84

Реалист до65

преди 3 месеца

За съжаление в природата е така. Прошка няма. Левски никой няма да помни след 1000 години, но генетичният матриал ще остане. Очевидно и за съжаление не този за който Левски се е борил.

83

Теди

преди 3 месеца

ЧЕТОХ ,ЧЕ ХОРАТА БЕЗ ДЕЦА СТАВАТ АНГЕЛИ СЛЕД СМЪРТТА СИ ТАКА, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ ПЪК И ДА ИМАШ ДЕЦА ТЕ СА ДРУГИ ХОРА И ЧЕСТО ДЕЦАТА МРАЗЯТ РОДИТЕЛИТЕ СИ И НАОБРАТНО ДОРИ КРОНОС Е ИЗЯЖДАЛ ДЕЦАТА СИ БОГОВЕ ДОКАТО РЕЯ НЕ Е СКРИЛА ЗЕВС ДА НЕ ГО ИЗЯДЕ И НЕГО КРОНОС

82

до Кк

преди 3 месеца

И в двете посоки е до акъл, ама как кажеш.

81

До Нико /47/

преди 3 месеца

Призивът ти е чудесен, но аз се чудя защо всички се обръщат кам третия фактор, от който зависи раждането - жените. Първият фактор, за съжаление е материален - да имаш поне минимални финансови възможности да отгледаш дете и жилищна площ - поне една стая. Много жени под 30 г. не могат със свои сили да осигурят тези условия. Вторият фактор се нарича МЪЖ - за да бъде заченато дете е нужен мъж, за да бъде отгледано е нужен и баща, не само майка. Но повечето днешни мъже под 50 г. бягат от обвързване.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Абсурдно е баба ти да ти е майка...

79

Яз

преди 3 месеца

Пълно е с млади уж образовани уж културни уж психично здрави които отглеждат и възпитават психопати.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Дано да има късмет в живота момиченцето. Да я отгледат добри и достойни хора. Майката, жертва на своите родители-тирани, не е могла като млада да създаде свое семейство. Цял живот е мечтала за това детенце. Забременяването и е било чист експеримент със здравето, но желанието и да бъде майка е било над всичко.

77

Българин

преди 3 месеца

Лека и пръст на жената! Да почива в мир. А на детето - дано да преуспее в живота! Надявам се че майка й и е оставила нещо и хората около нея да са хора и да и помогнат, а не да я оберат...

76

разбор

преди 3 месеца

Истинате е,че на тази възраст изобщо не трябва да се става родител.На първо място за психиатри.А кои са екипа който я забремени?Помня,че погледа и беше като на пациентите които е лекувала,ако лудостта въобще се лекува.Дано детето порасне добра жена и най-вече да е щастлива.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Детето е било настанено в приятелско семейство, като са имали предварителна уговорка с майката. Жената е изкарала тежък Ковид и не е могла да се възстанови след това. Иначе можеше да го отгледа до пълнолетие.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Кк - не е важно да родиш дете, а да го отгледаш и възпиташ като нормален човек, а не да създадеш поредния психопат. Заради такива като теб се напълни с откачени, с аутисти и просто невъзпитани.

73

Българин

преди 3 месеца

Я психиатърката, я психарката...Горкото дете, родено сираче на его-центрична нарцисистка, дано има по-лек живот отсега.

72

Илиана

преди 3 месеца

Ей, как пишете тези статии, за да настроите хората, че повече домове за деца да няма, а да има приемни семейства. Каква низост, колко долно и пошло. Всичко лошо взехте от щатите и англия, ама дали това е добро за нашата държава и да децата ни, не това не Ви ИНТЕРЕСУВА. Интересувате се само от парите!! Че някой ***-ДА-Л си късал ризата - голяма работа - това е рай за кражба и изнудване, щом някой иска да има деца. Чакам с нетърпение този глупав ЕС да се разпадне и щатите да си получат заслуженото!

71

Роза

преди 3 месеца

Да е живо и здраво момичето и да израсне достоен човек!Пожелавам и късмет в живота!А що се отнася до късното раждане-нека бъдем реалисти!Природата е направила така,че на по-голяма възраст силите на жената отслабват и вероятността да се разболее и да почине е по-голяма,отколкото на млади години!Нали всеки човек иска да види детето си пораснало и тогава да си отиде от света-с чувство на изпълнен дълг!

70

Kk

преди 3 месеца

Добре че има хора, които не се спират пред нищо за да имат деца защото ако ги нямаше тези хора, много деца нямаше да са родени. А за онзи свят- ред няма. Много млади родилки не успяха да си гушнат децата, майки и бащи могат починат при различни обстоятелства... Има 30годишни болни на легло има и 90годишни прави и с акъла си. не съдете така грубо

69

aaaa

преди 3 месеца

Новина от май 2023г поставяте като нова новина януари 2024г.Толкова ли закъсахте за нови новини?

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Отличник - Първо, не знам какво значение има, че си отличник, че чак си го ползваш за псевдоним, но мисля, че Свелето Енчева от "Свобона Европа" има решение на проблема. Вкарваме мигранит :)

67

ДА

преди 3 месеца

До Отличник---и аз не то разбирам!Не ги разбирам и тези,които подкрепят такива неща.Да живееш с баба си и да не познаваш детство с нормални за възрастта си родители,да тичате,да скачате,да се забавлявате заедно,не,не го разбирам!А тези ,дето са ЗА,ами що не родите и вие на 62,може би това дете ще е по-щастливо!?

66

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 65 - Ти я докарай наполовина до Лески, па тогава философствай ...

65

Анонимен

преди 3 месеца

"новината" е странна, а някои от коментарите умопомрачителни. Жената е дала живот на 2 чудесни деца и това е което има значение! Неодобрението на някои е без значение! В интерес на това страдащо от безпрецедетна демографска криза общество е всеки които пожелае да може и да има деца. Иначе - да по лесно е да се плюе, без никаква мисъл.