37

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

До Анонимен 25,ами има контранаступ у дуnето на Кремълския октопод от китайците

36

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна ще влезе в нато до 2-3 години.

35

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с членатвото на Украйна в НАТО? Приеха ли Украйна в НАТО?

34

Много скоро

преди 5 месеца

Крим няма да е руски дълго време. Съвсем скоро ще стане територия на НАТО. Много скоро

33

Анонимен

преди 5 месеца

До 22Орбиталните мисии са едно, космическите са съвсем друго. Спътниците отдавна са лесна работа и има страшно много частни компании по света, които го правят.)))) Орбиталните мисии са като спътниците, няма разлика.Най-трудното на лунните мисии е прилуняването. Космоса освен за спътници за друго полезно не виждам какво може да използва. Трошене на пари за нищо!

32

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с Крим? Върнаха ли вече Крим?

31

Руски Терор

преди 5 месеца

Украйна изгуби много, но някой ден Русия ще се казва Украйна.

30

Plosuk Mozuk

преди 5 месеца

Земята е плоска. Пръскат ни с 5G. Илюминардите оправляват света. Ковид е измислица. Николай Денков е рептил. Управляват мозъка ми с MK-ULTRA. И най-сериозния въпрос, който стои е как аз със основното ми образование знам всички тези тайни. Защото така ми каза Тик-Ток и Ютуп.

29

Анонимен

преди 5 месеца

До 27А какво стана с победата над Русия на бойното поле))))Не си ли чул? Вчера руският подводен флот се подсили с още един кораб. Дефлотизацията на ЧФ върви строго по график, по плану.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Петролът отново поскъпна на фона на напрежението в Червено море

27

Анонимен

преди 5 месеца

До 24А да и скоро ще се радваш как власите са стъпили на луната///Дървеняка си ти *** и ограничен.Чул, че е велико да се ходи на Луната и реве за Месечината. Малка България няма нужда от безмислени геройства. Доколкото знам Дания, Норвегия, Белгия, Ирландия и др не са ходили на Луната и нямат подобни намерения. Нима и те са изостанали?

26

ДЖОРДАНО

преди 5 месеца

СТИГА С ТЕЗИ ЗАБЛУДИ - "ДЖЕЙМС УЕБ РАЗГАДАВА ТАЙНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА" - И ВЪПРЕКИ "РАЗГАДАВАНЕТО" КАТО КЪСОГЛЕД ВИЖДА НЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ - НА 13,8 МЛРД СвГ. А КОГА ЩЕ ДОСТИГНАТ 65 МЛРД СвГ, КОЛКОТО Е ОБОЗРИМИЯТ РАЗМЕР НА ВСЕЛЕНАТА. А КОГА ЩЕ ПРОНИКНАТ ЗАД ТАЗИ ГРАНИЦА?!...

25

Анонимен

преди 5 месеца

А какво стана с победата над Русия на бойното поле?

24

До 25

преди 5 месеца

Някви самолети падаха, някъв кораб потъна. Друго не знам.

23

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с пролетното контранастъпление?

22

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

До Анонимен18,и в същото време дървени философи като теб само разтягат локуми можеше и БГ да си има платформа във Бургаския залив и да си изстрелва сателити призведени в Бг.....ама за тая работа се иска много акъл и читави управляващи а не чобани дето нищо не разбират.А да и скоро ще се радваш как власите са стъпили на луната докато киснеш в Бг раздавайки мозък

21

До 18

преди 5 месеца

Орбиталните мисии са едно, космическите са съвсем друго. Спътниците отдавна са лесна работа и има страшно много частни компании по света, които го правят.

20

Анонимен

преди 5 месеца

До 19Руско-турска война не е имало. Турска армия тук не е имало, защото е била разгромена по ...))))Това е типично в стила на руската пропаганда, да се лъже, че демек американците и русофобите са казали или направили нещо.И между другото след като са ни освободили защо после искат да им бъдем роби.

19

Таня

преди 5 месеца

Браво. Само напред. Жаждата за познание трябва да надделява над войните и зверствата.

18

до 17

преди 5 месеца

Руско-турска война не е имало. Турска армия тук не е имало, защото е била разгромена по време на Априлското въстание, провалено умишлено от Русия. После идва една окупационна армия на парад у нас. Това е.