54

честно!!!

преди 4 месеца

Ти самият си един кошмарен сценарии приятелче... Само като ти видя лигaвo-тьпата мyтpа и ми се пoврьща!!! От никого не си желан и на никого не си интересен! Ще си останеш завинаги в историята, като голям пpoдажниk! Ето това си ти!

53

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя г_ей пак е тука. Не спряха да пишат за него и да го дават.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Другарьо Борисов гордееш ли се, че 15 години създаде турбо компаньонщина невиждана в историята на държавата наречена България? Ти да не си ги викаш на по час във вас? Защо го допуснахте?

51

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са Българските Ковбои - селяни? Изчезнали! Е как изчезнали? Ами чрез световния КОМУНИЗЪМ на Ленин, на Сталин..... Е как бе? Ами Така Беее ..много лесно ... въвеждаш закона за Крепостничеството - Изземваш им Земите - вкарваш ги в КОЛХОЗИТЕ и след две поколения се оказва, че в КОШАРАТА вече животните живеещи там нямат свои поляни да пасат трева. И тия Животни - ХОРАТА стават вече за Месо на КАНИБАЛИТЕ!

50

toti

преди 4 месеца

Австрия МНОГО СЕ ПРЕЦАКА И още от ДНЕС ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ за всички стики отиващи без да се моне СТРОГ МИТНИЧЕСКИ КОНТРОЛ!! Те просто не знаят КОЛКО СА СЪВЕСТНИ НАШИРЕ И РУМЪНСКИТЕ МИТНИЧАРИ,че ще ДОЙДАТ НА КОЛЯНЦЕ ДА НИ СЕ МОЛЯТ ДА ВЛЕЗЕМ В !!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то основните Символи на една държава са: Бог - който почита народа, Цар с Корона на Държавата, Отечество с име, с територия и Граници на Държавата, Герб като символ на Държавата, Знаме - като символ на Държавата, Държавна Валута и Държавни Банки. Население с Език - като спомен от своите дядовци и баби, Писменост - като спомен на своите творци! Кой от тези символи за държава са останали все още?

48

Радослав

преди 4 месеца

Плювналиева, кукличке мила. Какъв успех видя в това частично приемане? Такова животно досега не е имало и няма да има дори за македонците и албанците! От 20 години стоите на вратата и пак ви я тръшнаха под носа защото всички в Европа знаят, че територията България е разграден двор продънен от корупция и далавери на родата ти от харем гроб! Ето за това не ни вземат! Защото знаят, че и Осама Бин Ладен можеше да мине през България срещу съответната сума!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Шенген е невъзвратима загуба на контрол върху държавните граници. Но щом вече "принадлежим", навярно и това няма вече особено значение. Остана да унищожим националната си парична единица и после да се откажем от писмеността си. Друго какво трябва ще се направи.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то е същата работа ако в един двор пуснеш всичките животни заедно... и ще забележиш, че някое Мъжко Магаре е надървило Кобила и се ражда - Муле, след това Мъжки Кон (жребец) надървил Женнско Магаре - Магарица и им се родило Катър. Та най - лесно се управлява като се прави Хаос и след това ужким се оправя Хаоса! Вкараха Мигрантите и настъпва Хаос и сега Опрявяй Хаоса и разорявай всички държавички. Чипирай животните и КОШАРАТА ЩЕ СТАНЕ КОШЕРНА!

45

Анонимен

преди 4 месеца

България в момента Е в кошмарен геополитически сценарий: реално не е в Шенген и никога няма да бъде, но за сметка на това подписа още повече да утежни проверките по сухопътните граници и да приеме десетки хиляди проблемни арабски мигранти на своя територия при намаляващо българско население.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време Сталин казваше, че селяните са най - големия проблем на комунистите и направи колхозите, иззе им земите и сега след СССР Путинчо няма проблем в управлението на всички унищожени вече народчета.... където родовата памет постепенно си отива в забвение!

43

Ирландска пастирка

преди 4 месеца

Тоя знае! Сега ще направи един хороскоп и ще види дали ще стане тая работа с Шенген тая година или ще висим с колите още няколко години.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Това е истината Товаришчи Комсомолци! Всичко се прави "ЛОГИЧНО" - по мъжки, а не "ЕМОЦИОНАЛО" по женски.... за да има населението постоянно проблеми!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Камионите със стоки са си КАМИНОНИ за превозване на товари. За Товарните КАМИОНИ - които са притежание на ФИРМИТЕ трябва да се направи отделен вход за влизане, а за Леки Коли отделен вход за влизане и няма да има проблем. Идете в Америка и от там се научете! Примерно влизаш на Мост на който се плаща. Има два входа за Товарни Камиони. Два входа за Леки Коли за плащане с кеш и още един вход за транзитно преминаване с транзитна карта за плащане. Сканират ти номера и си караш!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Сякаш сега е по-различно!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да разбера, какъв е проблема на Парламенатажистите в Българското Народното събрание, На Президента на България, на Шефовете на Управляващите Партии в България, като пристигнат със самолет или с лека кола или по река дунав или по море в някоя друга Европейска държава да си Покажат Българският Паспорт и да влязат? Е ще постоиш малко на опашка около 5 минути! Това ли е проблема да постоиш на опашка 5 минути?

38

До Анонимен

преди 4 месеца

Като не разбираш - не се изказвай. Шенген не е само да си показваш паспорта на границата, а и да може камионите ти със стоки да не висят по няколко дена на границата Гърция-България или България-Румъния. За да може като се качиш на колата да пътуваш директно в друга държава от ЕС, без да се редиш на километричите опашки. Ама ти щом не занеш, че в ЕС се пътува с лична карта и гордо размахваш паспорта - бегай у лево. На теб Шенген така или иначе не ти трябва.

37

aa

преди 4 месеца

тоя болен мозък кога ще го затворите

36

Анонимен

преди 4 месеца

Приятни сънища!

35

Анонимен

преди 4 месеца

С Румен Радев във властта такъв сценарии е много вероятно да се преповтаря. Човекът изобщо не отбира какви ги върши..