103

ха ха

преди 4 месеца

Аз чакам огромния завод за ваксини обещан наврмето от Борисов. И авиолинията София-Скопие обещана от Киро.И още..........

102

Анонимен

преди 4 месеца

Смешно ми е!

101

Ти да видиш..

преди 4 месеца

Симпатичен мъж , а какви ги говори ? Блясък в очите.

100

Сулю

преди 4 месеца

Има много млади хора. Млади хора завършили селскостопански гимназии които не могат да кажат кое е плуг и сеялка. Не могат да изолират кабел , а за елементарна инсталация да не говорим при ел. паралелките,

99

Пенсионер

преди 4 месеца

До Даскала 104 Не намесвай Боко. Грехота е. При Боко се живееше най добре.Няма да те убеждавам .

98

Безпартиино сираче .

преди 4 месеца

Инвестирайте в България. Тук има високо квалифицирана и евтина работна ръка. Нали помните ? Налетяха фалирали фирми от съседи , изплашиха работниците с жестока експлоатация и избягаха. Най вече шивашките предприятия.Сега евт. и квал. раб. ръка избяга на запад . И неграмотните ги последваха.Кой ще работи ?Цените на храна и други станаха космически. Според мен МНР трябва да е мин. 2 000 лв.Средната 4-5 000.Няма надежда .

97

Даскала

преди 4 месеца

Тия пак лъжат на поразил, Тия са наследниците на Боко!

96

Руснак

преди 4 месеца

Гладна кокошка сглобкаджийка просо сънува !!!

95

А

преди 4 месеца

На Киро Лъжеца още го чакаме заводът за батерии, та и тоя така един боздуган ги е правил

94

Пийнал

преди 4 месеца

До 97 и къде ще седнеш? Главата назад ли ще въртиш? Без чипове по-става.

93

До 97

преди 4 месеца

Предполагам батерии за електрички, но може да е нещо по ДВГ. Друго критично не виждам. За чиповете още не сме дорасли за съжаление.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Носи Ви

91

Анонимен

преди 4 месеца

А кои са тези критични компоненти за автомобилната индустрия? За мен по-критично от чиповете няма, а седалки и огледала някак не ми звучат критично.

90

Анонимен

преди 4 месеца

тАЯ държава съществува само от продажба на всичко което може да се продаде на чуждите държави , и заеми , заеми ...За каква икономика ни баламосват че иМАло в Бг , след като имаме ВНОС на стоки --93 %/деветдесет и три %/ ...

89

Анонимен

преди 4 месеца

ФЪФ Бг , ''инвестиции'' НЕ ни донесоха , и продажбата на енергетиката , и продажбата на ресурсите и златните мини , и изсичането на горите и отравянето на водите , и СТАНАХМЕ ЛИ ПО-БОГАТИ ОТ ''ПРОДАЖБИТЕ'' на държавата ??? ЛЪЖИ , КОРУПЦИЯ И НЕГРАМОТНОСТ , това са инвестициите в Бг ... Инвестиции има , но на България към НАТО !Важното е че нямаме нищо , но ИМАМЕ БАНАНИ !Демек станахме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА /КОЛОНИЯ/ ...

88

Анонимен

преди 4 месеца

За 33 години демокрация и капитализъм не можахме да направим нито едно нормално мащабно проиводство. Нито една голяма марка която да е разпознаваема в чужбина. Нито едно автомобилно производство! Ако има нещо работещо то някаква останка от социализма която едвам крета. През лошия социализъм произвеждахме всичко. И компютри, и телефизори, и радиотехника, и мотори, автомобили, камиони, автобуси, влакове, кораби. Всичко което се сетите се произвеждаше в България! Наши фирми! Не външни.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Българин:Не вярвам на никой в Бг !

86

Анонимен

преди 4 месеца

Бягащите от Германия фабриканти, поради невъзможност да развиват нормален бизнес там, днес ние в България ги наричаме инвеститори. Да живее ЕС и свободното движение на хора, стоки и капитали! Хахахахахахахаха! За в бъдеще ЕК на ЕС ще се управлява от Генерален секретар, както беше в страните от СИВ които се управляваха от сътветните генерални секретари на компартиите. Комунизмът отново завладява света този път хванат ръка за ръка с фашизма. През 40-те години на миналия век Сталин и Хитлер бяха врагове, днес техните деца са братя и сестри!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не си направим наши производства? Защо все чакаме някакви митични външни инвеститори да дойдат? Къде са българските марки?

84

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън носи