454

Black River

преди 4 месеца

Българите са малък, но адски, адски PRO.S.T народ. Факт!

453

ПоДелатаЩеГиПознаете

преди 4 месеца

Цялото ППДБДПС войнство е впрегнато да пише коментари във всички новинарски сайтове. Повелята на "партията" е: Пишете много коментари, обвинявайте с измислени коментари политическите ни противници, заяждайте се с всички нормални хора. Само така ще замажем невероятната, нечовешка и недемократична глyпocт, която сътворихме на коледното си party, под мотото "Коледа с отрязани детски глави"

452

Прост, робски народ

преди 4 месеца

това сте и заслужавате съдбата си !!!

451

Анонимен

преди 4 месеца

Тала е, Свиленски, а баща ти и дядо ти бяха старите варвари на България.

450

До КРЪВОЛОШКИЯ ФАШИС

преди 4 месеца

Партизаните са обирали мандри и са взривявали църкви. ФАКТ!

449

Анонимен

преди 4 месеца

Видяхме от изказванията в парамента кои са фашистите, въZраждане!

448

Анонимен

преди 4 месеца

СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ПРИ ФАШИСТКАТА ДЕМОКРАЦИЯ 1941-44За да се предотврати възможността да разпространяват неверни слухове, слушани от емисиите на черните и чужди предаватели, наредете да се запечатат всички радиоапарати на собствениците, които живеят под един покрив с евреи.Запечатването да стане така, че да може са слушат българското предаване, без обаче да бъде смущавано от черните предавания.

447

КРЪВОЛОШКИЯ ФАШИСТ

преди 4 месеца

Заловените живи партизани да се разпитват подробно, за да се извлекат от тях ценни сведения за преследване на партизанските групи и след това да бъдат унищожавани далеч от населените места, без това да се разбира от населението. По-добре е труповете на убитите да се изгарят, а не да се заравят плитко, така че в последствие да бъдат изравяни от кучетата или от близките на убитите, които да им устройват религиозни обреди.Тази мярка цели единствено да се избегне възмущението на населението и да не се даде възможност на съмишлениците на партизаните да ги представят като мъченици на своята идея.

446

Анонимен

преди 4 месеца

ъгласно указанията дадени ми от началника на Б.К. отдел Г. Трифонов, представям два списъка съдържащи, както следва:1/Първия - имената на 144 души нелегални от Родопския отряд "АНТОН ИВАНОВ", унищожени от чиновете на 2-ра ловна дружина и2/ Втория - имената на 34 души нелегални от Пазарджишка околия, унищожени от 27 пех. чепински полк.Моля нареждането ви да се преведе направо на началника на 2-а дивизионна област сумата 7, 200, 000 лв. за възнаграждение на ликвидираните по първия списък и сумата 1, 700, 000 лв. за възнаграждение на ликвидираните по втория списък.Приложение: Два списъка

445

Анонимен

преди 4 месеца

Фашистката ни власт се извисява в престъпленията си до немския фашизъм. Не е и подозирала, че след броени месеци ще дойде и денят 9 септември, а след него и този толкова оплюван и отричан от тях днес Народен съд. И още нещо - някои от могъщите покровители на днешните ни неофашисти не си ли спомнят, че след края на Втората световна война те се заклеха пред човечеството: Никога повече фашизъм!

444

Анонимен

преди 4 месеца

Всички тези потресаващи документи са ценни, но един от тях надминава всичко. Той разкрива "технологията" на унищожаването на заловените живи партизани и доказва, че садистичните мерки на властта не само не са дали резултат, но и са оказали обратен ефект върху населението. Според инструкцията заловените партизани биват избивани далеч от селищата, а труповете им се изгарят, за да не могат близките им да ги погребат. Вижте и един строго поверителен документ за 8,9 млн. лв. възнаграждения, раздадени на убийците на 178 партизани от отряда "Антон Иванов" и от Пазарджишко - точно по 50 000 лв. на гла

443

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не беше толкова трагично, щеше да е смешно до немай къде. Но ето, че наскоро пловдивчанинът проф. Иван Панчев, съавтор със Златка Панчева на уникалния сборник с документи "Брезово 9 юни 1923 г. - 9 септември 1944 г.", ми изпрати плик с документи, които той е издирил в архивите. Днес ви предлагаме част от тях. Горките ни неофашистчета, какво ще измислят сега, за да оправдаят своя фюрер - цар Борис , и дученцата на фашистките ни правителства, разпоредили нечовешките издевателства?!

442

Анонимен

преди 4 месеца

Какви ли не ги плещят родните ни неофашисти днес. Стигна се дотам да твърдят, че най-жестоките санкции срещу евреите по време на Втората световна война преди 9 септември били комунистическа и семитска пропаганда, че партизаните сами били рязали главите на своите другари, а полицаите и жандармеристите, които са ги намирали, какво да ги правят горките, освен да ги забият на колове и да ги показват за шоу на населението! А нелегалните сами горели къщите на близките и ятаците си. И 50-те хиляди награда за партизанска глава били измислица!

441

Анонимен

преди 4 месеца

Страховити документи по спора имало ли е фашизъм в Българиявторник, 04 Септември 2018 / брой: 171автор:Думаvisibility 8321

440

Убеден съм

преди 4 месеца

Корнинчето и свиленчо сами са си я направили тази торта и сега се правят на ....

439

Анонимен

преди 4 месеца

Тука щеше да има протести ако НЕ го бяха разрязали. Когато ви рушахте паметниците не ревахте, но за този .... паметник сте като Матросов на амбразурата. Вие сте .... нямам думи че ще ме баннат ако кажа какво мисля. Бъдете живи и здрави!

438

Гнус ме е

преди 4 месеца

Не са виновни хорицата, че не са в ред. В Карлуково са пропуснали да си оберат пациентите от парламента.

437

Анонимен

преди 4 месеца

ПСИХОДЕСНИТЕ СА ВНУЦИ НА ПСИХОДЕСНИТЕ... КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО.

436

Анонимен

преди 4 месеца

ДОКАЗВАТ ЧИИ ВНУЦИ СА...

435

Обективен

преди 4 месеца

A печено прасенце с формата на Шиши имало ли е на купона?