533

Руснак

преди 2 месеца

Братушки! Честито Освобождението! Много поздрави от руснак! Мисля че всичко ще стане на ред, защото няма друг исход! Победа будет за нами!

532

Чорбаджи Юрдан

преди 2 месеца

Еми добре си беше по време на Присъствието.

531

Идеалист

преди 2 месеца

Освобождението на България от Русия!!! Не са ни освободили ното Германия или Австро-Унгария. Такава е историята неуважаеми ми=си-ки. Но после са ни рапокъсали на пачерта и днес ЗЕ по риководството на САЩ завършват ненеправеното тогава! Три дена се носи гадна западна пропафганда!

530

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 542Хахаха кво злато бе?С каруцата са минали 3 хил.километра ей така кара злато и никой не го е откраднал.Русия заплаща всичко,дори по соца ни даде милиони рубли за да строим България.Само режима на соца да се върне и милицията и яко бой и Белене.Тогава всичко ще си дойде на мястото.

529

Анонимен

преди 2 месеца

РадеФ натовския който искаше Зелен сертификат няма място на Шипка.А този народ защо не е пред МС и НС както и на летището срещу мигрантите които заселват в БГ.За 1 ден патриоти а после същите и-диоти.Когато скочим да защитим България тогава ще имаме право да отидем на Шипка.А като гледам анархията и малоумието на "народа",мисля че само милицията и режима на Соца може да ни запази като нация и държава.

528

деменцията джо

преди 2 месеца

Историята на България трябва да се напише отново като Освободител не Русия ( агресивна и зла Русия не може да бъде ----- а демократично и свободна Америка може, ) че тя е наша Освободителка . Новото и следващите поколения ще повярват това е само въпрос на време .Ще поднасяме на 3-ти Март цветя пред паметника на Американските пилоти като Освободители .

527

Анонимен

преди 2 месеца

мдааа, освободили сме се от 32тона злато, платено на русия за въпросното "освобождение", чудя се само кой празнува, че бодигардът му е свършил половин работа?....

526

Като пишете

преди 2 месеца

освобождаване, пишете и от какво сме се освободили.

525

НЕ

преди 2 месеца

РАЗБРАХМЕ ОТ КАКВО СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ

524

Психодиспансера

преди 2 месеца

Лудия фълшив поп анатемосваше всички , които не са червени на Шипка . Фейк поп Косьо стана известен с това, че прави икони на Путин и ги яде после изпада в транс и пише псалми... Другото страно е , че тълпата следваше този пациент в расо. Косьо е бил едно време попошник на свешенник , но са махнали като лабилен (луд бе) . Няма право по каанон да анатемосва-така върши грях де факто...

523

ПЕВЕЦ

преди 2 месеца

За неговия приятел с бидоните от Герб ги пее МАРКОВ. Аз пък си ги пея на тези, които ме познават. Но пък, микрофоните им ги дават все на т тези от политиците и лидерите им. За да си ги просят субсидиите със закони в НС. ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ на обикновените и богати българи.

522

Анонимен

преди 2 месеца

..."загиналите български и руски войни..."! Български войни не са загинали там, защото тогава българия изобщо не е имала армия. Загивали са опълченци. А сега "благодарните им" правнуци изпращат помощ на враговете им за благодарност, че сме получили възможност изобщо да се съхраним като държава. И преди да цъкате минуси, се разходете първо сами до Шипка, Пещера, Батак, Плевенската Панорама, Шейново и т. нт. за да разберете истината, а също и колко жалки са съвременните лъжци - пропагандатори.

521

Влака с критиката

преди 2 месеца

Национален празник е от 1990г. БСП го обявява за такъв. Боевете в Шипка са Август. 3 Март датата на освобождението на крепостните роби в Русия ...

520

ТО И ЗАТОВА

преди 2 месеца

Са толкова ядосани де - източна европа си беше спечелена честно с бой понякога няколко пъти и последно и през втората световна война от пр СИЯТА пък всички и избягаха на запад. Сега си ги иска обратно. Всички източноевропейски нало-жнички обратно в роския харем.

519

МАШАЛАХ

преди 2 месеца

Ашколсун булгарлар! Да ви е честито прехвърлянето от една империя в друга! *** си ви спечелиха честно с бой.

518

Анонимен

преди 2 месеца

От статията не се разбира от какво СМЕ СЕ освободили. От свръхтегло ли, от неверна съпруга ли, от ниските заплати ли? Все си мислех че братушките СА НИ освободили, а то какво било.

517

Да бе!

преди 2 месеца

Нищо чудно, ако в един ден, след войната в Украйна, в Европейска България 3-ти март бъде обявен за анти-празник като ден на руските ни шпиони. Иначе, на 22-ри септември- Денят на независимостта /дума, мразена от комунистите/ си остава най-подходящата дата за Националния ни празник. А 24-ти май може да бъде пожелан за национален празник и от всички държави, които ползват нашата азбука кирилицата.

516

Анонимен

преди 2 месеца

До КукуНямам търпение в отговор към теб да полетят Кинжали, Сармати, Топол М и Ярс!

515

Анонимен

преди 2 месеца

До Истината е че24 чай не може да обединява, защото турци и помаци пишат на латиница и славянската азбука им е чужда. Трети Март обединява повече.

514

Дишам свободно

преди 2 месеца

Супер сме свободни. Свободни сме да не караме коли, които са платили данък и регистрирани в центъра на столицата. Свободни да не се ваксинираме, свободни да провеждаме референдуми, свободни да водим собствена външна политика, свободни да решаваме съдбата на страната сами, свободни да правим собствена вътрешна политика и да решаваме колко пола има. Свободни сме да решаваме кого да пускаме в страната. Свобода от всякъде.