77

Минувач

преди 3 месеца

Няма вече пълни чекмеджета, а само празни портмонета !!! Продължаваме тъпащината

76

...

преди 3 месеца

.....

75

Анонимен

преди 3 месеца

Гледай да не остане празна касата

74

Българин

преди 3 месеца

е Влади. Ами, аз несъм изобщо виновен, че бъларите харесват песните ти, а не ПОЛИТИЦИТЕ НИ. За воденичаря и тази за 9-те ни бъчви с ВИНО. Те са си наш, ВОДИНИЧАРИТЕ, а и бъчвите. Честита 2024 на тези от БНБ-то им.

73

Милионер

преди 3 месеца

Време е вече БЪЛГАРИЯТА НИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРАЗНУВА РОТАЦИЯТА ИМ. С песните на ВЛАДИ МАРКОВ. Те да си правят сглобки да си ги разглобяват. За обикновените българи и българки е по-интересон даси връткат дупетата. Особено тези от партиините им лидери. Тези на Борисов, Пеевски и Атанасов са си най-секси. Както и на Десито им.

72

Журналист

преди 3 месеца

Този от Герб се е побъркал окончателно. Дори и не помни от коя партия е бил преди това. Като ротацията им няма да е на всяка цена, да си ги връткат дупетата. Те са ни безценни. Особено тези на Борисов и Пеевски. Чорапите им се разплитат, както и парите, които са получаваби от ДС. Дори и започнаха да ги убиват като съдружниците им.

71

Анонимен

преди 3 месеца

тулупчо нещо друга песен запя а ротацията... боко, чу ли за новата линейка хеликоптер, за цялото ти царуване и толко не осигури, само личната далавера те интересува

70

Анонимен

преди 3 месеца

БУДА ЗА ЕКСКУРЗИЯТА ДЕНКОВ: ТОЛКОВА ПЪТИ СЪМ БИЛ В САЩ, ЧЕ ЕКСКУРЗИАНТИТЕ НА ДЕНКОВ НЕ МОГАТ ДА МИ СТЪПЯТ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ЛЕВИЯ КРАК. ДАЖЕ ВЕДНЪЖ ГАСИХ ПОЖАР В ПЛАНИНАТА RUSHMORE КАТО НАЙ-БЪРЗИЯТ В РАЗПЪВАНЕТО НА МАРКУЧА НА БАЛКАНИТЕ,А ОБАМА МЕ НАГРАДИ СЪС СРЕБЪРНО СЪРЦЕ!!...

69

Галя от Посолството

преди 3 месеца

Бокич, няма страшно! Мандата няма да го връщаш, ще ти дам списък с министрите и готово.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко е време да разбере, че старите времена на неограничена власт и неограничена безотговорност, никога няма да се върнат ... и ако иска да управлява това ще е само заедно с десните, така че да не се дуе толкова много.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Auuuu

66

Анонимен

преди 3 месеца

Поредните несвързани приказки. Ще успее ли някога да каже нещо смислено?

65

Анонимен

преди 3 месеца

До БУЦИ, внимавай! - "търка доволно ръчички, но да внимава, защото ако направи едно грешно движение (а той ще го направи, защото е некъдъpник), ще има пак масови протести до откат!" Нали ги видяхме вашите протести. Най много да ни докарате следващите мъпети - Свирчо, Coполчо, и някой незнаен мъжки индивид с чорапогащи и розова капела.

64

Кокощка

преди 3 месеца

ГЛАДНА ТИКВА ЧЕКМЕДЖЕ СЪНУВА

63

Уау

преди 3 месеца

Уау-уау-уау Ю-пи-оу Ю-пи ей! Боко кат те гледам, май си гей.

62

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Остави ги да си омажат здравата Бойко. Недей изпълнява мандата. Проклинам всяка секунда в която протестирах срещу теб . Ти беше зло , но дойде още по голямо зло !!!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Сглобката ще се държат до последният лев в държавата в името на парите.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Баце е слуга на Пеевски , така че чака заповедите на Пеевски , щото пък Пеевски е слаГАЧ на посолството , заради ''МАГНИТСКИ'' ... Направо , навРЪзана работа !

59

Анонимен

преди 3 месеца

Кой управлява България : Галя от посолството , друга Галя от украинското посолство , трета Галя от турското посолство , и четвърта Галя от английското посолство ... ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИТЕ ПОСОЛСТВА , КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ !!!И днес е голЕм ден за българската ''демокрация'' / демоНСТРАЦИЯ/ .

58

Сандо

преди 3 месеца

а този мандат на ГЕРБ от къде ще дойде? Те вече върнаха техният мандат, кой ще им го даде? Как ги плануват тези работи? Интересна работа ...