38

Sss

преди 2 месеца

Всяко нещо има начало и край... вечни работи няма

37

Анонимен

преди 2 месеца

Само така, затваряй! Строено е от комунистити! Всичко от комунистити да са затвори. И АЕЦа да не забравити! И другия път пак да пеети 45г. стигат. И панелките да ви съборят. Те също са комунистически. Вий ще си купите ново демократично строителство- 2000 ойро квадрата. Ай със здраве.

36

Анонимен

преди 2 месеца

хайде хайде ,, нашия финансов отдавна разправя че чака експертите от Минимарица, че по нашшия край нямало кадърни кадри ... работа ще си намерят, ама ще трябва да мигрират като мен. ..

35

Лекар

преди 2 месеца

Важното е, че има банани

34

А сега дружно

преди 2 месеца

Кой не скача е червен! Спете спокойно деца и т.н.

33

Анонимен

преди 2 месеца

аз кат съм турчин от лудогорието мен как ме засяга туй ?

32

до 33

преди 2 месеца

Графит се казва веществото ,не ми се спори с невежи..

31

до 30

преди 2 месеца

Водородът НЕ е новото гориво на бъдещете поради 2 приини. Първо, той не е ново гориво. известен е йато възможност от началото на ХХ век, в Бългатия веднага след 1944 година започва строеб в София на генератор с водород. Второ: американските ракети са били с водородно гориво, са били, не - са.От десетилетия използват руски двигатели. Защото: самият водород уврежда силно съдовете, местата, където се ползва. Ако се намери вечество, което да е устойчиво, сигурно ще е много скъпо.....

30

Анонимен

преди 2 месеца

Това са западноевропейските ценности. старозагорсци се га го усещат. при нас е от 30 години. НиЗЗЗкото качество държавници е умишлено, за да се ликвидира държавата, да се изсмуче населението и да се ползва земята.

29

Старзагорската гара

преди 2 месеца

Ооообичам тее,обичам те милаа с чернобели маратонки и изтъркани джинсии...

28

Анонимен

преди 2 месеца

Парните двигатели са в историята,въглищата също.Водородът е новото гориво,това е бъдещето.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Спаха досега!

26

Според слухове

преди 2 месеца

70% от депутати и политици имат преки интереси в перки и фото. Това че зима не работят, че тровят земята, че са неефективни и скъпи, тонове ненужни панели, батерии, железа и пластмаса, които не могат да се рециклират. Перки спиращи въздушни течения, променящи климата, убиващи птици, вибрации, шумове вредни на животни и хора, мръсотия тонове желязо, бетон и пренатоварване ел. мрежа, че им плащаме високите и нески напрежения, субсидираме ги с гарантирани цени. Ниско КПД, важното е да грабят.

25

Себейстойност

преди 2 месеца

на ток от ТЕЦ2 е между 40-90 лв мегаватчас, след ток АЕЦе най-евтиният, следва ВЕЦ. Дойдоха зелените печалбари, сложиха едни измислени квоти на борсите и евтиният ток на ТЕЦ2 стана непродаваем с 200%, заради квотите. Парите от квотите отиват в скъпите, неефективни, унищожаващи почвата фото, които работят само 12 г., и няма къде да се рециклират С перките е същото гарантирани цени ток. Важното е, че народецът плаща зелените далавери на политиците. А 2026 сме на борса ток, благодарете на Василев

24

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо вярно. Тец Варна с мощност 1260 МВ не работи и нямаше шок за работещите и доставчиците 5 на газ и 1 на въглища стои като студен резерв. Тец Марица 2 е 1620 МВ, като мощност е от същия калибър. За чистотата на въздуха на Старозагорско ще се усети веднага щом я консервират за студен запас.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Хората ще идват на запад да си пробват късмета и 10-20% ще се върнат. Другите ще видят каква е истината за робският труд и заплащане, както и здравеопазването в БГ и няма да искат да се върнат.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо важно е да има чалга дискотеки за да върви дрогата и проституцията, алкохола и цигарите. И кафененца е важно да има. На кой му пука за 51000 работни места.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Как са батките охранители и склоняват ли още млади момичета за проституция по дискотеките в загората?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Разев каза, че пътува из България и вижда, че се откриват малки и средни предприятия. Значи бизнеса е добре

19

Софианеца

преди 2 месеца

По колко са от утре имотите в Ст.Загора??