36

Анонимен

преди 6 месеца

Ама излезте, бре! Покажете на Света какви зли съседи сте, не само на нас

35

Анонимен

преди 6 месеца

Румънците също да се разкачат от нас, там минималната двойно по-висока, а Сърбия и Македония ги дърпаме само назад, минаха ни по минимална а догодина Асен ще ни съдере кожите от глоби, данъци и вскякакъв възможен рекет приложен върху хората и финално ще ни занули!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Макетата са по-глупави и от нас. Вчера им позволиха да си направят държава, а днес вече се чудят как да я харижат на чужденци - германи и франки. *** работа.

33

Гроби Таласъма

преди 6 месеца

Мицка, кво вика Мирофонава, не ви ли спусна, па опорката "ония татаре, болгарете"?;)))По принцип, принването на Македония за самостоятелна държава си бе, историческа грешка, трябваше да се подели с албанците и толкова. Тя е историческа българска територия!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Е па вие и без това не го спазвате. Ама това ще е много голям сигнал за ЕС и поредното доказателство, че не сте за там. Лошото е, че ще ви лапнат Сръбите и Албанците, ама сами си го решавате.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Един ден, когато започнат да германизират всичко що мърда в ЕС, българите ще могат да заминат във втората си родина по македонските земи и да преосноват държавата си.

30

aa1820

преди 6 месеца

То има вариант да излете от договара с България, но тогава няма да влезете в ЕС и договори ще подписват с вас само Сърбия като преди това ви свалят гащите.

29

Майора

преди 6 месеца

Абе Мицкоски , титов агент , явно на вас не ви се влиза в ЕС и явно трябва да чакате 25 години както Гърция го направи!

28

вмнтьаоэф

преди 6 месеца

....България направи историческа грешка с блокирането на Македония за ЕС.... Не е така, напротив, пускането на непроменена МК би било огромна грешка. Те и сега ни тровят, с любезното съдействие на Сърбия, Австрия и Унгария, а след като получат равни с нас права в съюза направо ще ни обезличат - култура, история, писменост.... МК са мишоци, но останалите ще ги използват срещу нас в интерес на Сърбия. Само пример - антибългарската кампания в МК. Ами 90%от медиите там са на Орбан.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Чао EU. Здравей Сърбия

26

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да им липсва ЕС. Това е повече от сигурно.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Преди 1990година Гърция и България бяха бедни държави за хората от Македония. Зависта накара Гърция и след това и България да блокират Македония по пътя към ЕС . Народа от Македония никога няма да ни го прости. Те нито ни мразят нито ни обичат, но както винаги ни съжаляват. Най-вече заради злобата която таи у нас и в Гърците.

24

Анонимен

преди 6 месеца

България и българите им направиха голямо добро на макетата. Признахме им първи държавата и я съхранихме, като не ги допуснахме до ЕС. Ще се оцени един ден. Без съмнение.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Дано да излезнат тия глуъпендери и съвсем да се албанизира и оскотее тая територия, та да се чукатпо главите после!

22

Анонимен

преди 6 месеца

България типично действа по Бай-Гановски с Македония. Вместо да я подкрепи Македония за ЕС и НАТО, тя я блокира. Сега всеки един недоносен в Македония може да се възползва политически с това. Ако България беше вкарала Македония в ЕС максимално бързо, сега в Македония щеше да има икони като на светци на Българи-политици в тяхните църкви.Народа щеше да иска Български политици да управляват там. Но вместо това, БГ политиците направиха герой господин Мицкоски и потвърдиха неговата теза за България.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Нали уж драпаха да са независима държава и да са на световната карта като самостоятелен международен субект. И това комай е най голямото им и единствено постижение. За чии ще го дирят в ЕС? То все едно ако Османската империя още съществуваше да бяха кандидатствали да влязат обратно в нея... Луда работа.

20

така намерили

преди 6 месеца

До Дедо Ако Жабока беше послушал Милошевич да разделят Македония днес тия нямаше да ги има изобщо!И НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА ТИЯ ПРОБЛЕМИ!

19

Анонимен

преди 6 месеца

И тия са си чисто българи - по постъпките им ще ги познаете

18

Деди

преди 6 месеца

От някъде излизаш - другаде не влизаш.... Християне, Християне, да те е..... кой те хване.

17

Анонимен

преди 6 месеца

България направи историческа грешка с блокирането на Македония за ЕС. Никога няма да се поправи тази грешка.