24

Анонимен

преди 4 месеца

До До 22 - На 60 г. жените изглеждат различно, не са еднакви. Но в случая това няма решаващо значение, защото говорим за майчинство, а не за участие в конкурс по красота.

23

До 18 и 21

преди 4 месеца

Няма никакъв смисъл да дискутираме с теб, след като считаш 40-50-годишните за баби и мислиш, че една бабичка не може да бъде наречена възрастна дама. Стой си в твоята махала, клюкарствай с вмирисаните на яхния простовати съседки, но все пак се опитай и ти да отгледаш поне едно дете. Чак тогава ще имаш моралното право да обсъждаш решението на възрастната лекарка от Плевен.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Продълж. - Друг апартамент, който бил преписан на името на детето да се дава под наем докато то порасне и парите да се използват за отглеждането му. Приятелката, която отгледа това дете си имаше семейство и собствено дете на почти същата възраст, но нямаше жилище и дареният апартамент й беше добре дошъл. Изобщо, в живота се случва какво ли не.

21

IT пенсионер

преди 4 месеца

Доказано самите психиатри развиват отклонения след дългогодишна практика, аз поне не съм срещал психиатър, който да няма нужда от психиатрична помощ.

20

До 22

преди 4 месеца

На 60 г. жените са с отпусната кожа и бели коси. Кого се опитваш да излъжеш?

19

Ако някоя се реши

преди 4 месеца

на такава късна бременност, нека своевременно да уреди въпроса кой ще гледа детето, ако с нея се случи нещо преди то да е навършило пълнолетие. Нека да не ми се сърдят по-бедните женви, но ми се струва, че при по-заможните нещата се уреждат по-лесно. Помня случай от моето детство. Откриха фатално заболяване в късен стадий на млада вдовица, която имаше дете в предучилищна. Тя сключи договор с една от най-близките си приятелки, дари й апартамент с условие тя да отгледа детето, а друг апартамент...

18

До 14

преди 4 месеца

Ако видиш как изглежда "бабичката" и колко са и дълги краката...ще умреш на място! хаха Между другото много рядко красивите хора са злобни, защото те не живеят цял живот с комплексите си и постигат много лесно всичко, за което другите се борят със зъби и нокти и пак резултат няма

17

До 18

преди 4 месеца

Това не е възрастна дама, а баба.

16

До 15

преди 4 месеца

Комунизмът и патриархатът ли са им виновни на 40-50-годишните бабички, включително на Запад, че раждат с инвитро и сурогатство?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Не познавам тази лекарка и не мога да преценя в каква физическа кондиция е била, когато се е решила на ин витро. Има баби, които и на 80 г. са здрави и пъргави и въртят цялото домакинство. Възможно е да е преценила себе си като такава и да се е надявала, че ще бъде в добра форма, докато момичето стане на 18 г.

14

Подкрепям №6

преди 4 месеца

Винаги има полза да се раждат етнически българчета от интелигентни родители. В случая, възрастната дама не е преценила здравословното си състояние или пък е решила да го пренебрегне, разчитайки, че ще има кой да отгледа детето. Доколкото си спомням, тя беше материално много добре осигурена с ценни недвижими имоти, така че и детето е осигурено.

13

До 6,13

преди 4 месеца

Колккото и да разтягаш локуми, си оставаш бабичка. Нещата, които вършиш, са противоестествени. Хората, като те видят с децата ти, ще си мислят, че са ти внучета.

12

До 11

преди 4 месеца

Твоите деца със сигурност ще имат проблем. Няма как от злобен родител да излезе нещо! Чудите се къде да си излеете помиите! Отвратително! Вижте първо себе си!

11

До 4

преди 4 месеца

Не си ли спомняш, че когато тази жена роди, имаше публикация относно това, че в младежките й години е била под тотален родителски контрол и че това силно е ограничавало контактите й по време на нейната студентска младост? Всъщност, това е една от злините, които претърпяха две поредни поколения у нас - след 09.09.1944 г. повечето млади хора, вече със съвременно мислене, бяха принудени да живеят с родителите си и да се съобразяват с поведенчески критерии, типични за патриархалното общество.

10

Ами до 9

преди 4 месеца

Бабичките феминистки винаги си измисляте подобни истории, за да си оправдаете патологичното поведение.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Цяло чудо ще е ако момичето израсне без някакви поведенчески проблеми при това детство, което е имала, а и има все още. То не е само въпросът да е здравословно добре. Престаряла жена, вместо майка, която го е ограничавала от контакти с другите /както се твърди в статията/ ..И сега живот в приемно семейство. Дано все пак да има късмет да превъзмогне случилото се

8

Анонимен

преди 4 месеца

Статията е със заглавие - "починала е най-възрастната..........", а тя е умряла преди почти една година. Що за заглавие, пълна глупост

7

Анонимен

преди 4 месеца

Аз имам млада колежка, накоято откриха рак на панкреаса в напреднал стадий, симптоми нямаше преди това и също има малки деца... Родителят може да умре и на много по-млада възраст и вече това се случва много често

6

Анонимен

преди 4 месеца

Не виждам какъв е проблемът да се раждат български деца, които очевидно не са от малцинствата. И има много жени с репродуктивни проблеми, които не могат да родят дори на двадесет години. Да не говорим, че има и много жени, които не стават за майки, за родители. Виждаме всеки ден примери, отваряш новините, а там има само насилие, убийства, измами. Няма нищо, което да ти повдигне духа и да те зарадва! Да не бъдем злобни. Злобата убива, други ефекти от нея няма! Успех и късмет на Мери в живота!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Много мъже да възраст , за да се докажели, че били мъже, са вкопчват в някоя алчна млада жена да им роди пак дете. Пълно е с примери и у нас, и в клюкарските недии за артисти и музиканти, А други такива се сдобиват с деца от кол и въже (като анджекина Джоли) да ги разнасят като на панаир за показ и ги третират също доста особено,