14

Мария

преди 4 месеца

За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде взривен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сме с единия крак в пропаста бе михлюз кой пътува по море дунав се води сухопътна територия кой вози със самолет стоки всичко е с тирове и влакове

12

Западен човек

преди 4 месеца

Ех, такъв президент ни липсва в момента! Да държи западния курс и да ни приближава към Европа, а не да се мъчи всячески да ни обръща на изток! Все късно оценяваме истинските държавници! Жив и здрав да сте, г-н Президент, и дано по-често се вслушват в мъдрите Ви слова!

11

Тюрли Гювечов

преди 4 месеца

Успях да оценя колко успешен президент беше Роко Плювналиевски едва след идването на Мунджо Радеф. Роската беше секретарка на тиквата, а мунджо се явява секретарка на кремъл.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Продажник! Руска пионка!

9

Анонимен

преди 4 месеца

За 5 години, имаше само едно нещо, дето направи като хората, когато секна една корупелка, да не отиде във ВСС, ама това пак беше поръчка от бате, нали?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Бяхме на ръба на кошмара, вече кме в казана.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да видите Шенген бе! Как ще видите! Хоалндия ни биеше контра. Преди това Франция. Сега Австрия. После ще е Дания, после не знам. Защо? Ами защото сме прекално конкурентно споосбни в логистиката. Нашите шофъри са готовв, да карат по двама в камиона, да сменят от енда, в другата фирма и прочие, само и само да вземат екстра кешовица. Техните шофъри бързат, защото имат запазен час за бразилкса епилация на дупето.

6

Соня Ериксон

преди 4 месеца

Роско , леля , оди Боко да те шляпне по вратленцето , и не са напиняй за неща ,от които не разбираш! То , от кое ли пък разбираш , освен от слушкане на силните на деня

5

Анонимен

преди 4 месеца

Шенген беше пълен провал на сглобката независимо от броя на неудачните политици, които се опитват да ни убеждават в обратното. Годината е 2024, имаме интернет, можем да четем и разбираме, включително и на чужди езици. Няма нужда политиците да ни лъжат. Това не е никакъв Шенген, а облекчен режим на пътуване, ще минаваме 30 секунди по-бързо на европейските летища. 'Постижение' близко до безмислено.

4

МВР ПЕРНИК

преди 4 месеца

Значи Пернишки Българи правят страшни неща(зверства) във Виена Австрия, а вие очаквайте подкрепа за "Шенген " - мини утре!До тук беше българия!

3

м.индил

преди 4 месеца

Ти и тези с теб ни докараха да гоним Румъния!!! Преди да се появите се говореше обратното, ама сега през на Деси гъ.за нещата са различни нали!!!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Съгласен, че България не бива да е изкупителна жертва, ама че няма да е такава, много е съмнително.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Калинката на Тиквата дето не искаше да става президент :)))