97

Исти......

преди 4 месеца

Първия човек на луната беше човека с камерата който снимаше кацането на САЩ, а накрая го оставиха там за да снима как излитат обратно!!! ***!!! Евала на всички останали, успех с изследванията! Ние навремето имахме и космонавт, а сега ????

96

Анонимен

преди 4 месеца

Луната е пазена за индийците, че взеха много да се развъждат :))) ОЩЕ чекам човек да стъпи на Луната, но очкваме Холивуд да го направи като хората :)))

95

Анонимен

преди 4 месеца

Индия достига Луната, а ние нямаме дори мед. хеликоптер , евала Запада, евала куци съюзници , България провалена държава , наздраве

94

1.2.3.4.5.....

преди 4 месеца

Какво е това космос?

93

Обективен

преди 4 месеца

И тези са на Луната в Боливуд, както хамериканците бяха на Луната в Холивуд през миналия век. Жалка и тъжна картинка на самозабравили се хора...

92

Уолт Педо-Дисни

преди 4 месеца

Колко е забавно да гледаш как промиват мозъците на нормитата с приказки от 1001 нощ...

91

Анонимен

преди 4 месеца

Поживьом, увидим, че Илон Мъск дори не успя да отлепи една ракета от Земята и се разби още при старта. Първо да успеят щатниците, после да коментираме. За последните 30 години поне не мога да се сетя нито една пилотирана мисия на НАСА. Кой ще рискува живота и ще литне и то към Луната?

90

Анонимен

преди 4 месеца

Пък тука се чудят кои паметници да бутат... Българска про сто ти я......

89

Анонимен

преди 4 месеца

Ил дьо Франс, французите си имат европейска космическа програма и се опитваха да изстрелват ракети "Ариана" от Френска Гвиана, от Гагаринския старт, който Русия им изгради на космодрума Куру във Френска Гвиана. Опитваха се, но РФ им наложи контрасанкции на евросанкциите и те от много години нямат един успешен старт.

88

Анонимен

преди 4 месеца

92, "Токамак" е ключов елемент от технологичната независимост на Русия. Чушкопекът осигурява ли независимост от ПосолствоТо?

87

Тавариш Тролски

преди 4 месеца

Защо не споменават постиженията на тавариш Путински? Под негово вещо ръководство Луна25 излседва в най-големи детайли съдържанието на лунната баластра. Вярно че никой не разбра резултата от изследвания, но това не омаловажава пострижението. Ура!

86

Ил дьо Франс

преди 4 месеца

До Анонимен72.ама верно ти си бил гоУем клош.Не те интересувало!?Ми що се обаждаш по теми които не те засягат.Стой си там със 700-те лева и гледай да икономисаш от крушките че всичко ще отиде за ЧЕЗ.За власите не им бери грижата,те се поддържат за разлика от нас и ще си постигнат целите.А да и французите си имат космическа програма и си изстрелват ракетите от Френска Гвиана...

85

Така е ..

преди 4 месеца

До Анонимен 107 Тази "крачка " е от миналия век , и не стигнаха до никъде.Освем оръжие и войни друго не чакаме от Русия.За 100 г. нищо няма за развитие на човечеството.

84

Ти да видиш..

преди 4 месеца

А руския апарат не кацна , а се разби. Но за сметка на това войната върви по план.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Създателите на руския "Токамак", наследник на курчатовския "Синхрофазотрон", са на крачка от създаването на вечен и безопасен източник на енергия.

82

Анонимен

преди 4 месеца

97, специалистите от Курчатовския институт в Русия са на крачка от създаването на принципиално нов източник на енергия.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Преди седмица Русия и Китай се споразумяха за началото на сътрудничество във високите технологии за производство на водород, ИИ, промишлената кооперация и образованието.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Бхарат е четвърти в света, достигнал успешно Луната след СССР, САЩ и Китай.

79

луна 25

преди 4 месеца

телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната .с Луна 25.. естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал тази за укрофашисти. украински фашисти

78

Анонимен

преди 4 месеца

Индийците са на Луната- от там ще видят в каква мизерия и мръсотия са потънали, ще видят и странните влакове и автобуси със "залепени" човешки тела- те живеят в минали векове.