43

Анонимен

преди 4 месеца

Сега се чудят, как да извъртят нещата в старозагорско, че правели индустирална зона, за да заменят загубените работни места за ТЕЦ-овете и рудниците.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Още един лъжлив платен анализатор

41

От липса на избор

преди 4 месеца

2024 г. ни носи инвестиция за над 600 млн. евро в автомобилната индустрия. . . . Това не е избор като за Унгария, която е пълна със западни клонове и даже самостоятелни такива фирми! Абсолютно съм убеден, че актуалните политици не са създали рамка за чуждите фирми както е в Унгария, Сливакия, Чехия или даже Румъния в интерес на съответната държава! И не знам от какво заключавате, че ще е добре след като държавата ще получава пари? За България не означава, че българите също ще има пари - крадене!

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 34 - Ние поризвеждахме и компютри. Преди това правихме и чиповете за тях. А още преди това ги разработвхаме. ЗММ-то в Стара Загора, днес, както се базикаше човекът, отговорен за създаването му, днес и за пилци не се полва ...

39

Пешо

преди 4 месеца

Има една хубава българска поговорка: Пофали ме усто инак ке те посерам. Та и нашите управляващи - дали си вярват като приказват врели-некипели?

38

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 45 - Лъжа си е и това е. Не, че не е възможно, ама трябва да са инвестици за 60 милиарда, не за 600 милиона, че да звучи смислено. Освен това, БВП-то много зависи кой и как го смята. Звучи лесно, но е като измесванет на дължината на морската ивица.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е че 2024г. още не е дошла а обещаването не е като даването.

36

дедо от село на 97г

преди 4 месеца

До Анонимен 43 Вие се опитвате с опита и знанията си да налеете акъл и знания ,ама в продънени кошници как да стане тая работа?

35

Анонимен

преди 4 месеца

Когат' очакваш толкова малка индустрия колкото е правенето на ишлеме на авточаркове в България, да то носи цели 10-12% от БВП на страната и разбираш, че нещо никак не е наред с агендата. Другите индустрии и неиндустриалните сектори, никакви ли ги няма?

34

Анонимен

преди 4 месеца

ПП - продължаваме прането, просто простаци, продажни пропагандисти, продължаваме поразията

33

Анонимен

преди 4 месеца

Бе вие съвсем се понесохте на крилете на собствените си розови мечти. Каква автомобилна индустрия ви гони? Нали трябва да се построят заводи, да се инвестира в технологии, а колко специалисти имаме в тази област? 600 млн е капка в морето в сравнение с инвестициите, които са необходими за да развишваме автомобилна индустрия.

32

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Байките на правителството са в стил ЧатДжипити и Гад Зееви.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Такъв тип инвестиция е крайно необходима в централна северна или северозападна България. Градове като Видин, Белоградчик, Лом, Монтана, Враца, Бяла Слатина, Плевен, Ловеч, Габрово основен работодател е общината или държавата. Това е 1/4 от българската територия, която се превръща в резервт, индианците са вече налични, само да спрат тока и водата, то и това е станало като се замисля...

30

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН НИТО В ЕВРОЗОНАТА

29

Анонимен

преди 4 месеца

Поредните ПП (празни приказки) и измишльотини. Да питам кво стана с производството на електрическите коли на Киро!?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Преди месец купих нов процесор и дъно за компютъра на сина ми. Пише произведено във Виетнам. а тука още правим бобини. Предполагам, че и новата инвестиция няма да е нещо по-технологично. Ниско квалифицирано, ниско платено и с висок разход на енергия производство дето никой не го иска в държавата си. Това сме ние.

27

Изнудване

преди 4 месеца

Защо цената е зададена в евро , ако не приемем еврото, няма Кинти , в ?

26

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото по-бързо ПП бъдат изритани от политиката толкова по-добре. Променената конституция няма да им помогне.

25

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

НЕ Е ВЪЗМОЖНО ИНВЕСТИЦИЯ ЗА 600 МИЛИОНА ДА ДОЙДЕ И ДА НЕ Я ВИДИ НИКОЙ САМО МИНИСТЪРЪТ ДА Я СЪОБЩАВА. БОЙКО ПОНЕ РЕЖЕШЕ ЛЕНТИ СЕГА И ТОВА НЯМА.

24

Анонимен

преди 4 месеца

ТОВА СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ