20

Анонимен

преди 2 месеца

Аз който съм роден през 1970 година, винаги ми е било много забавно, когато някой роден през 1990 ми обяснява колко зле се е живеело през 1980 година

19

Анонимен

преди 2 месеца

Бе помня, че хората не си заключваха вратите и бяха спокойни. Ромски орди нямаше. Така, че драги ми Стефчо, едно лай но и да го поръсиш с пудра захар си остава лай но.

18

Анонимен

преди 2 месеца

На 7-8 години вече седяхме до последно пред блока, зад блока, до 22 часа не се прибирахме. Никого не го беше страх, понеже не се случваха престъпления. През парка ходехме сами на кино в друг квартал, второкласници. Вратите в блока стояха незаключени.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11. Кво приказваш, не знаех какво е ключ някъде до 1986-та кога се преместих в голям град. Или пък случайно ако имаше такива , които заключват всички им знаеха къде им е ключа.

16

Анонимен

преди 2 месеца

В последното предаване на Панорама на Бпйко Василев зрителите бяха свидетели на чудовищна социалистическа пропаганда.Нялакъв грък и Бойко призоваха да се национализира ИНТЕРНЕТ.Защо?Защото там е свободата на словото, а днешните казионни медии са наложили диктатура на новата тоталитарна система.Ако национализират интернет ще махнат и там свободата, а само в интернет хората воюват с тоталитарния неомарксизъм, неолиберализъм и зелен ислямизъм.

15

Сенеката

преди 2 месеца

Бе не знам ама по селата хората не си заключваха къщите ....смятай колко зле е било ...дано автора е взел добър хонорар от възложителите...

14

Анонимен

преди 2 месеца

Аз още си пазя "Инспектор СТрезов разказва" и "Записки на следователя" в домашната библиотека. Е, поне сме чели. Тукашните писаруги и това не са. Само копи-пействат посолствени опорки.

13

Българ

преди 2 месеца

Е имало е, ама не са облъчвали обществото с тия глупости. Няма нужда да натоварваш хората със смърт и престъпления! И сега като знаем кво???

12

Имаше

преди 2 месеца

но бяха по едно на месец и се разкриваха за максимум седмица. След това се произнасяше съдът за около седмица и всичко приключваше. А сега какво става, всеки ден има нещо което е неразкрито.

11

Анонимен

преди 2 месеца

През комунизма не си заключвахме къщите и апартаментите. Сега всички гледат да сложат блиндирани врати и решетки на прозорците. Това е достатъчно да се открият разликите.

10

7,

преди 2 месеца

Коментатор 1 просто се представя като професия. Нищо повече.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Даже имахме и криминални четива от онова време за онова време...Стефчо, не се мъчи чуек, некадърник си и няма да ти купя "произведението".

8

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не е имало такива твърдения, разбира се. Но че престърпността у нас след 90-та година нарастна лавинообразно и усещането за безнаказаност на същата битува като усещането за изгрев сутрин - това е безспорно.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Когато 1. За кого говориш бе нищо ти се не разбира ? Ти живял ли си по това време ?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Винаги е имало тежки престъпления. Въпросът е в количеството.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пропаганда е самата лъжа, лансирана встатията, че някой някога е твърдял, че през епохата на "социализма" не е имало тежки престъпления. Никой не го е твърдял - нито преди, нито сега. Дори имаше книги по въпроса ощетогава. Но кой да чете?! Чукча-"журналист" е само писател и по точно - копи-пейстър.

4

Анонимен

преди 2 месеца

на скоро попаднах на копие на една книга, изгорена от комунистите едно време. "какво са направили евреите на България". започва от Лазар Коен и стига до 1960 (примерно). много интересно четиво... :)

3

Анонимен

преди 2 месеца

Сега пък остава тоя да ми обяснява как съм бил живял все едно аз не зная, че той трябва да ми каже. Пропагандатора вика "пропагандаааа!!!". То е ясно, че при какъвто и да е строй има всякакви престъпления, но се различават по броя им в дадени области.

2

:)

преди 2 месеца

Това е много характерно за "хубавия" соц - лъжа и пропаганда, липса на информация.

1

Когато

преди 2 месеца

Фактите говорят, троловете мълчат!