22

до 19

преди 3 месеца

Защото "властта" не може да го направи. Полицаите са с ниски заплати и не се знае какво ще им щукне при тези постоянни "реформи". Другите с които разполага "властта" са евроатлантиците като тебе. Ама ви знае колко сте зле и даже не си помисля да ви ползва за нещо друго, освен кряскане по форумите.

21

Перко

преди 3 месеца

Данъчните да се поразровят малко из бранша и парите дето ги искат ще излязат

20

Сту

преди 3 месеца

Нагли и богати на стачка. Ама като си имат лоби, това е. Както и Ричката Алибегов с най-новата лимузина на бмв обаче се показва да реве, че браншът е на оцеляване. Един дол дренки са, най-сивите сектори, с най-много безвъзмездни пари, най-много искат.

19

Бай Танас

преди 3 месеца

Стига ни занимавахте с тези рекетьори

18

Анонимен

преди 3 месеца

Да проверят колко хотели по морето са собственост на земеделци. Българските земеделци не реинвистират отново в стопанствата си а строят хотели, купуват имоти, коли с печалбите си. В нашата кооперация в София 6 апартамента и 12 паркоместа бяха купени от някаква земеделска кооперация от Силистра.

17

Е

преди 3 месеца

И ние ще протестираме за цените на храните.

16

Крадци

преди 3 месеца

Цените в магазините са обир, а сега и агресия проявяват. Да ги арестуват и ще работят от затвора в земеделието.

15

Бълха

преди 3 месеца

Като не нищо не произвеждат и не продават, да продават тракторите и земите и да почват работа.

14

до 12-ти, С тази

преди 3 месеца

малка подробност, че нищо от обещаното не се изпълни.

13

Анонимен

преди 3 месеца

От Бентли и Майбах са вдигнали цените на новите модели с 30%!!! Не става така. Трябват нови протести.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Така ще е вече. Като изхарчат парите зърнарите излизат, блокират пътищата и ..хоп нова порция държавна лапачка. И до кога ще е така? Нали предния път се споразумяха с правителството? Нали всички бяха доволни. Парите ли изхарчиха?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Хора това е бизнес вие какво очаквате навсякъде се търсят такси и документи за произход дори ти не можеш без документ за произход какъв си от къде си имал ли си проблеми с полицията какво правиш тук айде пиши обяснения пак май искате да ви национализират земята и новите трактори а

10

Анонимен

преди 3 месеца

На кулаци милионери да даваме субсидии - а сопа Искат ли от МВР ? :)))

9

Анонимен

преди 3 месеца

Научиха се как да цоцат парички земеделците. Блокират държавата и правителството им дава пари. А ние дето трябва да ги изкараме тези пари висим в задръстванията. Тия пари не идват от въздуха.

8

Анонимен

преди 3 месеца

"а хората се чудят как да си свършат работата, да платят данъци, че да има пари в бюджета, които министъра да даде на зърнарите." - Стига рева. Стара Загора не е точно произвдствения хъб на балканети и имаш 2-3 варианта да стигнеш до магистралта с 10 минутна заобиколка, така че не драматизирай излишно. Единствените, дето роптаят, са крайно леви програмистчета, които искта да се прибират в Зарата, че да кажат на "простолдието", на каква нова веганска диета са.

7

Анонимен

преди 3 месеца

абе дайте на всички по още 50лв на декар субсидия да са хепи всички

6

Анонимен

преди 3 месеца

10000 изисквания, 1001 таксички, леглано те мачкат отвсякъде, а ти даже нямаш право, да се псравиш с крадците, по онзи стария начин ... старозаетския.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Денков на екскурзия, зърнарите блокирали пътищата, а хората се чудят как да си свършат работата, да платят данъци, че да има пари в бюджета, които министъра да даде на зърнарите. Нема такава държава.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До 3 - На Денков не му пука, ако хората се избият. Иронично е, че Денков е в Холандия, обаче. Защото и там игрнорираха фермесрките протести, докато онези не им костваха кметските избори, а после не бяха причината, да минат в крайно дясно. Марк Рюте е вече пътник, а с него, остават още един по-малко от крайнолевите лакеи на СИФ.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Ама той Денков е в Нидерландия. За чий блокирате държавата? Само да пречат на хората. На управляващите не им дреме.