18

Глупости

преди 5 месеца

Кое му е хубавото? Че се чакаше за скапана Лада 10 години? Или, че нямаше компютри, касетофони и дори свестни телевизори????? Или че момчетата 2 години бяха роби в някое поделение? Или че се радвахме на западните стоки от корекома, че си купувахме турски дънки и се радвахме, че сме успели? Глупости на търкалета!

17

Анонимен

преди 5 месеца

кой както се уреди, у секретни поделеня - секретно ядене. Даже и винце имаше.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Прекрасно- връщайте СоциализЪма и КомунизЪма в БГ и нека върнем хората от ЕС обратно да живеят в прекрания соц.- ако не ще ги обявим за невъзвращенци, предатели, ще изградим политическа полиция, ще отворим Белене за всички които говорят против соца и хвалят европейският капитализъм....дали ще има ток както 1984- два часа има ток, два няма, дали ще има вода, а пари за хляб, може и да няма....

15

Gorskio

преди 5 месеца

23 - И малко извращения, унижения... дреболии... за соц. резидентите нормални неща... Нали има ядене на корем - медузи, славянски гювеч...

14

Анонимен

преди 5 месеца

Преди имаше смисъл да се живее. Сега и на 20 с дрогите и заемите отиват у нищото.

13

Анонимен

преди 5 месеца

че кво лошо и имаше на казармата? ядене на корем

12

Демократ

преди 5 месеца

До 15. И като е било толкова хубаво при комунизЪма що всички нормални страни се отказаха от него и не искат да чуят да се връща? А ти що не заминеш за Северна Корея или Венецуела - там е така?

11

Няма

преди 5 месеца

Значение, важното е, че "независимият" съд на Румъния проведе заседание за около час, след "разследване" на прокуратурата два-три часа и уби публично излъчено и по нашата телевизия пряко, чрез Береану двама човека. Нямаха право на обжалване и нямаше друга инстанция. С това чиганите от Румъния спечелиха симпатиите на т. нар. "демократични" държави, а такова "бързо пвавосъдие" никога и в никоя страна не е имало при какъвто и да е режим.

10

Реалист

преди 5 месеца

Глу.павите нации винаги разсъждават така. Харесват това, което вече го нямат и плюят по настоящото. Със сигурност при нормална анкета по време на комунизЪма повечето щяха да отговорят, че харесват капитализма.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До *** Явно си на 30. Преди имаше ВСИЧКО - от медицинските профилактични прегледи до книгите, които с желание четяхме.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Веднага да върнат Комунизма в Румъния, защо да се мъчат хората, никакъв Шенген, никаква еврозона- вдигат висока стена за да не влизат лошите капиталисти- давайте Румъния да ви видим до къде ще я докарате?! и връщат титлите активни борци срещу фашизма и капитализма...

7

нафърфорий

преди 5 месеца

"Истината се познава в сравнението", нали така "другари" евроатлантици!? -)))))))

6

Нане

преди 5 месеца

Социализма беше 10 пъти по добър строй от краварската дИмонокрация.... И това го казват румънците, които бяха наказвани от СССР, защото са участвали с войска срещу тях през ВСВ.... ===)))

5

Анонимен

преди 5 месеца

Харесват предишния режим, ама сега ядат банани.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Тука вече се позатриха продуханите червени мозъци и останаха малко безнадеждни случаи да реват за комунизма и москвичите

3

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Беше добър но предпочитаме сегашния :)

2

Gorskio

преди 5 месеца

Малко ги е клал Чаушеску, толкова го харесваха, чак го застреляха без съд... От любов към Секуритате... Добро момче беше винаги поздравяваше!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Предполагам и в Румъния управляват пак комунистите, но им викат евроатлантици.