42

Анонимен

преди 2 месеца

Дано Ви изгорят нивите и нямате добив да фалирате, тогава 2 милярда да бъдат вложени в икономиката защото богата земеделска държава няма,има Индустриална такава

41

Не спете народе

преди 2 месеца

Събудете се ЕС И САЩ ВИ ОТНЕМАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!!! РЕФЕРЕНДУМ ТРЯБВА ДА ИМА,А ЕВРО НЕ!!!ЗОРА ИМ Е ДИГИТАЛНАТА ОБЩА ВАЛУТА ТОГАВА ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРОПАГАНДНИТЕ МЕДИИ БТВ,НОВА И БНТ ИСТИНСКАТА МЕДИЯ Е 7/8ТВ ТАМ СЕ ГОВОРИ ИСТИНАТА!!!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка на министър Вътев!!

39

Грях

преди 2 месеца

Тиквун с парите за ковида им изплати всички кредити към банките и ги яко захрани.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Каква помощ от държавата,какви пет лева,нали сме пазарна икономика,произвеждаш и продаваш своята стока на цени каквито решеш а оттам печелиш и колкото поискаш,какъв е тоя рев държавата да ти пълни гушата?

37

Водач

преди 2 месеца

Какво чакат собствениците на камиони, та не реагират? Те са най-ощетени от действиятя на алчните милионери.

36

IQ 3.14

преди 2 месеца

много ми е интересно кой ще плати ремонта на пътищата след тия "спонтанни протести"

35

Утр

преди 2 месеца

Няма как зърнопроизводителите да са нуждаещи се от помощ.Само вижте стандарт на живот и ще ахнете колко са лакоми

34

Емигрант

преди 2 месеца

Става все по-смешно, излиза, че Тиквуний Първи ви построи пътища за да "цъфтят" схемите "ремонт на ремонта на ремонта", бързият превоз на "имитиращи хранителни продукти" и не на последно место да има къде да се развихрят стачните действия на опростаченото от него и Чалгаря население за ПРОСИЯ на милиони на "спасението" ! Как да ви смятат в ЕС за качествено население ?

33

Емигрант

преди 2 месеца

Става все по-смешно, излиза, че Тиквуний Първи ви построи пътища за да "цъфтят" схемите "ремонт на ремонта на ремонта", бързият превоз на "имитиращи хранителни продукти" и не на последно место да има къде да се развихрят стачните действия на опростаченото от него и Чалгаря население за ПРОСИЯ на милиони на "спасението" ! Каква ви смятат в ЕС качествено население ?

32

Емигрант

преди 2 месеца

Става все по-малко, излиза, че Тиквуний Първи ви построи пътища за да "цъфтят" схемите "ремонт на ремонта на ремонта", бързият превоз на "имитиращи хранителни продукти" и не на последно место да има къде да се развихрят стачните действия на опростаченото от него и Чалгаря население за ПРОСИЯ на милиони на "спасението" ! Каква ви смятат в ЕС качествено население ?

31

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Мързеливи селяни , мързеливи управляващи, мързеливи работници и чиновници, а бизнесмените и банковите служители , прокурори и съдии алчни, заядливи и безкрупулни крадци . Това е съвременна България с нейните " деца на социализма " .

30

Емигрант

преди 2 месеца

До 31"анализатор"-напълно си прав но никой не иска да ги попита тези рекетьори след като работят на загуба, след като са стигнали до"просешка тояга"/така се изрази един протестантин/толкова ли са оглупели,че не си сменят бизнеса за да не работят на вятъра?Всеки умен и разумен човек след като губи в бизнеса го сменя,или"хлопва кепенци"и чака по-добро време,но нито е нормално,нито човешко държавата да спасява частник!В този ред на мисли при тази беднотия тогава би следвало, да се спаси суверенът !

29

Анонимен

преди 2 месеца

Браво , така се прави ! После като няма и реколта , ще се понапрегнат и хората , щот няма да има какво да ядат! Дано нещата ескалират , та да стане както трябва !!!

28

анализатор

преди 2 месеца

Това не са земеделски производители,а субсидопроизводители!Готованци и крадци.Родил съм се и съм израсъл на полето.Всичко ми е ясно,за разлика от неразбиращите.НЯМА ЖИВОТНОВЪД И ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ДА Е НА МИНУС.ГОВОРЯТ ЛЪЖИ.ХАРЕСА ИМ ДА СМЪКВАТ ПАРИ И ОТ ДЪРЖАВАТА,ЗАТОВА ВИЯТ.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И НИЩО НЕ ИМ ДАВАЙТЕ.ЛЪЖЦИ!

27

Анонимен

преди 2 месеца

ДАЛИ СА ОТ ГЕРБ! ПАРИТЕ НА ЗОРОВ СА ОТ ОНЕЗИ РАЗДАВАНИТЕ ОТ БКП! ПИТАЙТЕ ВРАЧАНИ ЗА ПЪРШЕВИЦА И СОАРЕТАТА НА ПЪРВАНКАТА В ХОТЕЛА И РЕСТОРАНТА ДО МАНДРАТА!ЗА ДПС Е ЯСНО-ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ОТ ДПС!КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС! БСП

26

Румба

преди 2 месеца

Всички тези с лъскавите лимузини и трактори такива са длъжници на държавата и всички останали български граждани, защото през последните три години се изсипа огромен финансов рисурс към тях, нещо да се е променило в цени и качество! съгласен съм за подкрепа на малките и средни стопансва, а не Зоров, Синапов и т.н

25

Емигрант

преди 2 месеца

Някой коментиращ разбра ли сега, че тези протести се ръководят от ДПС и ГЕРБ в моменти когато всичко в тази сглобка се обърка и когато "активистите" ТИКВУН и НАМАГНИТЕНИЯ влезнат в спор с ПП ? Не оправдавам с никакъв случай ПП, но наглите престъпници Тиквата и Пеевски използват опростачения суверен и раздават "полезен" акъл на чалгарщина, копейкаджии, помаци, мангYсти и всякакъв вид неграмотни малко умни екземпляри ! Вървите контролирано към заличаване като народ !

24

Ха ха

преди 2 месеца

Флашките им изядоха хляба.

23

Муха

преди 2 месеца

Всички тия бизнесмени единственото, което произхождат е контролиран вот. И сега се договорят, на кой да предлагат услуги си.