94

Анонимен

преди 3 месеца

85% гласуват за евроатлантизма на плевнелиев. Факт!

93

Христо Христов

преди 3 месеца

Какъв е тоя некадърник, дето даже създателите му му обърнаха гръб?

92

Верен евроатлатик

преди 3 месеца

Този *** е застарил онова хубаво пиче бившата синоптичка .Язък за хубавото момиче не случи на мъж а си взе магаре .Банова по бърже да се отърва от този ***

91

мак

преди 3 месеца

Не ща такава "демография". Нито пък шенген е някакво чудо, щом трябва да се плати сметка наречена мигранти. На тоя и подобни индивиди не им идва наум, че Австрия изнудва, вземете си мигранти, а ние ще ви отворим врати за вас.Освен това България нали е в Европа, в ес, нали уж е пълноправен член, бе, т.луп.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Този е отвратително създание !

89

Анонимен

преди 3 месеца

Алоо Плювньо, тя нацията си знае принадлежността, ама тея от ЕС нещо не ни признават. А такива като тебе само дрънкат и нищо не правят за България и българите.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До КОНСТАНТИНОВ.. а ти не си добре със сланината, прасе блатно

87

БЛАГОДАРЯ НА ПУТИН.!

преди 3 месеца

ПУТИН ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА.... АКО НЕ БЕШЕ НАПАДНАЛ УКРАЙНА И ЕВРОПА - ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА КОАЛИЦИЯТА : ПП.. ДБ.. БСП..

86

Колю зетя

преди 3 месеца

Българо-мохамеданина родом от долината на широките ***,може да е с български паспорт но винаги се е чувствал австриец.Тоест от висшата раса дето прави милиарди на гърба на простия български народ.ЕВН,ОМВ,Билла и Щтрабак носят на висшата арийска раса милиарди евро печалби от колонията наречена България.И Росен Асен Плевналиев като дългогодишен верен служител на ЕВН и Австрия действа както му кажат . На туй му се вика нац. предател а не да търсят руски агенти под път и над път.

85

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

До българинТИ НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА ДОБИЧЕ.

84

12

преди 3 месеца

Плевнелиев забрави как се възхищавал на Меркел за нейната човещина.Това са негови думи.Сега друга песен запя.

83

009

преди 3 месеца

Скрий се, ***...

82

Анонимен

преди 3 месеца

да слагаш знак за равенство между емиграция и престъпност си е чист фашизъм,българите като са си в страната не са ли престъпници,само че легални с одобрението на държавата,не крадат ли ток и вода,не си ли купуват дипломи и книжки,това не е ли престъпност,и върха на всичко пенсионерите като си продадоха децата по чужбина и живеят на техен гръб не са ли престъпници и то от най-гнусните,много е лесно да набедиш слабия,уязвимия,а пред силните и богоизбрани българи си сваляте...знаеш кое,неща ст ник

81

Кире

преди 3 месеца

Германия и Австрия нямат никакво право да се оплакват от притока. Както добре си спомняме г-жа Меркел ги покани. Ако има нации, които страдат от раздвояване на самоличността, не сме ние, които ще им решим проблемите. И това трябва ясно да се каже.

80

Вълканов

преди 3 месеца

И така. Нашите политици, като Груши стоят на едно място, посочено им от Брюксел. Не си размърдват мозъците, как да опазят държавата от исканията на Брюксел. Резултатът е, за всичко са виновни Българите. Унищожиха цялата ни икономика, да няма канкуренция. Сега сме територия без собствена икономика. Но господа Грушевци си стоят на една и съща позиция. Нямаме силни дипломати.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Абе къде е Тиквата да му издърпа ухото на тоя ме пак започна да се прави на умен!!Как мънки от зоопарка може да ми се прави на умник?!?!

78

Вълканов

преди 3 месеца

Г-н Плевнелиев, зняете ли защо Наполеон загуби битката при Ватерлоо?. Заради праволинейния тъпък Груши. По средата на битката Наполеон е натикал Уелингтон в блатата. Груши е трябвало да пази Блюхер с резервите да помогне на Уелингтон. Груууши го е пазел, без да следи Блюхер, стоейки на едно и също място, а Блюхер тайно се измъква и се притича на помощ на Уелингтон. Груши не е помогнал на Наполеон и той губи битката. Нашите политици са като Груши. Каквото им каже Брюксел, те изпълнявят.

77

Хаджи Генчо

преди 3 месеца

За съжаление не сме за Европа. Да си стойм в калта с руснаците, да пием водка със сланина и да бием жените си. Все някой друг ни е виновен, а не виждаме осраните си ***.

76

.

преди 3 месеца

Искрено се надявам г-н Плевнелиев да чете Вашият уважаван сайт, за да се ориентира в народната любов, уважение и признателност на хората към неговата безличност.Сам може да си направи сметка еманация на какво го определят българите.На негово място, сериозно бих преосмислил обществените си прояви.Ако няма какво да яде, да намери друга подходяща за интелектуалното му ниво работа.

75

Толкова ли сте

преди 3 месеца

закъсали, че въртите тоя гном нон стоп?За разнообразие може да си намерите за интервю някой с мозък.