130

BatSot456

преди 6 месеца

Света,отива към война.Всеки трябва да е готов да защити себе си,близките си.Как ще стане?Не знам.Войната ще бъде ,междуетническа,междурелигиозна......4181

129

Анонимен

преди 6 месеца

Ираел, най терористичната арганизация на света.Избиват деца и жени от години и са виновни за всички войни да сега.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Иран е пример за незачитане на човешкия живот и достойнство. Щом те подкрепят нещо, за мен е ясно - нищо добро няма в това.

127

Шебек

преди 6 месеца

Вчера американците казаха, че Египет е предупредил Израел три дни преди атаката ....

126

Анонимен

преди 6 месеца

128 не може да се реши с дипломация. Янките прекрачиха всички граници навсякъде по света. Създаддоха тайни затвори на цру в европа. Подслушваха. Напълниха с мигранти. Европейските политици мълчаха. Това ли ти е дипломацията. Иранската ядрена сделка с подписи на европейски политици. Сащ се изниза за да създаде конфликт. Навсякъде е така. Мога с дни да ти изброявам тероризма на янките навсякъде по света. Сега ще го отнесе и Израел както всички марионетки на щатите.

125

Observer

преди 6 месеца

Всичките пишете врели некипели кой прав кой крив. Въпроса в момента е всичко да може да се разреши с дипломация и преговору. Защото нажежи ли се още там ще пламне целият регион и като нищо всичко това може да прерасне в световен конфликт. Давате ли си сметка че това ще бъде нещо реално, а не поредния военнен филм който ще свърши след 2-3ч. и после ще отидете да похапнете пица. Нямате си представа каква омраза има там на верска основа.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Лошо.Тече точно по плана на Кисинджър.Той е на 100 години и след него ще е потоп.В една книжка описва точно как да се развие Трета световна ядрена война като точно Иран е в основата.Колко жалко...Иран не трябваше да се връзва.Палестина е изгубена кауза.Нямат шанс.

123

Анонимен

преди 6 месеца

Някакви смешници поддържат главорезите, виждам.Приемам, че е от малоумие или забранени субстанции.Но има и друга възможност, просто харесват мъжки ласки.Защото ако срещнат чудовищата от Хамас, първо ще бъдат "обидени", а после .....Човек трябва да внимава какво си пожелава.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Никаква милост за палестинските ***!!!Грешката на Европа е, че прие млади, здрави мъже - мигранти.Не се знае кой какъв е и за какво е изпратен.Хората в Палестина са закърмени с омраза.Раждат по 10 деца и жертват поне две...Това не са човешки същества.Страшно е.И за нас.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Свобода за Палестина!

120

456

преди 6 месеца

Интересно,европейците и в частност българите плюят арабите в Европа,обиждат ги,не искат арабски бежанци,а сега по форумите плюят евреите?!Това е шизофренно!Е,дано на тези съфорумци не се налага да погребват изнасилени и убити дъщери,жени,майки!

119

до 117

преди 6 месеца

елементарно watson ..защото винаги такава е била целта на евреите...да изселят и изтласкат палестинците...затова евреите строят селища на палестински територии за да ги изселват и изтласкват...60г. ООН си затваря очите за товаако сега успеят да изселят Газа евреите просто ше я окупират както са окупирали и други палестински територии...например Голанските възвишения са Сирийска територия окупирана от евреите

118

Анонимен

преди 6 месеца

До: лично ли ги преброи Отговор: Това казват анализатори

117

до 119

преди 6 месеца

лично ли ги преброи...

116

Анонимен

преди 6 месеца

Израел има 80 ядренни бомби... Ако муцюлманите победят Израел ще отнесе със себе си милиони невинни...

115

Ай бегай

преди 6 месеца

Ходи да биеш жени - май тва по го можете - поредната *** с чаршаф, и твоя ред ще дойде - да видим кой ще защити убийците от Хамас

114

Защо

преди 6 месеца

Защо ОАЕ не приемат палестинци? Ревът, че са им спрели тока и водата, а че те стрелят срещу Израел, това може. Абе ци... Рома си е ром. И всичкото Ром от Азия бяга в Европа. Защо не бягат в богатите арабски страни или Русия?

113

Анонимен

преди 6 месеца

Ужас! На GoogleMaps вече не се показв Палестина ...

112

Анонимен

преди 6 месеца

До 114всички богати Арабски държави да започват война срещу Израел да започнат да приемат бежанци от полестински деца ,жени и старци///Хи,хи,хи, по - вероятно е Русия и Украйна да си стиснат ръцете, прегърнат братски и да тръгнат на война срещу Беларус.А, руснаците да започнат да приемат и изхранват без пари американци.

111

Магелан

преди 6 месеца

Шок и ужас.Вместо да се коорденират всички богати Арабски държави да започват война срещу Израел да започнат да приемат бежанци от полестински деца ,жени и старци.Това са богати държави на петрол и не е пробле да приемат тези паленстинци.Вместо да продължават да прийждат към Европа където вече има милиони арабски млади мъже бежанци.