514

Виктор

преди 4 месеца

Пълна излагация! ДБ определно нямат място в управлението на България.

513

СЛИВЕНСКИ

преди 4 месеца

ПОЗДРАВИ ОТ БАДЖАНАКА,КАЖИ НЕЩО ЗА ПРЕДИШНИТЕ ВАРВАРИ

512

Boko

преди 4 месеца

Защо "варвари", хай-добре е "съвремени канибали" - рарварите рущат, а канибалите похапват от "жертвите". Е, сега са на торта, утре в тепсия". Боже, докъде я докарахме?

511

История даге

преди 4 месеца

Некъв от опозицията с рев и съзлзи обясняваше как ПП-ДБ ядяли детцката ръчичка от тортата- в смисъл ги изкара некви демони сатанисти. Само дето сатанистите са комунистите рзрушили 3000 храма само в Бг. и избиха 2000 свещенника (официално,реално са повече) и забраниха религията ( децата се кръщаваха нелегално в целски църкви след полунощ, хванатите бяха пращани в Белене, а свещениците в пещите).Сега се правят на пазители на вяра и християнски ценности- партизански лъжи и филми баце.

510

Анонимен

преди 4 месеца

тези които защитават паметника, кто толкова искат да има паметници на окупатори защо не построят паметник на Василии ***????? Нали така искаме да се прекланяма пред чужди народи и армии.

509

Анонимен

преди 4 месеца

на Свиленски да му се даде орден за храброст и почетен жител на москва. Той, Свински, с гърди защитава паметника на окупатора

508

ДБ-Дебили на Българи

преди 4 месеца

Ами нормално за тази "група" . Абремеатура ДБ - е означава *** на България. събрали ги накуп, че ако има обострение психическо та да не тичат из страната , а с една линейка да ги товарят

507

колко са окупаторите

преди 4 месеца

До АнтонимЕдна няколко армия от състава на Трети украински фхронт.

506

да ама не

преди 4 месеца

Тортата е активно мероприятие на БКПДС. други щяха да направят чавешки трупове давани на прасетата в Белене каквото е практиката на БКП.

505

Анонимен

преди 4 месеца

Единият ми дядо е бил и царски офицер, а след това е воювал и в редиците на Червената армия.

504

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 528 много си *** Саше 528

503

Антоним

преди 4 месеца

До номер 2Какъв Окупатор?! Колко бази със съветски войници е имало в България?! Стига сте повтаряли тъпите опорки!

502

Антоним

преди 4 месеца

До ЕДИНСТВЕНИТЕ В редовете на Червената армия се е сражавала и Първа българска армия. Двама мои млади роднини са участвали в нея. За жалост единият е загинал при Страцин. Този паметник беше и за загиналите български войни.

501

БЕН

преди 4 месеца

ГРОЗНИЯ МОНОМЕНТ ВЪВ ВАРНА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.

500

абе случаен минувачо

преди 4 месеца

и Първанов гощаваше с торта с шоколадови опълченци за ядене - потърси в нета ако не вярваш.

499

Милен

преди 4 месеца

ДБ по принцип са си едни политически варвари, а сега съвсем!

498

Анонимен

преди 4 месеца

Чупим тъпометъра.

497

Случаен минувач

преди 4 месеца

Тази торта е върхът на простащината. Все едно Хитлер и приближените му партийци от НСДАП да си направят торта с отчупени стъкла, убити деца и разни други счупени предмети (всичко от шоколад, разбира се), след провеждането на Кристалната нощ. А може би те и да са си направили такова нещо след Кристалнахт и тука тези от ПП-ДБ да ги копират. Ако е така, изводът е ясен: Управляват ни ФАШИСТИ. Които по нищо не се различават от НСДАП. И трябва да водим безкомпромисна борба за свалянето им от власт!

496

Анонимен

преди 4 месеца

То и медицината, и обществото си имат становище за удоволствията при насилствени и разрушителни актове. И ако обществото беше нормално, подобни индивиди щяха да се скрият като мишки (каквито всъщност са) и никога да не изпълзят нагоре. Уви, хиляди се кефят с тях, без да осъзнаят що за падение е това.

495

гост

преди 4 месеца

да им приседне дано, на връх коледа ядат глави, ръце , крака , самозабравили се безобразници!