56

Зозо

преди 5 месеца

Хахаххаааа Мицкоооо, учи албанскиот Мицкооооооо :))))))))))))))))))) По-скоро ще ви разпаднат жалката държавица, от колкото да залитнете към Мордор. Клоун.

55

БЕН

преди 5 месеца

НЕДОРАСЛИ ПОЛИТИЦИ, В БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ.

54

И какво от това

преди 5 месеца

На кой му пука - сърбоманското им управление ще ги вкара в още по-голям батак. Албанците това чакат

53

Българин

преди 5 месеца

Решението е едно. ДенаZификация до последния укромакедонец!

52

Анонимен

преди 5 месеца

И те искат в новия германски райх. Що им пречим. Ако е заради пустия език, то след две поколения навсякъде в райха ще се говори на германски. А историята на някакви малки етноси в модерната империя няма да интересува никой

51

Един

преди 5 месеца

МицкоВски, какво пишеше в пасоша на прадедо ти, той какъв беше? Пишеше ли "македонец"?

50

Надянко Нахуянков

преди 5 месеца

Според македонците, през 1861 г. братя Миладинови (Миладинци на македонски език) са написали сборника Български народни песни в изпълнение на... търговска поръчка! Т.е. да изкарат малко пари от хонорари от тогавашния Пайнер... :) Това не е майтап - посетете музея на Миладинови в град Струга и ще видите какви са ги надробили..

49

Лупи

преди 5 месеца

По големо от Македония нема. Те не преговарят, те чертаят правилата. Може би затова са в лоши отношения със всичките си съседи и са остров на благоденствие и просперитет.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Защо се бави още Каракачанов и не покани на посещение в България Мицкоски...да си поговорят на македонски...да видят как е общата история...да го прегърне силно Каракачанов в една силна...братска прегръдка....наложително е...

47

Анонимен

преди 5 месеца

Мицков си е Мицков и не може да стане Кокоски!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Австрия също може да ги приобщи. Няма да имат проблем. Ако си търсят гостоприемник...ще ги осиновят.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Могат да кандидатстват за приемане като нова федерална единица на Германия. Ще ги приемат. И така от македонци, ще станат директно германци. Какво по-хубаво...

44

Анонимен

преди 5 месеца

вмро-менте за нищо не стават само спъбсите гъзедавци гласуват за тия и купените. Предстои НАМАГНЕТИЗИРАНЕ, БРЮМ, МРЮМ ЮССР и други такива исторически недоразумения.

43

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС няма да съществува след десетилетие. Тези са луди да се занимават с глупости, вместо да укрепват младата си държавност и да си живеят като нормална страна.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Защо почти всеки ден пишете за тоя мазен ром спечелил няколко процента на изборите?Кандидатствал е за бг гражданство да за да има право да мие тоалетни в Германия-отказали са го и сега навсякъде вижда нацисти и хитлеристи. Елементарен тарикат от дълбоката провинция.Гледам му митингите-събрал бабите и дедовците с плакати на Ленин и Сталин.Тук-таме Тито.Иска комунизъм. Ми при комунизъм от Сталински тип тоя и цялото му семейство щяха да са в уран рудник с десетки години присъда.

41

Не подкрепям

преди 5 месеца

Членство на Македония в ЕС

40

Писна ми от

преди 5 месеца

Македония...тия открито дразнят

39

rambaldievskievich

преди 5 месеца

За СО от България в РСМ! Това е ходът и решението.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Еш па тоа! Като не иска добросъседство, може да подпишем договор за лошосъседство. На мен лично вече ми писна да им слушам излиянията на тези. Аз съм ЗА да ги подкрепим и да влизат в ЕС, заедно с останалите около тях, защото иначе съвсем ще се плъзнат по нанадолнището. Не че ЕС е цвете, и не че половината им население няма да избяга на Запад, но поне да спрат да дуднат. И без това албанците са ги завзели, поне всички да са в ЕС и да се спре с глуупостите.

37

toti

преди 5 месеца

Такива малигарци не ни трябвате!! То и сега не сме добри саседи и ЗАЩО ЛИ ..?? на НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ,защото никога не сте ни били другарчета а ТРЪН В ОЧИТЕ !!!