512

Куку

преди 2 месеца

Какво означава да си русофил,гледаш само турски сериали,слушаш само маанета,ходиш на почивка в Турция а когато закъсат с здравето реват-памагите отиваме в Турция за операция!

511

Анонимен

преди 2 месеца

Руските флагове в България, нямат нищо общо с любов към Русия ... видимо простичките селяни с анцузи, развяващи руски знамена, виждат в това форма на протест срещу нерадостната си съдба. Те не знаят, че чекистите, (чиито наследник е путин), всъщност убиха царя който ни освободи, те просто търсят виновник за това, че са бедни. За това развяват руските знамена, а не защото обичат Русия. А при копейките е просто бизнес.

510

Да бе да!

преди 2 месеца

До Истината е че: "Помаците и турците празнували 24 май!" По голям виц не бях чувал! Сигурно и власите го празнуват 24 май?

509

да ви светна

преди 2 месеца

До Куку: При ядрена война България няма да я има! Дори да не бъде ударена пряко, радиацията ще ви ликвидира бавно и мъчително! Ще завиждате на изпарилите се, защото живота ви ще гасне бавно в резултат на лъчева болест и няма да има кой да ви спаси и даже да ви закопа!

508

Истината е че

преди 2 месеца

3 март е празник на българският етнос, другите са странични наблюдатели затова и няма как да обединява нацията. Вие да сте видели български турци, ***, помаци..да развяват знамена на връх Шипка?Защо не ги попитате какво мислят, как се чувстват, празнуват ли 3 март?За сравнение 24 Май е харесван и се празнува от всички в България и наистина обединява.

507

Куку

преди 2 месеца

Когато литнат хилядите Минитмъни и Томахавки към Рашка,българските *** хептен ще забравят за руските знамена.Нещо повече в България ще се дотресат още 400 хиляди полуживи руснаци да купуват имоти,което е добре за строителните измамници!

506

Куку

преди 2 месеца

Всъщност кагебейската клика на Путин не освобождава България,още повече тя на практика унищожава царското семейство в Русия.Хиляди хора??? Не смешите!Само агитката на Левски са 60-70 хиляди души и когато развеят знамената на Украйна,Полша,Финландия и Румъния ще разберете истината за България!

505

ГАВАРИТ МОСКВА

преди 2 месеца

Вчера на Шипка се видя кой е истински българин! Той е за България, заедно с Русия! И това се видя и в Москва! Путин също го видя! Всички се надяваме, че при бъдещата ядрена война българската държава ще бъде пощадена! За София не можем да гарантираме! Върнете паметника на съветската армия, за да има София шанс за пощада!

504

Щирлиц

преди 2 месеца

До четете история...Амин.

503

Щирлиц

преди 2 месеца

До Куку.470.Нима хилядите българи,дошли да почетат националния ни празник,са до един комунисти?Любимата ти Украйна е еквивалент на днешна Македония,та по тази логика спокойно можеш да развееш и македонското знаме,/не/уважаеми българино.

502

Куку

преди 2 месеца

България е и ще остане европейска държава,Шипка е и ще остане български паметник.Селянд...те с анцузи и рашки знамена може да стоите целогодишно,това няма да промени историята,нещо повече въпрос на време е там да се веят знамената на Украйна,Полша,Финландия и Румъния!

501

едно ангелче ми каза

преди 2 месеца

Българите са един от руските народи! Като души сме много по близо до истинските руснаци и китайци! Затова трябва да сме с тях! Възстановете паметника на съветската армия, защото иначе ще има последствия! Боговете са бесни! Обсъждат възможността да възстановят вулкана в центъра на София! Най близо до магмената камера е района около Халите! Но вулкана в миналото е бил много по мощен от този в Йелоустон! Канделата му е обхващала цялата софийска долина!

500

ОТ

преди 2 месеца

КАКВО ОСВОБОЖДЕНИЕ

499

Photo Mexico

преди 2 месеца

На снимката на единият му го няма щикът.Пишман руски солдат.Кат тия днешните.

498

Анонимен

преди 2 месеца

Лицата псуващи Русия , баш на тази дата са членове на ППДБ, което показва , че където бъде видян всеки от ППДБ трябва да бъде бит и е. Ан! Целият фейсбук е пълен с фалшиви профили на ППДБ !

497

Щутгарт

преди 2 месеца

расия и османската империя подсписват договор без България да присъства в него , четете бе ...

496

Учете история

преди 2 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

495

Учете история

преди 2 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

494

Учете история

преди 2 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

493

Учете история

преди 2 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)