93

Анонимен

преди 4 месеца

Работино е най-голямото гробище за танкове и бронирани машини на 21 век на площ с диаметър 10 км. Зомбираната по натовски стандарт биомаса загубиха тук 219 машини, около 150 танка и бойни машини на пехотата, останалото са бронетранспортьори и MRAP, включително Leopard-2, Challenger-2, T-80БВ и M2A2, повече от 8000 зомбита на киевският наркокартел намериха гроба си тук .

92

Анонимен

преди 4 месеца

До 95...И като те накараха да напишеш този материал, колко копейки ти дадоха...

91

Чемоданов

преди 4 месеца

Таваришите забравиха за вчерашната случка с трите су34 и пак тръгнаха да обясняват как все идет по плану. Така е друзя , демилитаризацията на расиюшка се движи по план. Накрая пуйлото ше обвини холопите като каже че ги пратил там, дал им е всичко но те се оказали недостойни за неговото управления, също като Бай адолф, само дето на пуйлото няма да му стиска да се гръмен, а ше избяга.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До 94 Ваши? Кои сте Вие? Референдум имаше ли?

89

Анонимен

преди 4 месеца

До 91....Казано е ..,,от пън дърво не става" ..Иска млада фиданка"

88

Анонимен

преди 4 месеца

До IQ 3.14..Е да , ама имаме БАНАНИИИ !Защо не попитате Петър Стоянович , най-вече за бананите ...Продадохме енергетиката , станахме ли по-богати , продадохме всичките си природни ресурси и златните мини , станахме ли по-богати , изсякохме всички гори и отровихме водите , станахме ли по-богати , сега ще продаваме ''ЛУКОЙЛ'' , кой ще стане по-богат , Пеевски , или народа в Бг ? НО ,..ИМАМЕ БАНАНИ !ЗОР ЗА БАНАННОВА РЕПУБЛИКА , е вече е ФАКТ !

87

2

преди 4 месеца

по-студено. И това не са мои фантазии, в голяма степен моето мнение се споделя", каза един от въоръжените сили на Украйна. Освен това командирът на 59-та бригада, действаща в района на Авдеевка, в разговор с журналисти каза, че ако войниците му свършат боеприпасите, той ще им заповяда да атакуват руските позиции с лопати. Журналистите решиха да не разберат как подчинените на офицера се отнасят към тази идея - вероятно за да не понижат още повече морала на въоръжените сили на Украйна.

86

преди 4 месеца

До #79Целите на НАТО, ЕС и САЩ са и наши цели. От едната страна е развитие, пазарна икономика и демокрация, а от другата - азиатщина и мракобесие. Дошло е време за истински избор. Само мазохистите избират мъката и болката.

85

1

преди 4 месеца

Асошиейтед прес: Нараства недоволството сред войниците във въоръжените сили на Украйна поради загуби, липса на оборудване и подготовка за зимата. Според вестника в украинската армия цари униние поради липсата на техника и боеприпаси, нарастващите загуби и превъзходството на руската армия в оръжията. Освен това обикновените войници започват все по-често да се съмняват в действията на командването - например поради лоша подготовка за зимата и безсмислени опити за провеждане на десантни операции в района на Днепър в студа. "Не разбирам. Сега всичко е по-трудно и

84

Четалов

преди 4 месеца

Друзя, путин и роснаците са най-добрите на света, светци са, света вода ненапита са, но за ваше съжаление са некадърни и не могат да развиват технологии, затова ще отсъпят на лошия запад, който е много лош, но пък прави уау неща, по киото и вие се захласвате. Дорбите пабеждават само в приказкие. Това е. Ура!

83

Анонимен

преди 4 месеца

До 87...Ти ли си тоя ,,военен кореспондент"...а тебе войната в Украйна е най важна.Но за българина това не е първостепенен въпрос.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Е гати шушомигата.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Заплатите масово по 2-3 хиляди лева, магазините пращят от стока, има и за по-бедни и за по-богати. Наистина никога не сме били толкова добре, ама пуста алчност.

80

#79

преди 4 месеца

До Анонимен 79 Няма мъгла! Тази сглобка е съставена единствено и само да обслужва Украйна и целите на НАТО, ЕС и САЩ по отношение на войната в Украйна. Това в България и децата вече го знаят.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Пак се появява този военен кореспондент, винаги когато се обсъждат важни теми..За да покрие с мъгла пространството.Много им се иска от Москва тук да няма трезва и смислена преценка.Да бъдат заглушени прогресивните идеи.Фа няма дискусии по наболели теми За това пускат този военен кореспондент.Но от форума трябва да има наблюдаващ..

78

Анонимен

преди 4 месеца

Американо-европейска-Брюкселско -евроатлантическа пионка .

77

Анонимен

преди 4 месеца

До Менгеле е жив..Ами то каква държава БЕШЕ Украйна :Украйна е битакът на света , свърталище на всички държави , за ТЪРГАШ на каквото се сетите , от човешки органи , до ракети ...Там ще намерите всичко !

76

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Анонимен "привлечените" "чуждестранни" "инвеститори" са парите на едновремешните външнотърговски дружества дето дойнов измъкна в австрия и райфайзен препра, с които в момента офшорки изкупуват бизнеса в българия- от киселото млеко до промиването на злато. тия клепоухите дето ги дават по телевизора само вдигат врява инж. балкански да цъка с език и да бие жена си, че бави салатата а сеира е почнал

75

Анонимен

преди 4 месеца

България в относителен план е най-добре за последните 30 години. Престанете да ревете, защото наистина ще докарате глад и разруха.

74

елементарен манипула

преди 4 месеца

Как се кара хрътка да тъчи за кефа на някой , ами тегли и се отпред някакво " обещание " което тя колкото и да търчи никога няма да налапа .