48

Анонимен

преди 3 месеца

Електрическите коли са скъпи за Европа, Европа няма суровини за производството им, всичко е в Русия и в Китай. Ако ги внася, тогава колите ще са безумно скъпи, те и без това са скъпи и цените им постоянно растат, и на електрически и на ДВГ. В Европа ще остане само шведската Polestar, които са 100% китайски, и правят едни от най-добрите електрически коли.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Тогава и телефони и компютри трябва да се обложат че са батерии.

46

Оня

преди 3 месеца

А в пPocиa заплата достигна космическите 800 лв , кво знаете вие ?

45

Съвет от бай Ставри

преди 3 месеца

Не си купувайте жилище с подземен паркинг , една електричка може да изпепели цялата сграда.

44

Анонимен

преди 3 месеца

За производстото на Polestar на Volvo (електрически) сe отделят два и половина пъти повече CO2 емисии отколкото за Volvo XC40. Това означава с проста аритмеtика, че двете коли ще се изравнят по въглеродни емисии когато станат на 80 хиляди километра, и тогава Volvo XC40 ще надмине Polestar. Тук не се смята факта, че производстото на тока за зареждане на Polestar ако е на въглища отделq повече CO2 емисии отколкото бензина който гори Volvo XC40.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Немското икономическо чудо приключи. Автомобилната индустрия на Германия умря, по-точно не е умряла, но се спасява извън Европа.

42

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен На водорот се взривява и изгаря.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Емисиите при производството на "автомобилите с нулеви емисии" и при производството на батериите им не са нулеви, а са огромни. Тези емисии ще ги броим ли или няма?

40

Към коя

преди 3 месеца

Институция трябва да се обърне мчовек в България ако види русофил с цистерна изливащ отрова в реката или по нивите?!Ще ни кажа към коя!Към Американското посолство зщото няма не корумпирани български институции или служби !!!И после като подадеш сигнала на българска институция го предават веднага на Мутрите и почват да те преследват репресират и заплашват!Защото държавата е Заддунайски руски Ке н еф!!!Точно за това е ужасен срам да си българин!!!И трябва да бъде заличена тази държава!!!

39

Психолог 1 курс

преди 3 месеца

До Карлуково Пишат некви хай тей шушляци с електрички дето мислят бинарно в две цифри 0 и 1 и некви мигранти предимно.

38

Анонимен

преди 3 месеца

И елетричките ще плащат. Иначе няма да излезе сметката. Електрички ще има и евтини, особено като влязат китайците. Друг въпрос е, че не са зелени, а батериите им са от тежки химикали, които в България няма къде да рециклират. Компании като БМВ започват да развиват автомобили на водород. Електричките както дойдоха, така си тръгват.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Аз предлагам да, се въведе данък на е... а ето който има жена трябва да плаща тоя данък и такъв ще ви сложат риби с риби щото не се вдигате и не протестирате

36

Карлуково

преди 3 месеца

Тука реални хора ли пишат или евтин чат бот, няма никаква мисъл и граматика в писаниците на 70% от коментарите .Некви зомбирани психопати или бот вссе едно драска.

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Хамстер Който го замърсява му зимат книшката. Ще се вози на грацкия или пеша

34

Запознат

преди 3 месеца

И като забранят ДВГ ,събираните данъци респективно се изпаряват, после ще се започне с въвеждането на нови регулации за електричките. Няма да те бият с пръчка , а с лопата директно.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ние сме свикнали плащаме винетки и данъци а караме в трапове и търпим тоя рекет не стига, дето колите са, стари ами допълнително ги трошим по лошите пътища

32

Анонимен

преди 3 месеца

СЛАВА НА РУСКИЯ АТОМ , ДРУГОТО Е МАЙТАП РАУТА

31

Хамстер

преди 3 месеца

До АнонименДВГ то има 10 кг оловен аклумолатор ,който се рециклира в електричкитесглобка - 500 кг. имот хиляди батерийки ,които не се рециклират и нашите мутри ще ги зарявят в земята ни или ще ги потапят в морето.Тези елементарни типове убиват хора като мухи и не мислят-дяволски слуги за пари са.

30

Лесна българка

преди 3 месеца

Аз съм поканена да снимаме " документален филм" за чифтосването при тюлените и морските лъвове.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Чакай сега беден не може да, си купи електрически автомобил защото струват колкото един апартамент а вие го облагат с данък защото карал стара, кола а колко германци или французи могат да, си позволят такава, колаза нас изобщо не говорим ние сме последната, дуп.. ка