113

Анонимен

преди 4 месеца

Украинските политически телеграм канали смятат, че днес най-добрият президент за Кремъл е... Зеленски. Той е този, който води Украйна към поражение, когато можеше да сключи мир при изгодни за него условия. Можете да намерите по-подробни аргументи тук (https://***/npsru/6085). Знаете звездичките = Т.МЕ малки букви латиница.

112

2

преди 4 месеца

Пълно изявление: "Наясно сме и сме дълбоко загрижени за използването на линейки, изпратени да спасяват животи в Украйна. Всички линейки се предоставят безплатно по заявки на медицинския персонал на бойните части и лечебните заведения. Без оригинални номера е трудно да се установи по какъв ред е прехвърлена тази машина. Едно нещо можем да кажем с увереност: "Никакви заявления не бяха получени от нас и нито едно превозно средство не беше изпратено от нас до който и да е "TЦК"(военна комисия за мобилизация).

111

1

преди 4 месеца

"Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!" фонд UUF, който купува линейки за Украйна, отговори на отвличането на мъж от военни комисари. На линейката, в която одеските военни комисари насилствено мобилизираха мъж, забелязаха стикер от фонд, който купува реанимационни автомобили за фронта с помощта на дарения от хора. Фондация UUF отговори на скандала: "Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!"

110

Анонимен

преди 4 месеца

По принцип, точно такава е позата /Тодор Живков на манифестация/, ама не с това изражение. Патосът е същият като на ТЖ, само че нищо не се разбира - инвестицищи в какво производство, промишленост, селско стопанство ли? А бе ... икономика някаква /внос на стоки, примерно, горива от Лукойл, помощ за Украйна/. Ииии, хоп - растеж, хвалби от Брюксел, цветя и "Ода на радостта" за 9-ти май, итн... А сега заменете позата на ТЖ на манифестация и вижте Денков на снимката-не знае кво се случва с *** шоу

109

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ПремиерЪ ни не го казва , в ПРАВ ТЕКСТ :България си остава , последната дупка на кавалЯ , в ЕС ... Парите от ЕК на ЕС за България , заминават ПАК ЗА САЩ !На ''кой'' ще се оплачем ?България ще стане , американска военна база , БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ . ТОВА Е ИСТИНАТА !

108

Честита Коледа

преди 4 месеца

Приятелите ми от Дружбата и Българията ни, ще им *** на депутатите и политическите им лидери. След Номата 2024 г. Да ви е честита. Ще ги почакаме още малко, Бългаприте сме търпеливи и добри хора, но всяко нещо си има граници. Както и търпението ни. РАКИЯТА И ТУРШИИТЕ. НАЗДРАВЕ.

107

Анонимен

преди 4 месеца

До #105 За вас всичкото е "наобратно". Ама като ви кажат, че сте "обратни" се сърдите.

106

Анонимен

преди 4 месеца

До #105 Водете си записки. Ще ви трябват.

105

108:

преди 4 месеца

Беее, бееее, бееее......

104

Анонимен

преди 4 месеца

Целта на руската пропаганда е да пълнят пространството и да затлачват с военните им провали , най големите в историята им.Като ни заливат с помията си.

103

#105

преди 4 месеца

До до 98 Ти ли си еталона? И как да те гледаме и слушаме със зяпнали уста и плам в очите или със сведен поглед?

102

Анонимен

преди 4 месеца

До Четалов: Не ме интересува Русия и Путин , а какво виждаме , и не какво ни втълпявате / от 113 място/ . Фашизмът се завръща , ето и гонението на евреите СЕГА , в Германия / защо не пишете за това/ , всичките държави от ЕС си ПОДАРИХА оръжието и ПАРИТЕ на Украйна , за да може Англия и САЩ да ПЕЧЕЛЯТ .. Защо ЕС няма армия ?Защо Зеленски ПРОДАВА оръжието което му подаряваме Защо да подаряваме на Украйна , след като има доказана КОРУПЦИЯ В УКРАЙНА ...ЧАКАМ ОТГОВОР !

101

Певец

преди 4 месеца

Все си мислех, че Българията ни има правителство. А, според мисирките, то било кабинет на молеца. Може и аказемик да е,у но не ги разбира нещата с физикохимиите. На мен, уважаемата г-жа *** Соколова ми е писала шестица по тази трудна учебна дисциплина. Дори и г-н Асе Гергинов ми ги е писал. Да си *** тези от СУ-то им и правителствата им. Честита 2024 г. на президента и на пиятелите ми от Дружбата ни.

100

варианти всекакви

преди 4 месеца

Разбрахме " целта " , резултатът за " кабинета " е погнуса , когато се отърсим от нея и ни дойде акълът като общество " кабинетът " може да се окаже и в изгнание .

99

Анонимен

преди 4 месеца

В района на Кринки се носят лодки със загинали зомбита на киевският наркокартел. Няма кой да прибере символа на месните контраатаки на една от "най-горещите" горещи точки за зомбакнацистишените. Интересно е да се знае за какво си мисли следващата партида пушечно месо на зомбираната по натовски стандарт биомаса, докато плава покрай лодки като тези с предишни камикадзета-самоубийци.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистите дойдоха с преврат и кръв.Сами руснаците го признават от военните им кореспонденти тук , на територията на България.И сега , възползвайки се от постиженията на демократичния свят, като този на ,,референдум" , лицемерно извиват глас за справедлив процес.Искат да ползват демократичните инструменти .А ги мразят до смАрт.

97

до 98

преди 4 месеца

Референдум дали да изгрее слънцето не се прави. Доброто е добро, злото - зло.

96

Анонимен

преди 4 месеца

The Washington Post мълчаливо премахна раздела за ситуацията в Украйна от главната страница на своя уебсайт. Затихващи тенденции...

95

2

преди 4 месеца

Киевският наркокартел изпитва проблеми с боеприпаси, със западна военна техника, която се поврежда. Това подкопава морала - трябва да се пестят боеприпаси. Киевската хунта изстрелва между 4000 и 7000 артилерийски снаряда дневно, в сравнение с 20 000 от руската страна. Доставките за Украйна са в застой. "Западът би бил разумен да критикува собствената си стратегия за укрепване на Украйна и отслабване на Русия за нейната ефективност", заключи полковникът.

94

1

преди 4 месеца

Киевският наркокартел губи 800 зомбита убити и ранени всеки ден - Focus. Тези цифри посочи председателят на Военно-политическото дружество на Германия Ралф Д. Тиле в статия за изданието. Според него общата ситуация в Украйна е следната: киевската армия е напълно изтощена, а "Москва става все по-уверена в себе си". Основното от статията: киевската хунта всеки ден губи 800 зомбита. За да се заменят убитите и ранените, трябва да се набират повече от 20 хиляди зомбита месечно. Необходими са и нови сили, които да заменят зомбитата, които вече са на фронта.