68

Да допълня...

преди 3 месеца

Путин и електричките ще затрият Европа.

67

До 65

преди 3 месеца

При 100% внос на батерии от Китай, при 100% внос на фотоволтаици от Китай, най вероятно всички пари за електрички ще остават в Европа!Промито мозъче!Първо - решнието не са електричките. И второ - статията е за това, че правителствата няма да се лишат от прихода който имат сега от мита и акцизи от горивата.

66

Пенсионер

преди 3 месеца

С тези електрички Европейския парламент си вкара огромен автогол.Електричките да плащат същите данъци, като истинските коли.Те не летят , а се движат по пътищата.Каквито и облекцения да има , електричките са обречени. Опита не успешен. Закривай.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ама разбира се, по-евтино е да даваме трилиони долари на година да внасяме петрол. Това са статии поръчани от руснаци и араби, защото виждат, че изпускат кокала, който ги е хранил до сега. Всички пари за ток, които ще даваме за електромобилите, ще остават в ЕС и всяка година ще бъдем 800милярда долара по-богати, като спрем да внасяме петрол.

64

Мда

преди 3 месеца

Просто е! Задайте си въпроса - Кога последно направих нещо, че на другите да им е евтино, изгодно за сметка на моя си кяр? А така - никога! А защо мислите, че някой друг, особено правителства и автомобилни производители, биха направили нещо за сметка на собствения си кяр, та на вас да ви е по-евтино да си джиткате с колите! Чувствате ли се глупаво вече?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Ха-ха! Не прочетох цялата статия, а само до мястото, където става ясно, че в ГОЛЕМИТЕ европейски икономики нищо не се губи, особено данъците. То веселото ще стане после, като трябва да се сменят акумулаторите и разни други специфични части.

62

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Нищо ново под слънцето. Най-много токът да поевтинее като малка утеха, защото ще се вдигне консумацията. Помните ли какво стана с бумът на енергоспестяващите крушки и рестрикциите за мощности на битове уреди в Европа - консумацията на ток падна, следователно цената за кВч се повиши, за да се запаси маржина на енерготата.

61

Ку кууу КУ!

преди 3 месеца

Куко! Лаладжия! Да плащаме на километър! Ха ХА ха! Да не сме таксите бе!?

60

Анонимен

преди 3 месеца

"Обвинявайте електромобилите" електромобилите не приемат законите с които се вдигат таксите, политиците го правят

59

Eeee

преди 3 месеца

Аре ве, богатия не плаща за пътища колко бедния щото данъка като е у горивата колко повече караш толкова повече финансираш пътната мреж. Само у бухарско бай Каиш от сусурлево плаща колкот баровеца в порша

58

Анонимен

преди 3 месеца

"най-очевидният въпрос в съзнанието ми беше: Кой ще плати за това?".................Еврократуните не са свикнали да мислят в перспектива. Там се работи на парче. Първо вземаш решение без да мислиш, после затъваш в калта хубаво чак до ушите, и чак накрая сядаш да мислиш как да решиш проблемите които си създал. А задачата на брюкселските мажоретки през това време е да пеят мантри колко е напреднала Европа

57

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Поредният мръсен турчин,който прави реклама на кирливият арабски петрол.Този път с циничното "Обвинявайте електромобилите."Поне при мен ,дано да е разади шрифта,фразата не носи задължителен в този случай удивителен знак.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Руската икономика има достатъчна издръжливост, за да се чувства не само уверено, но и да върви напред.

55

Име

преди 3 месеца

До 54, това е чудесно, но какъв е капацитетът след втората година? В началото 500км при 50-70км/ч., след това 350км с две зареждания. За рециклирането на батериите не повдигам изобщо въпроса!

54

Анонимен

преди 3 месеца

ЕДИНСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ СТАТИЯТА Е, ЧЕ ПРЕДОСТАВЯ ОТНОСИТЕЛНО СРАВНЕНИЕ НА БЮДЖЕТНИТЕ ПРИХОДИ, КОЕТО МОЖЕ ЕВЕНТУАЛНО ДА ПОЛЗВАМЕ ЗА СЪПОСТАВЯНЕ С НАШИТЕ - ЕСТЕСТВЕНО ПРИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОУЧВАНЕ НА ИЗТОЧНИКА. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕЛЕКТРИКАТА И ДВГ Е В ГОРИВОТО - ТАКА ЧЕ ЩЕ НИ ПРЕХВЪРЛЯТ АКЦИЗА ВЪРХУ ГОРИВАТА НА АКЦИЗ ЗА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ, ПРИ ТОВА - НА ВСИЧКИ, ОСТАНАЛИТЕ ДАНЪЦИ - СОБСТВЕНОСТ И ПЪТИЩА ОСТАВАТ СЪЩИТЕ!!! ЩЕ СЕ СЛУЧИ - ЗАВИСИ ОТ ПЛЪТРОСТТА НА ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧКИТЕ...

53

Анонимен

преди 3 месеца

РУСКАТА ИКОНОМИКА Е НОМЕР 1 но...изчакайте да притичам до външната си тоалетна...

52

Анонимен

преди 3 месеца

ИТ трябва да плаща данъци че са на ток и сърврите им затоплят климата.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Zeekr 007 100% електрически - 2.6 секунди ускорение до 100 км/ч, цена 44 хиляди долара, обурудване както в немска кола лукс класа от порядъка на 120 хил долара.

50

пляс пляс педалите

преди 3 месеца

В ЕС ще карат колела и сутрин рано ще връткат, връткат пидалитe на път за работа към военните заводи. И с каски, с каски, за сейфти. А качествени коли ще карат в Русия и в Китай.

49

Анонимен

преди 3 месеца

След 10 години всички коли ще са електрически. На 200 човека от блока ще има 10 коли и всеки ще си записва час кога да ползва кола да отиде да си напазарува.