57

Анонимен

преди 3 месеца

Баце , кога ще си ги мерите ?

56

БУЦИ, внимавай!

преди 3 месеца

Борко търка доволно ръчички, но да внимава, защото ако направи едно грешно движение (а той ще го направи, защото е некъдъpник), ще има пак масови протести до откат!

55

С Пейо е различно

преди 3 месеца

Виж, ако трябваше с Пеевски да е ротацията - такава обезателно щеше да има

54

Анонимен

преди 3 месеца

Сачева :Чакаме Галя от посолството !Тя е ясна работата , без Галя никакво решение не може да се взема !

53

Анонимен

преди 3 месеца

Вежди Рашидов :Галя от посолството нарежда на герб !

52

Анонимен

преди 3 месеца

Национален Предател !

51

Анонимен

преди 3 месеца

Честит празник , на всички евро-атлантици !

50

Гешев

преди 3 месеца

Именно, ГЕРБ ще отидат с празни глави ! От тази групичка , начело с пожарникаря , вече можем да очакваме само поредния пожар , който да изгори напълно опожарената ни родина от 'Продължилата перверзия" ! Интересно , няма самозапалили се вече , нищо, че и ток, ивода, и бензин , и храна поскъпнаха няколко пъти ! Може би защото бензина е доста скъп, но няма индивиди , които се поливат с бензин. Е, има алтернатива - додгодина, като поскъпне тока 5 пъти, тогава направо бъркаме в контакта с два пръста!

49

Няма съмнение

преди 3 месеца

Няма съмнение, че сте в отлично отношение със САЩ. Извършихте престъпление против републиката, когато поръчайте остарелите Страйкър за които, може да не намерите части при нужда, когато техните модерни аналози се произвеждат в Бургас и доставката е под пълен контрол на държавата. Ако това, което направи Тагаренко го беше извършил американски министър, щеше да бъде осъден поне на 150 години затвор.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Баце , кажи си , те ще те разберат :---''Чакаме Галя , от посолството да ни каже ''!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Бойкич, ротацията е на сяка цина шото от посолството ши тъ пляскат по ръчичкити. Ни съ прай на интиресин.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Направление Херсон. Продължават боевете в село Кринки. Към момента зомбитата на киевският наркокартел демонстрират липса на страх за собственият си живот и с учудващ инат подменят всяко убито зомби с ново. Основният похват на зомбираната по натовски стандарт биомаса остава същият - артилерийски атаки и масовото използване на FPV дронове, както и авиация. От страна на ВС на РФ, освен артилерия и авиация, действат безпилотни летателни апарати Lancet, които унищожават вражеска бронирана техника и направляват контрабатарейна борба.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевско направление.Продължават ожесточени боеве в югоизточната част на Авдеевка.ВС на РФ отблъскват атаки на зомбакнацистишена и постепенно се придвижват напред по улиците Чернишевски и Соборная. Зомбитата на киевският наркокартел яростно атакуват,опитвайки се да отблъснат руснаците.Стига се дотам,че танкове се приближават до позициите на ВС на РФ и ги удрят с директен огън.ВС на РФ съобщава,че тук нямат оборудване за РЕБ с/у FPV дронове,които се използват активно от зомбитата,както и непрекъснато наблюдение и обстрел на цели по военна техника.Ситуацията е еднакво тежка и за двете страни.

44

2

преди 3 месеца

ВС на РФ се опитват да изтласкат зомбитата от кариерата за чакъл, което ще улесни нападението на Белогоровка. Досега това не беше възможно. Освобождаването на Белогоровка ще отвори пътя към Северск, сравнително голямо селище на ДНР под контрола на киевската хунта.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Точно Така 44 - Защото ще покаже, че Габи е неспособна ли?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Купянско направление. На север продължават позиционните боеве в района на Синковка, а на изток ВС на РФ настъпват едновременно към няколко населени места - Котляровка, Песчаное и Берестовое. Водят се ожесточени боеве за населените места, чието освобождаване ще позволи движение на запад в посока Синковка и Купянск за ВС на РФ.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Молеца явно се оказва по- инат и от ББ и Габриела взети заедно и си държи на без-ротационната тактика

40

Лорд Минчеff

преди 3 месеца

Да му е честит, днешният празник на Лидера.....

39

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

38

Стилиян

преди 3 месеца

Как минаха зад гърба ти и как им се наведе. Голям срам, с кражбите и дефлорацията ще те запомни народа.