важно?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено не. Трябва по мощни и далекобойни да се предоставят, за да може джуджето президент на фалшивата държава Русия да изчезне от местото си са президент..

7

Анонимен

преди 2 месеца

Предоставят вече риждясяли танкове и бтр ,защото всички им свърши ,а и приближени до зеленото джудже крадят от сащ и ЕС ,а Зеленски се показа доходите ,пълна лъжа ,и се видя че няма пари в сметките му за яхтата която струва милиони ,и жена му с диамантите мълчат )

6

Българин

преди 2 месеца

Сега имаме историческия шанс окончателно да решим въпроса с тази територия под името Русия и тогава всички наши проблеми са решени. Не случайно Швеция и Финландия, които бяха неутрални, Швеция 300 години неутралитет, влязоха в НАТО, за да участват и те да получат дял когато започне подялбата на Русия. Затова най-важното сега е да се готвим за война.

5

Нищо почти

преди 2 месеца

Те толкова помогнаха и на Чечня и на Грузия, и сега толкоз от еврогейовете!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да така е ,Толупа каза онзиден пред цял свят че ние сме номер 1 в предоставянето на оръжие за Укрите.

3

Василев

преди 2 месеца

Руснаците не притежават ли повече суровини и територия, отколкото им са необходими???Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Какво става с Кейт?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Нека в България се вее и руското знаме, и много други знамена нека се веят. Но не и украинското - това е нацистко знаме, не и знамето на ЕС - това е фашистко знаме.