57

Анонимен

преди 5 месеца

"Сред партньорите на НАСА е и България"е направо ми напълни сърцето това изречение. добре че сме ние

56

Суйката

преди 5 месеца

Хората вярващи в такива новини са жертва на ПРОМИВКАТА/ПРОГРАМИРАНЕТО на елита . Каквото му кажат и той на 1000 процента вярва на сляпо ,че било истина хахахах . Жалко ми е за интелекта на хората уж умни , уж имат пари , коли , имоти ... ,но всичко научено назубрено от тях за този свят е ЛЪЖА ! :)

55

Айде бе

преди 5 месеца

Защо бе хора , ...какво против имате , Алеко Константинов го е измислил това име и него ли ще ......... ?

54

Анонимен

преди 5 месеца

Контрата как е? Върнаха ли Крим?

53

Айде бе

преди 5 месеца

Хората ви написали статия по космическа тема , .... бай ти *** нали е политикан си знае неговото ! В чугунената му чутура нищо друго не може да влезе освен политика !

52

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ се излагат, но това не са им арабите от Ирак, не могат да се покажат като силни :)))

51

Анонимен

преди 5 месеца

СЛАБИЯ ПУТИН запали ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Освен Украйна и ЕС, вече са намесени И Турция, Иран и Израел. Русия вече е най-малкия проблем на планетата Земя.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците взеха Киев 3 дни още март 2022 с блестяща десантна операция, с 10 пъти по малко военни части от украинската армия. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Според мен, всички неодобрени блока за саниране в България (в резервния списък) трябва да излезнат на протест и да блокират пътища и магистрали с искане за 100% безвъзмездно саниране. С нашите данъци санираха и санират други блокове, а нашите не санират. Няма такъв филм!!!

48

Анонимен

преди 5 месеца

До 3 дни (години) Кличко нали наби Пуля, какво толкова се репчиш, бягаше Пулю с гръб от посредствения Джошуа, какво лаеш... :)))

47

Румен Радев НАТО

преди 5 месеца

Ще гледате ли новогодишната ми реч? ДА=палец надолу, НЕ=зелен палец

46

АНКЕТА! ГЛАСУВАЙ!

преди 5 месеца

Ще гледате ли утре интервюто на Олеся Илашчук в предаването "Твоят ден" по Nova News? ДА=палец нагоре / НЕ=палец надолу

45

Анонимен

преди 5 месеца

Тоест САЩ никога не са стъпвали на Луната, жалко за пропагандата им :)))

44

3 дни (години)

преди 5 месеца

"Най-голямата военна сила на планетата" не може да превземе една малка Украйна вече 3-та година.

43

Иво Мирчев

преди 5 месеца

Украйна противодейства ефективно на Русия. Едва 2 години след началото на 3-дневната военна операция, а черноморския флот на Русия е 20% под водите на Черно Море.

42

Анонимен

преди 5 месеца

А Зелята колко територия си върна ?

41

В Руската банка:

преди 5 месеца

"Искам да си обменя доларите в рубли." - "Чудесно господине! Явно доверието ви в руската валута Ви се е покачило?" - "Не точно. Ще сменям тапетите вкъщи" - Хахахахаххахахахаххахахахахахахах руски виц

40

Анонимен

преди 5 месеца

България е враг на Путинова Русия. Путин ни направи вражеска държава. Дръжте се като врагове, а не като надyпeни пеgерастчета. Нямате ли топки?

39

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

До Анонимен 29,ако трябва ще отидат.Имат финансите докато ти караш на 700 лв заплата че ЧСИ-тата чакат и трябва кинтаж оти замрЕ Бг икономиката и ще настъпи суша.А и престани да четеш глупостите на Дискавъри.За теб е важно да четеш списания КОСМОС от 1979г и НАука и Жизнь за да видиш къде бяхме космическа сила и четвърта страна с космическо участие с апаратура и космонавти.Даже нашия сателит ,,1300 години България,, работеше до 2000-та година.....а е изведен в орбита в началото на 80-те г.

38

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с членството на Украйна в ЕС? Влезе ли Украйна в ЕС?