58

Баба.

преди 2 месеца

До 15 години ще изчезне България заради "Нотариусите" , а те се разтревожели за някакви си работни места!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Тецът трябва да умре, за да се освободи инфраструктурата за пренос и да се открадне от Промяната. Не разбирате ли още какво планираха Денков, Киро, Асен, Пинокио. А Боко пак седна да се разбере с тях.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Промяната цели фалита на тецовете, за да се появят те и да си предложат планираните далавери с еврофондове. Промяната чакат да фалирате. Задушават ги бавно и чакат да умрат тецовете.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Промяната на Боко и Пеевски обещават на всеки старозагорчанин да му осигурят работа по въртене на педаллите на новите зелени енергии. Ще се отворят цехове за 51 хиляди човешки сили. Ще въртят, когато спре вятъра и се скрие слънцето.

54

Анонимен

преди 2 месеца

тия къде викат закривай явно са от продажните еуроатлантици които всичко искат да закриват и всичко им пречи,закривайте се и вие центаджии

53

Ураааа

преди 2 месеца

Всички старозагорци ще вдигнем празник ,когато тези ги затворят.Писна ни от наглеци със самочувствие ,които са толкова неграмотни и про***.На 2-3 хил заралии накрая наистина ще им се наложи да поработят/ а не 50 хил/

52

Закривай

преди 2 месеца

90% в тези предприятия са държавни хрантутници с 3-4 хил. заплата. Работният щат е свръх раздут, а какви далавери за милиони се въртят през всички накачени фирмички -просто ви е бедна фантазията.Точат хазната и "куче влачи-диря няма".Въобще да не плашат колко зле ще е,заралии ще си отдъхнем от мръсния въздух и нахалните и прости рудничари

51

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД е единствената централа в страната ни, която има връзка с трите нива на напрежение на ЕЕС на Република България 110, 220 и 400 kVТова е лъжа, АЕЦ също има връзка с трите нива. после как да им вярваш на казанато в целост...

50

Анонимен

преди 2 месеца

Дай Боже! И всички *** наводнили Стара Загора последните години да се приберат по родните места. Нямаме нужда от тях тук!

49

Анонимен

преди 2 месеца

има възход , има и падение

48

Сашо

преди 2 месеца

А като продавахте изкуствено скъпия ток от договорите на Костов с американците, хората едва го плащаха но взимахте(и все още взимате) големите заплати в ТЕЦ-а - тогава нямаше проблем.Това беше преди зелените енергии.Сега искате да са състрадателни хората към вас, а вие бяхте ли такива преди години?НЕ, не Ви пукаше и живеехте на широко.Е дойде Видов ден.Бъдещето е ясно и със сигурност не е катастрофално както го разказвате, даже напротив!То в БГ всичко ново е лошо, а после изненада - пак последни

47

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно над половината и сега са на държавна хранилка, част от безполезния административен апарат на Бойко, тъй че няма страшно.

46

Отчитане на дейност

преди 2 месеца

Общинския съвет просто отчита дейност

45

Анонимен

преди 2 месеца

То след 15 год там хора няма да има, най-много некой жаагал, ама тях работата не ги интересува много много.

44

Шах

преди 2 месеца

Турският ток е като турските домати. Има за всички.

43

……

преди 2 месеца

Може да умирате от глад, ама ще сте европейци, изпълнили всички зелени разпоредби. Стойте си вкъщи и кротко постещнете съдбата си, да не ви е минало през ум да се бунтувате.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Да станат виетнамци щото да не изтървем ,,членството,, Без членството няма усвояване без конкурси и безнаказаност на евроатлантическите режими .

41

Яааа

преди 2 месеца

Сетила се Мара да се побара!В Испания цените на тока драстично паднаха поради тока от фотоволтаиците!?ХА!А тези искат още да ни тровят!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Какви 300 лв, зимата на 22 г мариците продаваха тока на по 800-1000лв, а не е имало такава драстична промяна в цената на емисиите. Освен това, затварямето е прието преди повече от 10-15г и ще продължи още толкова., ако са мислели за работните места, защо не са реконструирали нещо -алтернатвно гориво пр.

39

Никос

преди 2 месеца

Нищо. СофиЯ ще се напълни с още озверели 15 000 провинциалисти.