50

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 69 Всичко за русoрoбите е холивуд.... Само стой и гледай какъв холивуски филм ще гледат ислямистите

49

Анонимен

преди 7 месеца

Зверствата на Хамас се опровергаха някой от тях че са Холивуд. Само че опроверженията не се транслираща по медиите.

48

Мне

преди 7 месеца

До Анонимен 65 Явно не си запознат с идеологията на Хамас. Това са си чисти терористи. Даже преди ден отново го потвърди един от лидерите им, предвидливо кротнал се не в Газа.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко зависи от гледната точка. Основната цел на Хамас е създаване на Палестинска държава чрез отвоюване на окупираните от евреите територии. За евреите те са терористи, за палестинците - борци за свобода. От гледна точка на военния блок в който членуваме трябва да сме на страната на Израел, от морална гледна точка защо палестинците да нямат собствена държава?

46

Сержант

преди 7 месеца

То като сценарият с Украйна, чебурашките нападат и след това се оплакват, че са жертви. Иран май са преписвали от някой, или режисьора е един същ.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е човека .но по добре да има мир

44

Анонимен

преди 7 месеца

"Вижте Япония колко е добре като е забранена тази радикала религия мюсюлманство!!!" - Явно те водят за носа щом си мислиш, че в Япония ислямът е забранен. Просто не е забранен, но хора като теб лесно ги лъжат за всичко.

43

Анонимен

преди 7 месеца

"Ама гледам, че не смеят да се включат. Арабите се страхуват от Израел" - арабите не се страхуват от Израел. Просто знаят, че ако си свършат работата, ще бъдат несправедливо нападнати от САЩ и Великобритания с които не е лесно да се сбиеш.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Тази религия, която насърчава обезглавяването на жени и деца трябва да бъде забранена!!! Вижте Япония колко е добре като е забранена тази радикала религия мюсюлманство!!!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Нашите копейки подкрепят брадатите...

40

Анонимен

преди 7 месеца

Това, че имаш големи финансови възможностти не те прави цивилизован справка Саудитска Арабия.

39

Анонимен

преди 7 месеца

До тези са опасни Толкова си и запознат Катар е един от най-големите донори на Хамаз,а помним какво беше на световното за жените отишли там.

38

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 34...какво чакаш подавай молба за поданство...

37

Анонимен

преди 7 месеца

Сега отново "правсолавните християни" путионоиди ще скочат в подкрепа на поредните ислямски радикали.

36

Палестина

преди 7 месеца

аз ги призовавам за същото, тази каша в Палестина я забърка Англия 1917 г. 100 г по късно е време да се каже, че е било грешка заселването на евреите, рано или късно нещата си идват на мястото Беше им даден шанс за държава след 2000 г. Всички виждат резултата.... изводите всеки да си го направи.

35

Samosval

преди 7 месеца

А Хамас не извършиха престъпления така ли? Израел допуснаха много палестинци да работят при тях а Хамас какво направи избиваше бременни жени.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Има много видове мюсюлмани! Например нашите, толкова пари се наливаха да ги радикализират, но не успяха! Трудят се усърдно и мирно!

33

Анонимен

преди 7 месеца

До всички, които пишете тук, не забравяйте, че иранците са наши братя! Знам, че сега ще ме засипете с обиди, присмехи и пр., но това е факт. Преди години български учени направиха генетично изследване и доказаха, че сме най-близко генетично до тях, но всичко се потули. Все пак нашите медии стриктно следват мейнстрийма. Няма как да е обратно обаче, земите на Иран и Афганистан са нашата прародина. Независимо от управлението там, тези хора са ни братя. Накарат ли ни да воюваме ще е братообийство.

32

Съвет

преди 7 месеца

Без Русия не може. Включете и нея ,че ще се разсърдят. Те са специалисти по войните.

31

тези са опасни

преди 7 месеца

Гражданите на мюсюлманските и арабските страни са всичко друго, но не и свободни. Особено жените им. И ги виждаме като емигранти какви са - мързеливи престъпници. Останаха в древността и средновековието онзи арабски свят така напредничав в медицината, архитектурата, образованието. И сега с криворазбраната им религия управниците им подтикват към кръвопролития. Добре, че ОАЕ и Катар си промениха мисленето и така дръпнаха напред в онзи регион.