113

ЗАПАДащ свят

преди 1 месец

Как все се падаме от губещата страна, не знам. Украйня я подкрепят само корумпираните европейски политици. Народа на ЕС е против войната, наложена от ЗАПАДащия свят... Поне имаме еднополови бракове :)

112

Анонимен

преди 1 месец

Остана ли един патрон за даване от българската . С 300 май заминали . На гол дирник чифте пищови . Гробове да има ...

111

Анонимен

преди 1 месец

До Аха, ще стане==== "Няма да се върнат.На тях им дойде дюшеш, че успяха да се измъкнат, поживяха си на аванта в Европа и не мислят да се връщат без значение ще имали мир в украйна или не." ---АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!

110

емо

преди 1 месец

поредната русофобска помия от редакцията на днес. русия изобщо не представлява заплаха за европа, за да се намесва ес в гражданската война. има и нещо друго - вероятният нов президент на сащ доналд тръмп е заявил пред орбан, че няма да даде нито цент на украйна. не е лошо някои хора да се замислят малко.

109

Анонимен

преди 1 месец

Защо Зеленски не дари своите вили и яхти за закупуване на оръжие за скъпата му родина а търси на аванта оръжия платени с парите на европейския данъкоплатец ?!

108

Аха, ще стане

преди 1 месец

"На Украйна сега и трябват нейните хора, избягали в ЕС, за да работят за украинската икономика и селско стопанство и възстановят разрушеното."___Няма да се върнат.На тях им дойде дюшеш, че успяха да се измъкнат, поживяха си на аванта в Европа и не мислят да се връщат без значение ще имали мир в украйна или не.

107

Дайте

преди 1 месец

Не е достатъчна помощта. Има още кътчета по Земята където не е поникнало Зеле. Докато не се усвои цялата Земя със зелеви къщички още трябва, още, давайте му.И женската Зелка също трябва да се окичи с още диаманти. Не спирайте дадавате иначе Русия ще победи у УЖЪС.

106

Анонимен

преди 1 месец

Папата каза: Украйна да развява бялото знаме за мир, на нея явни вече не и трябват оръжия, край на войната. А щом папата е казал, така ше стане. На Украйна сега и трябват нейните хора, избягали в ЕС, за да работят за украинската икономика и селско стопанство и възстановят разрушеното. /този Путин разруши една хубава страна. /Зеленски ще се погрижи за останалото.:))

105

Знаете ли че

преди 1 месец

Най-голямата страна в Европа е Русия?

104

Русия и Беларус

преди 1 месец

Не оказват достатъчно европейска помощ.Срам за Европа!

103

кирил, ама не рома

преди 1 месец

Ако частен спонсор дава пари на Украйна-ок, негова си работа. НЕ УПЪЛНОМОЩАВАМЕ ЕС да раздава нашите данъци на друг, освен на нас и нашите държави. Затова ще гласуваме за евроскептици на изборите, за да махнем сегашните хюмнетаибрикчии на Запада и да запазим парите си за нашите семейства, нащите деца, нашите икономики.

102

мак

преди 1 месец

Значи, целият свят е длъжен с нещо на украйна. Който обещава е ок, но щом не може да изпълни обещанието е заклеймяван едва ли не и му е внушавана чудовищна вина. Война ес-русия продължава. И колкото и да дадат на корум-пирана украйна, пак ще е недостатъчно.

101

До 102 Елина

преди 1 месец

Има и разлика -докато куртизанката ползва собствен ресурс политикът изразходва обществен.

100

Анонимен

преди 1 месец

Ква помощ бре ,за три дена два абрамса и два патриота и десетки немски и американски гаубици -1 милиард загуба за три дена .

99

Анонимен

преди 1 месец

Достатъчно помощ за Украйна е пряка намеса на САЩ с войници на украинска територия, или обявяване на война на Русия и атака по руска територия. Всичко друго е бавно и кърваво убийство на Украйна. А точно това Украйна няма да получи.

98

Анонимен

преди 1 месец

Немците през ПСВ се предадоха защото им "свършиха снарядите". Прецениха, че не могат повече да се бият и да губят повече хора. Според мен това е правилното поведение.

97

Анонимен

преди 1 месец

Bъв вoeннo-иcтopичeckия мyзeй имa бaя тaнkoвe, caмoлeти, pakeти... Дa rи npaтим нa Уkpaинaтa, a Tarapeв?

96

Пак не разбирам

преди 1 месец

Защо ЕС, който е в остра финансово-индустриална криза трябва да помага на нечии нечист режим и да задълбочава вътрешната си криза. Нищо не вслучайно. Явно някой има интерес ЕС да инвестира в кухата държава 404. Със сигурност това не е населението на ЕС.

95

Анонимен

преди 1 месец

Стига вече с тази тт..ъ...п..а Украйна хора които преди са я харесвали вече я намразиха.Путин да я превзема цялата и да се приключва.Аман вече.

94

Реалист

преди 1 месец

Въпрос на време е, в допълнитие на повишените данъци, инфлация и рецесия ( в резултат на санкциите), в допълнетие с повишената такса за Нато и заемите от ЕС както и милиарди да покупки на оръжие от САЩ, да прокарат директно данък Украйна ( солидарност с Украйна)във всяка ЕС държава!