78

КуКлус

преди 5 месеца

Да ама запада не мисли така за България ! Имат друго мнение на което ние трябва да подръжаваме ! Скоро очакваме и Шипка да бъде премахната я с тротил я с багери .....Що, о *** 3-ти Март посегнаха .....и името България ще го сменят ! Модерна България ! :)

77

Анонимен

преди 5 месеца

През комунизма си мислех, че България не е стигала такова дъно в историята си. Сега си мисля пак същото за "демокрацията".

76

Анонимен

преди 5 месеца

Той самият вожд Бай Тошо казваше: 'Социализмът е едно недоносче" И беше прав.... но това го каза накрая, когато Управляващите от СССР вече не можеха да го прехвърлят от едната си ръка в другата!

75

пенсионер-ветеран

преди 5 месеца

ако Не беше Комунистическият Режим - Българите - щяха да на Улицата, без Ток и без Вода - 34 години Уж Капитализъм - Нито Една ЕлектроЦентрала Не е Построена, нито Един Язовир или ВодоПровод, а НовотоСтроителство Апартаменти - Фалшиви Тънки Стени - Едно ЗемеТресение и Заминават!

74

До 105

преди 5 месеца

През гадния комунизъм да отвърнеш на учител граничеше към престъпление, за такова нещо съответният ученик се изпращаше в ТВУ, ядеше и бой, стрижеше се нула номер, имаше дисциплина, а сега в хубавата демокрация учителят го унищожиха както материално, така и духовно, учениците даже и ги бият, такова нещо през социализма нямаше.

73

Русия

преди 5 месеца

И там слабо кълват на пропагандата на Посолството

72

Психолог

преди 5 месеца

НАЙ- ДОБРОТО Е ДА СЕ КОМБИНИРАТ ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ СТРАНИ ОТ ДВАТА СТРОЯ. МОЖЕ. НО НЯКОИ НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ.:))))

71

Ха ха ха

преди 5 месеца

48% от 1100 души НЕ ПРАВЯТ 48% ОТ РУМЪНЦИТЕ! МНОООГО СТЕ ЖАЛКИ!

70

Анонимен

преди 5 месеца

И за България беше добър, или поне за по-голямата част от народа.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Акцентът при социализма е обществената собственост върху средствата на производство. Така стратегически отрасли с ниска доходност се субсидират от отрасли с висока доходност. При капитализма масово гражданите участвал с акции в инвестиране в най-печелившите фирми, никой не купува акции с ниска доходност. Капиталистическите лостове като борса, офшорни зони, хедж фондове са фунии насочващи добавената стойност от цял свят към най-богатите.

68

да

преди 5 месеца

тука една шепа недоносчета плюят по старото време, но не знаят какъв капан им е сложил асанчо финансиста - с тия заеми те, и децата им ще плащат като попове!

67

Анонимен

преди 5 месеца

За България също.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До Бранникь. Верно ли ? А къде има комунисти ?

65

Анонимен

преди 5 месеца

Моята майка, беше учителка по география през социализма и заплатата й беше ниска. Тогава беше както сега, заплатите ниски, а хората все бяха недоволни, но лошото беше че в ония времена колкото й да си недоволен, ме можеше да го покажеш, защото да оплюваш властта както сега означава, че си народен предател о директно в Белене. Затова хората си псуваха управляващите на ум.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Тепърва много държави От Бившият Соц лагер,ще започнат да го осъзнават! На времето Гледах репортажи по новините как Чаушевско и д-р Живков как провеждаха срещите си за Братско социалистическо сътрудничество.И не се впечатлявах много много,мислейки си,че това не ме интересува! Сега си давам сметка,че съм бил свидетел на нещо на което Не съм придавал голямо значение! Днес и да искам,няма как да го видя! Така че млади българи.Участвайъе Активно в днешните процеси! Те ще засегнат всеки от Нас!!!

63

Анонимен

преди 5 месеца

Брат ятак, брат стражар.....

62

Анонимен

преди 5 месеца

Един паметник на съветски ботуш!

61

Знаеш ли аз..

преди 5 месеца

Сега ще се обадя на Дража....

60

Анонимен

преди 5 месеца

Яко антизападна пропаганда тази вечер в прокремълския сайт Днес.бг

59

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Ха ха ха пак лъжа....В България е скъпа храната по скъпа от цяла Европа. Е, Румъния е по скъпо от България с 60 процента!!!!!!!!!!!!!!!И защо ?