474

Анонимен

преди 5 месеца

Червената армия ни е освободила от кръволоците, главорези, изнадилвачи, набиващи клечки под ноктите, мъчители, рязали Стамбилийски дни наред, яхали го, възцарили втория фащистки режим в света от преврата девети юни 1923 година да 44 година. Убивали деца, ограбвали народа, направили държавата плацдарм за немците. С полиция, която убива и закопава хората на тайни места след призовка за справка. ЗАБРАНЕНИ ПАРТИИ. ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СПРЯ ВОЙНАТА НА КОБУРГСКИЯ НЕМСКИРЕЖИМ С ФЮРЕРА БОРИС ТРЕТИ С БЪЛГАРИЯ

473

Анонимен

преди 5 месеца

ПСИХОДЕСНИТЕ ДОКАЗАХА АНТИХУМАННАТА СИ, ФАШИСТКА СЪЩНОСТ. ТЕ СЕ НАРИЧАТ ДЕМАКРАТИ, А СА НАЙ-ТОТАЛИТАРНИТЕ В ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ СПЕКТЪР. ПСИХОДЕСНИТЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ПСИХОДЕСНИ ОТКОЛКОТО СМЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ. С БЕЗУМИЯТА В УПРАВЛЕНИЕТО СИ КАТО ТОВА И ДАВАНЕ ДВА РЕАКТОРА НА УКРАЙНА А ДНЕС ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА 60 МИЛИАРДА ДА СИ КУПИМ НОВИ ДВА АМА НЕ РУСКИ ЕВТИНИ А АМЕРИКАНСКИ. С КОЙ АКЪЛ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЕЗИ АНТИБЪЛГАРИ.

472

Анонимен

преди 5 месеца

Поведение на извратени типове. Какво повече да се коментира?

471

Комунистите

преди 5 месеца

Са пълно куко - фиксация върху фалшив паметник дело на свалена 1989 диктатура - символ буквално на нищото - обаче всяка баба и червен *** виждат в него огледало на собствените си лични проблеми - е па нема ли хапчета и доктор за тех

470

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките от ДБ са с тежки психични отклонения. Абсолютно ненужно издевателства. Какво всъщност искат да покажат с това. Психопати.

469

Анонимен

преди 5 месеца

Забавно е да четеш коментари на русофили живеещи в 19 век

468

Анонимен

преди 5 месеца

Свинщините ви край нямат, болни психопати и иддиоти!

467

Ужас

преди 5 месеца

Тъкмо си мислехме,че няма накъде по-долу да паднат,те ни опровергаха до степен на отвращение!Мляскайте човешки трупове,сладко да ви е, поклонници на Сатаната!

466

Вие сериозно ли?

преди 5 месеца

Какво по-добро олицетворение на уродливото лице на злото,надянало маска на хуманизъм,хрупащо детски глави с наслада!Ако едно дете е потомък на комунисти,няма нищо лошо в това да му отрежем главата и да я изядем,викате?Много по -добри сте от предишните значи,дето толкова ги плюете,изповядвате висша форма на човечност и развитие.Само дето едно ново зло не поправя старото и нищо не го оправдава,а само продължава цикъла.Това ли са демократичните ви ценности-ново насилие ама с "добри" намерения?Гнус!

465

Анонимен

преди 5 месеца

До с кой акъл бе ?И какво ти пречи русофилството? Мисля, че русофобите са психично болни същества, защото сеят омраза към хора и са платени , а някои и насилени да го вършат, някои не са русофоби по свое желание. А българина не може да бъде русофоб, по простата причина, че Русия ни е дарила свобода с кръвта на собствените си хора и народ, всъщност, няма държава на Балканите, на която Русия не е помогнала да се освободи от чуждо иго.

464

Анонимен

преди 5 месеца

При положение, че в партията си имаха ислямист, който имаше качени видеа в интернет как проповядва радикален ислям, не мисля, че членовете на тази партия са християни за да празнуват християнския празник Коледа. Да ядат торти, има Господ!

463

Горкият

преди 5 месеца

Но защо ли не се почувства толкова възмутен от разчленяването на Украйна от Русия..!

462

Анонимен

преди 5 месеца

Искаме торта и за "Альоша"

461

куку от карлукуво

преди 5 месеца

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

460

с кой акъл бе ?

преди 5 месеца

Всяко залитане в крайности е вредно ! Прехода трябваще да изкорени русофилията, всяко правителство има вина ! Това е тежка зависимост и виждаме последиците на разделеното общество днес. Русофилството е тежко бреме за България , то е вредно и спира демократичното развитие. Но това да се залита толкова долно - не е допустимо ! Разделението на обществото в един момент или ще се се прелее или ще отвори огромна пропаст - не бива да се допуска това залитане в крайности - идиотско е и е крайно вредно

459

Анонимен

преди 5 месеца

Тука голяма част коментиращи бъркате истинските комунисти с интересчии като Бойкикев и майка му. Има един особен но доста разпостранен вид плазмодии които вегетират на принципа "Който е на власт, с него съм и аз"!

458

Анонимен

преди 5 месеца

Совите не са това, което са.

457

гост

преди 5 месеца

САМО САТАНИСТИ , ФАШИСТИ МОГАТ ДА ПРЕМАХНАТ ПАМЕТНИК , КОЙТО ГИ Е ПОБЕДИЛ . ЩЕ СЕ РАДВАТЕ СЛЕД ИЗБОРИ НА 2 ПРОЦЕНТА . ИЗЛЪГАХА ХОРАТА , ЧЕ ЩЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ МАФИЯТА ГЕРБ И ДПС . А ТЕ НАПРАВИХА СЛОБКА ЗА КРАДЕНЕ . ТЕ НЕ ИЗПОЛЗВАТ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ , А ИЗПОВЯДВАТ ФАШИСТИ ПРИОМИ И ИНСТРУМЕНТИ . ПАЛЯЧОТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДЕНКОВ . НЯМА ДА ГО НАРИЧАМ АКАДЕМИК , ЗАЩОТО ТО НЕ Е . ИЗМИСЛЕНА ТИТЛА ИЗМИСЛЕНИ ЗАКОНИ , ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ ОТ БОЙКО , ДЕЛЯН , КИРО ТЪПНЯТА , АСАН ВАСИЛ

456

Ппп

преди 5 месеца

Тези нормални ли са??? В каква държава живеем?? Никой ли не смята, че е време за революция!!!

455

Анонимен

преди 5 месеца

Хелс китчън