70

Анонимен 84

преди 7 месеца

Точно това съм написал, ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА ПАЛЕСТИНА, в опровержение на коментиращ под мен. То в общи линии точно това е причината за насилието в близкия изток

69

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо - от кого бе, Христо? В Ерусалим има и Синагога и Църква и Джамия! Интересно ми е, в околните арабски държави на които българските лумпено-маргинали така съчевстват днес колко църкви има? Аз лично се сещам само за Йордания, чиито крал е по светски човек. Ти?

68

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 84...Няма такава държава Палестина...не е призната от повечето страни...

67

Браво

преди 7 месеца

Дано Мюсулманите се обединят във свещенен джихат срещу ционистите! За да може Русия да довърши започнатото срещу укронацистите!! Победа за справедливия мюсулмански народ!!!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Малей, това и запек да получиш пак ли Путин ще ти е виновен! Ако нямаш какво да кажеш по-добре си мълчи!

65

Шпек

преди 7 месеца

Препоръчвам книгата "Улица Яфо", художествена и доста увлекателна, там е представено създаването на Израел и от двете страни чрез човешки съдби.

64

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Има Палестинска автономия, няма "държава Палестина", тъй че вместо да наставляваш другите, първо вземи се образовай. И другия път когато направиш паралел между два военни конфликта първо си изясни кой е агресора, вместо да се опитваш да правиш супа. Знам, че мутрофанчетата трябва да заработват, но вече стана съвсем очевидно. Вече започнахте и в ислямски терористи да се побратимявате, а големи православни християни бяхте в опорките.

63

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 85 Казваш,преди създаването на СССР не е имало религиозни конфликти? Алелеее,колко си п р ост.

62

Анонимен

преди 7 месеца

До 83 Ислама е по-зло и вредно от всичките тия неща взети заедно.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Със създаването на СССР, се разпалват и религиозните конфликти!

60

Анонимен

преди 7 месеца

ДО Копейки, има държава Палестина. Поредното доказателство, че евроатлантик и мозък са несъвместими, сами се прецакват като приказват. Щом Палестина е държава, какво правят хилядите израелски войници там. Ами окупират. Сега да ми припомниш, Русия е агресор, че нахлува с армия в Украйна, а Израел не е, защото нахлува с армия в палестинската държава (според теб.). Друг път обмисляй по добре глупостите, които пишеш, че може да те глобят от Сополството!

59

Анонимен

преди 7 месеца

Ако приемем исляма всичките проблеми отпадат , няма демографска криза , няма разврат , няма алкохол , и има смъртно наказание за наркотици.. Ще сложим забрадки на жените , ще спрем разврата , и ще се радваме на берекет.

58

пф

преди 7 месеца

Европа винаги е била християнска до близкото минало, какви са тия построени джамии и орди дето са дошли и дават акъл, да се връщат в дупките откъдето са изпълзяли

57

До 81

преди 7 месеца

на никой не се моли...зове ЦЕЛИЯ арабски свят за Джихад над дългоносите..... абе...кой накара Пилат Понтийски да разпъне Исус....?

56

Абе

преди 7 месеца

В Израел и израелци и палестинци учат децата си да се мразят от пеленачета. И така няколко поколения. Сега е просто поредното клане.

55

Най-сетне!

преди 7 месеца

До Анонимен 79 "По-добре със исляма отколкото със западните сатанисти .." Русофилите разкриха истинското си лице.

54

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре със исляма отколкото със западните сатанисти .. на запад християни вече няма , дори папата е сатанист.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Мюсюлманските страни винаги трябва да бъдат наблюдавани...защото не се знае как са спали и какво е наредил Всевишният...Газа е 40км на 10км...и на тази шепа земя живеят около 2 300 000 човека...някой може ли да си го представи това...Една вчера взела да се пюнчи пред камерите ...до нея 7 деца...ами като няма място за какво ги правите тези...да стават после ислямисти...Горе няма акъл...за сметка на долу където има материал...Какво бъдеще ще осигурят на децата си...хич не ги интересува...

52

3333

преди 7 месеца

На този конфликт трябва да се сложи край. През 1947 г. ОН, сега ООН, е взел решение за създаване на държава на евреите и палестинците на принципа на конфедерацията. Това решение не е изпълнено в цялост и е изкривено от евреите. Време е за създаване на протекторат под егидата на ООН, който да наложи изпълнение на това решение. Или последното, пак по реда на приемане, да се промени от Общото събрание на ООН. За две отделни държави.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Няма по-корави и по-задружни хора от шиитите.. Те са пример за всички .. Ако има шиитска джамия в България ще приема исляма.