116

Със сръбски Х в Г

преди 5 месеца

Тоя е много готин - ще ги държи извън ЕС, да им текат лигите, като на фиpoмче пред сладкарска витрина! Щото истинските ни проблеми с тях ще почнат, след като влезнат в ЕС! Добре е да не влизат никога - Мицкоски ще помогне за това! Тенкю Мицко!

115

Мара Бунева

преди 5 месеца

Може да излезе от каквото си поиска. Но ще си носи отговорността за това. И този Мицко нека да се заяви като сръбски агент, да каже открито, че не желае ЕС, а иска да се присъедини към ,,Отворени Балкани" -- сръбския вариант на ,,русский мир". Ако го подкрепят, да вървят при матичната си Сърбия и повече да не ни занимават с глупости и измислици. Като са решили да плюят върху гробовете на дедите си, нека позорът да е за тях!

114

Анонимен

преди 5 месеца

може да ни обявите война ако желаете.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Северна Македония са под 2 млн. души, една шепа народ и около 70% православни, а другите ислям. На кое отгоре се дуят.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Комплексарско племе. Ние българите се сещаме, че съществуват само от новини за враждебни изказвания по адрес на България. Какви искания имаме към тях като не ги броим за живи

111

Наблюдател

преди 5 месеца

Нека подпишат договор за приятелство с хутите тогава. Явно с тях са си по-близки.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Ние ще видим Шенген и Еврозоната през крив макарон,докато се правим на интересни с Македония.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Пловдив има 314 квадратни километри площ.и население от 320 хиляди, а Скопие е 518 квадратни километра площ и 550 хиляди жители. София е 492 килиметри квадратнк площ и населени от 1,2 милиона.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Скопие е с площ 517 км. Квадратни, а София е 492 километри квадратни площ

107

Анонимен

преди 5 месеца

Скопие не е добър град, но е в пъти по-уреден от София. Пловдив е в пъти по-уреден от София. София е на дъното в Европа по всичко.

106

Анонимен

преди 5 месеца

Скопие е по-голям по площ от София.Как го сравняваш с Пловдив. Освен това и при население е по-голям от Пловдив.

105

Не подкрепям

преди 5 месеца

членство на Македония в ЕС

104

Анонимен

преди 5 месеца

Този господин умишлено или пък може би от глупост Не се сеща за може би най важното А именно че ЕС няма нужда Или пък още по малко интерес от СМ в редиците си А по скоро СМ се интересува от членство в ЕС Поради тази важна съществена причина Господина мичковски или как там се казва Нито сега нито пък евентуално като мин председател Не е в позиция нито ще е в такава Да поставя условия на бг или на ЕС. Просто защото е и господин НИКОЙ

103

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добре е РСМ да излезе от този абсурд, като влезе в ЕвроАзия, при Русия и Сърбия.

102

ОВА Е МАКЕДОНИJА

преди 5 месеца

ПРАШЧАЙ ГРИГОРИЙ, ПАРДОН МИЦКОСКИ, ЩЕ ГЛЕДАШ ЗА ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!...

101

Анонимен

преди 5 месеца

Незнам къде си видял разбити улици в Скопие.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Скопие не е хубав,но е по-подреден от София. Няма дупки по улиците,имат тротори, паркове и всичко което трябва да има една Европейска Столица.Тук имаме в София кални улици,хора умират от токови удари по троторите. Знаете ли колко жертви има в Скопие от Катастрофи и колко в София?Нямат сиви панелни блокове! Освен това София не е много по-чист въздуха. Почти са идентични по този показател. Но Скопие е в пъти с по-добри пътища,нощно осветление,безопасност и информация за гостите.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не влезне Македония в ЕС и България няма да влезне в Шенген и Еврозоната. Взаимно са свързани тези неща. БГ си остава втора ръка народ в Европа. Това е истинската причина за блокирането на България. Австрия и Нидерландия ни дават урок,но ние трудно възприемаме. Както се казва,като се правим на ударени,не пречи и други да се държат към нас по същия начин.Докато Македония не влезне в ЕС и Ние ще чакаме за Шенген.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Идеята е Мицкоски да дойде на власт в Македония. Той ще махне договора и ще подпишат нов и така всичко ще приключи, ще се забрави и.т.н. Нашите политици искат ВМРО от Македония да е на власт. Не искат социалистите да управляват в Македония. Това е борбата. Но като си има хора за манипулиране...

97

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите политици искат Мицкоски на власт в Македония, понеже той им е партньор в Европа. ГЕРБ,ПП,ДБ и ДПС са членове на една и съща Европейска партия. Те са партньори. Заев и Ковачески са от партия СДСМ,който е партньор на БСП в Европа. Всичко се прави за да спечли ВМРО в Македония. А Ви си пишете. Даже Българското ВМРО прави всичко само и само да се върне ВМРО в Македония.Странно но факт. БГ ВМРО спечели избори в БГ с анти-ГЕРБ риторика и след това стана коалиционнен парньор на ГЕРБ. Същото е!!!