83

Успешен инвеститор

преди 4 месеца

Само чужди инвестиции в тази държава. Толкова ли е бедна, че не може сама да инвестира и частниците сами да инвестират? За разумният човек не са нужни много пари, за да забогатее и започва от малко пари. Като си направиш сметката, само от златните мини могат да се построят поне 10 завода или 5 АЕЦ централи, но те ги подариха на Дънди Прешенс Металс. Това злато вече не е българско, а чуждо, въпреки че се копая от мини на българска територия.

82

Лъжат

преди 4 месеца

Няма никакви инвестиции. Никой няма да дойде да инвестира в България! Тук има корупция, мафия, рекет, политическа нестабилност, не се знае след няколко години дали ток ще има, много неуредени неща и най важното тук няма кой да работи? От къде ще намерят работници като в провинцията живеят основно пенсионери? Русе, Стара Загора...? Да не мислите че там има млади хора и някой стои и чака да дойдат инвеститорите? Не, младите отдавна ги няма! Една част се отидоха в София, по повечето са на запад.

81

Анонимен

преди 4 месеца

А какво е "критичен компонент" за автомобилната индустрия? А електрически автономни автомобили? Министърчето от коя мафия е, с този иноветивен стил на изказване?

80

Успешен инвеститор

преди 4 месеца

Не ми ги хвалете тези чужди инвеститори, които търсят евтина работна ръка, а вместо това инвестирайте в български и чужди акции, печелете от инвестиции и с парите постройте сами завод или наберете капитал с акции и учредете акционерно дружество, което да произвежда, продава и изнася. Така практикувам аз. Който каквото иска да прави. Това не е инвестиционен съвет, а лично мнение на това, което аз правя.

79

Virtuozzo

преди 4 месеца

Искам да се върне НРБ истинската България ,това сега е жалка колония и вражеска окупирана територия !

78

Анонимен

преди 4 месеца

Тридесет и пет години демокрация, тридесет и пет години геноцид над българският народ, дванадесет години от които през времето на Тиквоний I Бълroy6ueц Банкянски ще останат като най-мракобесните и пагубни години в най-новата ни история. Днес този сатрап на българският народ е изпран от дъщерите и синовете на комунистическата номенклатура, офицерите и агентите на ДС и лакеи и ибрици на щат в партийните централи на ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Тридесет и пет години демокрация, тридесет и пет години геноцид над българският народ, дванадесет години от които през времето на Тиквоний I *** Банкянски ще останат като най-мракобесните и пагубни години в най-новата ни история. Днес този сатрап на българският народ е изпран от дъщерите и синовете на комунистическата номенклатура, офицерите и агентите на ДС и лакеи и ибрици на щат в партийните централи на ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ!

76

Анонимен

преди 4 месеца

Спомняте ли си за завода на Фолксваген по времето на Буци, а и тези 600 милки много малка инвестиция ми се струват :)))

75

Анонимен

преди 4 месеца

Те германците в момента се деиндустриализират, като си изнасят предприятията най вече в САЩ и ако става въпрос за такова изнасяне на активите от Германия, то тогава това е само счетоводна операция, а не инвестиция, защото просто ще прехвърлят оборудването си от завода, цехчето или манифактурката си от Германия в България и ще я оценят за 600 милиона за да извлечата още по голяма печалба от Ma/\oyMHuяT, ge6u/\eH българин.

74

Супер

преди 4 месеца

С тея 600 милиона ще си кепим още един чертеж на Ф-16..един БТР от САЩ или ще погасяваме лихвите по заема който ЕК на ЕС тегли кега за Украйна, за който и ние сме гаранти..

73

Бгг

преди 4 месеца

Да не стане като автомобилният завод в Ловеч ??? Никой не вярва на тези национални предатели.

72

С тея 600 милиона

преди 4 месеца

Няма да стигнат за издръжка на екраинците по хотилите и за 6 месеца

71

Берлин

преди 4 месеца

Ние се деиндустриализирахме защото енергията е много скъпа в Германия ( взривиха ни газопровода от Русия и тие пък си затворихми всички АЕЦ отгоре на това !!!).Всичката автомобилна индустрия си заминава..но към САЩ, Китай, Унгария..съмнявам се че България има по добри условия и ниски цени на енергия да предрожи..

70

Анонимен

преди 4 месеца

От клъстъпите най-много печелят фирмите за промяна статута на земя и строеж на халета върху зелени площи.

69

600 милиарда

преди 4 месеца

Е комисионната да ППДБ?

68

Сигурно ще платим

преди 4 месеца

Пак 6 милиарда за да се открият 6 работни места..По един милиард на работно място..

67

Каква автобомилна

преди 4 месеца

Или изобщо индустрия без ( евтина) енергия ??От една страна закриват енергийния сектор и кепеваме скъпа енергия пак от Русия но чрез 10 посредника..от друга страна фабрики и индустрия ще строят

66

Анонимен

преди 4 месеца

Такава инвестиция за чаркове е прекалено висока и тука има нещо друго. Най-вероятно 600 милиона евро ще се откраднат или 600 милиона евро ще се подарят на фашисткият режим в Украйна. Което си изберете все тая. Народа ще ги плаща. Ma/\yMHuяT народ, ge6u/\uTe!

65

Анонимен

преди 4 месеца

По БВП на човек от населението през 1989г. сме били на 25-то място в света. Днес сме на 65-то и последно в ЕС. Днес и за в бъдеще ние никога няма да достигнем БВП от 1989г. измерен във физически обем призведена продукция и услуги. Пак повтарям физически обем, а не измислените хартийки долари без покритие. Никога!

64

Българин

преди 4 месеца

Поредната поточна линия с евтина работна ръка.