153

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Театър! Обявете мобилизация и изпратете българската армия на фронта

152

Анонимен

преди 4 месеца

Академик Сплинтър да отива в канала.Този като говори взе да си вярва,от както е той и компания станахме по-бедни , но щасливи.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е ,да подчинят прокуратурата и да вземат правата на президента

150

Анонимен

преди 4 месеца

Нека Австрия наложи още по-сериозно вето на жълтопаветна България, която не охранява границите на ЕС!

149

Анонимен

преди 4 месеца

Алчни лъжци и крадци, които съсипват държавата и народа!

148

Милионер

преди 4 месеца

Ами, България празнува. Имаме си редовно правителство. Дори и бюджети за 2024 г. си имаме. Но и пчели, и пчелари си имаме. Да са ни живи и здрави. За да ядем мед. Хайде марайне, майне, чак рак ла де. Може и с Чай шукарие да е. Поздрави за политическите ни лидери. МАРКОВ Е. Събрали се 100 пчелички за медец. Мамино Анче. Другото е за политиците ни.

147

Българин

преди 4 месеца

Събрали се сто пчелички. Кой те мамче Денков излъга ? Другото е от песента на МАРКОВ. Ред е на Габриел. Нея ще я ПЧЕЛАРИТЕ. Тя нека си говори за Шенген и еврозоната, но пчеларите си правят сметките. А и си познават пчеличките. Те не са от политиците, но пък са си от истинските българите. Какъвто съм и аз. Нека и мутрата си мисли, че е вкарал някого си в еврозоната. Дори и мисирките може да му дават думата, за да се хвали. Маминото Анче, как ги излъгаха, че им го целия наръгаха. Ами, избирателите

146

Хах

преди 4 месеца

Истинската цел на това, което някои наричат "кабинет" е от ясна по-ясна, необратимо ликвидиране на националният суверенитет на територията, която някога се наричаше държава! И тъй като народът спи непробудно, целта се осъществява безпроблемно!

145

Анонимен

преди 4 месеца

3a чepтeжитe npeмълчaвa въnpekи, чe ca зa милиapgи? Kakъв ckpoмeн чoвek!

144

Избирател, 8 лв.

преди 4 месеца

ВЛАК ПО РЕЛСИ ВЪРВЕШЕ. Не съм от БДЖ-то им, но песните му на Владко Марков са доста по-добри от тези на лидера им на ИТН. Те имаха мнозинство в някое от предишните НС, но понеже не стават за нищо, българите ги отсвириха, както сега и ще отсвирят тези от сглобката или не коалицията им. Може да сме бедни, но не и прости.

143

Певец е

преди 4 месеца

От мънички до големи сме си българчета и българки. Вече сме на предпенсионни възрасти, но си ги обичаме песните, химиите и Българията ни. А и просто няма как да не им *** на политическите ни лидери. Те си мислят, че са важни. Дори и за слуги на нарора се изкарват. Но пък, обикновено слугите получават по-малки заплати от господарите си. Техните трябва да са 1/3 от средната. Така е със слугите. Приблизително толкова са и гласувалите за народните представители. Кой ги мамче излъга. Другото е от В.М

142

Анонимен

преди 4 месеца

До ФАШИСТИТЕ ОКОЛО А на тебе, кой ти изряза мозъка?

141

Анонимен

преди 4 месеца

До Браво на ПП E, те не искат да е хубаво. Искат да им е гадно. Сигурно от детството им идва.

140

Анонимен

преди 4 месеца

До Много е трудно..НАЛИ , много е трудно , след една нощ , да се ПИШЕШ за ''атлантик'' , а какъ БЕШЕЕЕ!

139

Българин

преди 4 месеца

Добре де, България сигурно си няма правителство, а кабинет споредмисирките. Ами, щом си нямаме правителство, да правят отново избори политическите им лидери. Може и всяка партия дах си гласува промени в Конституциите. За смях стахаха, но те не го разбират. Ами, обяснете им го. Аз обяснявам само срещу заплащане. Особено когато не съм във ваканция. А сега съм.

138

Анонимен

преди 4 месеца

До Браво на ПП...Да , в България останаха само БАНАНИТЕ , всичко ПРОДАДОХМЕ ! !

137

Анонимен

преди 4 месеца

Завърши реформата и ФЪФ СЪД. СИСТЕМА :Свалихме Каскета , и главата си остана СЪЩАТА !

136

Браво на ПП

преди 4 месеца

Най доброто Правителство с най добрия премиер!Весели празници!

135

Певец от народните

преди 4 месеца

Хайде инженер - химиците и инженерките ни химичките. Гюбеците ги играя само във вилната зона на Костенц, а тази за Белите ни манастирите ни я *** яв Златните ни пясъците ни. Ами, не съм завършил в СУ-то им, но ще му ги разкажа физикохимиите на премиерката им. А и няма как да е иначе, при положение, че г-жа проф. *** Соколова ми е писала просто отличен. Да ми търсят дипломата за кхн тези от СУ-то им.

134

Много е трудно

преди 4 месеца

За гн Денков да е премиер на такана проста ограничена прослойка като БГ русофилите лош матерял батко!